Bare jeg forstod!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 58 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1163
  Asta
  Deltager

  Hej
  Måske vil i hjælpe mig med at forstå følgende. Så kan jeg måske bedre finde ud af at handle.

  jeg er meget forelsket i en mand, som jeg var kæreste med i en kortere periode tidligere på året. Vi havde det på mange måder dejligt, men jeg endte alligevel med at gøre det forbi. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke var tilfreds med forholdet. Han havde ikke tid til at se mig så meget og jeg følte ikke, at alting var som det skulle være. Jeg øver mig i at mærke mine egne grænser og handle på dem. Så jeg valgte altså at slutte det – i to omgange. Han tog det til efterretning med beklagelse – men accepterede det. Han var rent faktisk ret vred, da jeg afsluttede det anden gang. Jeg var lidt stolt over at tage mig selv alvorligt – men regnede nok med, at han ville kæmpe lidt for forholdet. Det gjorde han ikke.

  Nu er der så gået nogle måneder og jeg har savnet ham lige siden. Fortryder den ene dag og er stolt den næste. Og sådan svinger det hele tiden. Jeg prøver at komme over det – der var altså noget, der ikke var helt rigtigt.

  Sagen er nu den, at han er begyndt at kontakte mig igen. Ikke med forslag om at ses – men mere nogle søde hilsner. Han håber jeg har det godt – at jeg nyder det og det – og sådan i den dur. Ikke meget – ikke noget jeg kan beklage mig over – men nu har vi tre gange inden for den sidste måned haft de her sms-udveklinger ved aftenstid, hvor vi ender med at ønske hinanden god nat og sov godt.

  Jeg får jo et håb hver gang. Jeg ved, at det oplagte er at spørge ham direkte om, hvad han vil – men det gør jeg ikke. Den beslutning har jeg truffet. Et afslag vil ikke gøre mig noget godt, der hvor jeg er nu. Jeg vil bare gerne forstå det. Hvis jeg vidste han savnede mig ville jeg uden tøven invitere ham. Men han prioriterede mig ikke ret meget dengang selvom han virkede glad for mig. Kan han have brugt tiden på at tænke og mærke ordentligt? – eller er et farvel definitivt for en mand? Er han for længst videre? (det er 3 måneder siden) – og er det bare høflighed overfor en gammel flamme? Han kan ikke bare komme forbi til sex – så det er ikke det, der er i spil.

  Hjælp mig med at forstå en mand – som er sød og stolt.

  #1164
  Asta
  Deltager

  Måske glemte jeg at fortælle at vi begge er sidst i fyrrene, så vi er voksne mennesker med en del forpligtelser. Jeg glemte måske også at fortælle at jeg ville blive meget overrasket hvis han havde set en anden kvinde mens han så mig og også efter. Han har været meget alene siden sin skilsmisse, så det er ikke så uvant for ham. Så han er alene og travl.
  Hvad tænker i om det her? Er der noget typisk at sige om en mand der opfører sig sådan?

  #1170
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har været i samme situation som manden, jeg havde en kæreste som slog op med mig to gange. Jeg tog ham tilbage hver gang han kom og ville være sammen med mig igen.

  Da jeg sagde ja for tredje gang vidste jeg at klokken var slået og jeg brugte tiden på at gøre mig fri af ham. Jeg vil ikke være sammen med en mand på den måde.

  Han blev ret chokeret da jeg så gjorde det forbi, det gjorde lidt ondt på mig, men jeg vidste at jeg aldrig ville stole på ham igen, jeg ville ikke være en ting som bare kunne benyttes når det passede ham..

  Dette er bare min oplevelse om en lignende situation, jeg tænker at han selvfølgelig savner dig – han valgte dig jo ikke fra – men om han vil stole på dig er så spørgsmålet som kun han kan svare på
  (-:

  #1173
  Asta
  Deltager

  Det er jo også det jeg håber, at han gør. Altså savner mig. Og du har ret i, at han ikke valgte mig fra. Ikke direkte i hvert fald. Men han virkede ikke så interesseret hele tiden. Jo – når vi var sammen. Men der imellem gik det galt. Det var bare som om, vi havde hinanden og at vi kunne ses, når det lige passede ham.

  Så på den måde kan man ikke helt sammenligne med din situation. Det var mig, der kunne benyttes, når det lige passede ham. Derfor gjorde jeg det forbi.

  Mit problem er så, at jeg savner ham fantastisk og gerne vil have ham igen. Men jeg er nødt til at vide, at det ikke bliver på samme måde igen. Så jeg håber jo så, at den her pause har fået ham til at tænke, at et forhold kræver noget mere, end at man bare lige slår på tråden engang imellem og så kan ses, når det lige passer en selv.

  Kan det passe, at en mand kan gå flere måneder uden en kvinde og sætte fokus på noget helt andet? Kunne det tænkes, at sådan en periode bærer ham et andet sted hen? Han anstrenger sig en del i de sms´er han skriver.

  Jeg troede, at når der var sagt farvel – så var det sådan, det var for en mand. SLUT!

  Nå – men jeg vil bruge weekenden til at spekulere over, hvad jeg vil gøre. Måske rækker jeg hånden ud.

  Jeg vil rigtig gerne høre andre betragtninger og erfaringer.

  #1174

  Hej
  Det er nok meget klassisk, at mænd har det fint med lejlighedsvist samvær, mens kvinder har brug for mere løbende kontakt – om ikke andet så i form af sms og telefonsamtale.
  Har I drøftet årsagen til dine brud? Kender han til dine tanker?
  Jeg tror, han kontakter dig, fordi han savner dig, men det virker også, som om han ikke rigtig forstår dine spilleregler. Eller du hans. Og når han ikke forstår, og du ikke skærer ud i pap, så ender det med, at han gør, som han synes, og du føler dig svigtet og brugt.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #1189
  Anonym
  Inaktiv

  Kære Asta

  Jeg har en lille kommentar til dig ovre i min egen tråd.

  Kh Charlene

  #1204
  Asta
  Deltager

  Tak for jeres kommentarer.

  Ja – det er nok klassisk, at en mand ikke har så meget brug for kontakt og nærvær som en kvinde. Og det er nok rigtigt, at vi skulle have forventningsafstemt på et tidligere tidspunkt.

  Men nu når skaden så er sket – hvad er der så at gøre? Vil det ikke krænke en mands stolthed at forsøge for 3. gang? Og kan det passe, at en mand lukker kvinder ude af sit liv i flere måneder efter et brud? Altså at han vælger at fokusere på noget helt andet?

  Jeg er måske faldet meget i værdi for ham på grund af alt det her rod – men han virker sød i hans hilsner og han siger, at han ikke bærer nag. Men han gør altså heller ikke noget for at foreslå at vi prøver igen.

  Jeg har valgt at gøre noget her i weekenden, men jeg vil stadig gerne forstå lidt bedre, hvad der sker inde i ham. Jeg tror faktisk godt han forstår, hvorfor jeg blev ked af det i vores forhold.

  #1205
  Tena
  Deltager

  Hej Asta,

  Jeg oplever præcis det samme som dig – havde et forhold til en fyr i starten af 2013, som strakte sig til juni, hvor jeg brød med ham, fordi jeg ikke følte han ville mig ligeså meget som jeg ville ham. Det gjorde ondt at bryde og der var stille 2½ mrd.
  Så begyndte han at kontakte mig igen med små smser hen i august. Det vakte håbet i mig om at han havde tænkt over tingene og ville mig mere.. Vi har ses en enkelt gang og han var ligeså dejlig som før – men hans efterspil var tavst – kun med få spredte sms`er..
  Nu mærker jeg igen trangen til at sige fra.. og tænker på at sende ham en sms om at jeg har mistet interessen og ikke ønsker et løst forhold men søger en kæreste.

  Hvordan får jeg sagt fra?
  Hjælp mig med at formulere en kort sms!

  #1207
  Asta
  Deltager

  Hej Tena

  Er du sikker på, du skal sige fra? Kan du ikke møde ham med samme tavshed, som han møder dig?

  Min erfaring blev jo, at jeg forsøgte at slippe ud af savnet ved at sige fra – men det hjalp mig ikke. Jeg hang stadig i min længsel – og gør det stadig. Kunne du ikke i stedet vælge at forventningsafstemme – lidt som MØ foreslår. At formulere nogle spilleregler, hvis I skal have kontakt.

  Kunne du ikke skrive, at du gerne vil møde ham – og så fortælle, at det ikke dur for dig med den her facon?

  Jeg tænker, at et definitivt brud kan fortrydes voldsomt senere.

  #1208
  Zoe2
  Deltager

  Jeg syntes nu ikke det virker som klassisk adfærd fra en mand, der er forelsket. Men en meget almindelig adfærd fra en mand, der ikke er forelsket, men gerne vil omgås en kvinde lejlighedsvist, når behovet melder sig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 58 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.