Bange for svigt eller hvad?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10488
  Hulahop
  Deltager

  Okay Kvinder og mænd! Jeg er normalt ikke en, som skriver om hjælp, men har brug for nogle andre briller end venindernes i denne sag. Håber i vil hjælpe søde læsereJ

  Jeg møde for ca 3 måneder siden en ung fyr på 24 år. Jeg er selv 31 år og er mor til en teenager. Vi mødes til en fælles fest, hvor han var meget flirtende og vi endte med at kysse og vi gå hjem til ham. Vi hyggede lidt rundt, men ingen sex, da jeg valgte at smuttede. Vi blev herefter på hans opfordring venner på fb og vi har skrevet sammen efterfølgende. Det var ham som hele tiden lagde op til, at jeg skulle komme på besøg og ham der tager kontakt til mig.

  Anyhow…

  Vi ses ca. en gang om ugen og vores kemi er vældig god, trods aldersforskellen. Anden gang vi mødes, prøver vi lidt på at have sex, og selvom han er tændt, så da jeg nævner kondom, falder hans rejsning og den slutter der. 3. gang vi mødes, har han være på job fra kl. 06.00 og vi har efterfølgende været ude og få et par øl indtil kl 23.00. Vi går hjem til ham og jeg kan igen mærke, at han bliver tændt, men hans rejsning falder, når vi kommer til samleje.
  Jeg laver en mega stor scene ud af det og tager mit tøj og flyver ud af døren i alt hast. Han skriver efterfølgende, at han er frygtelig ked af det og forstår godt hvis jeg ikke vil se ham mere. Jeg undskylder for min utrolig dårlige opførsel og siger, at jeg gerne vil se ham igen, men at vi bliver nødt til at tale omkring ”problemet”.
  Han åbner op omkring de issuse han har, dårlige erfaringer fra tidligere forhold. (hans længste forhold varede 9 mdr), samt han har præstationsangst ift. min alder og erfaring og at jeg godt kan virke overvældene!? Han fortæller mig, at han er bange for at jeg svigter ham og at han aldrig havde troet at jeg kunne være interesseret i sådan en som ham.

  Nå men, vi mødes her efterfølgende og prøver, bare at være sammen uden sex. Men det er ligesom, der sidder en stor elefant i rummet. Han begynder tit og takke af om aftenen og invitere mig aldrig til at sove. Vi kysser, krammer, kæler, nusser og blowjobs (som han godt kan komme af).
  En dag, hvor han så igen takker af om aftenen og vil hjem kl. 23.00 en fredag, bliver jeg simpelthen så frustreret og oveni, at han ikke skriver de efterfølgende to dage. Jeg så simpelthen at skrive en sms hvori, jeg slår op. Jeg skriver, at der i vores flirt er nogle ting, som jeg mangler, men at jeg syntes at han er et fantastisk menneske.

  Jeg hører først fra ham næste dag, hvor han skriver, at han havde meget svært ved at sluge beskeden og at det var en ordentlig mavepumper, at få og at det var han ked af. Men han forstod mig også godt og sagde at han ikke havde overskud nok til at vise mig den opmærksomhed jeg fortjente – og at dette kunne han takke sig selv for i sidste ende. Han arbejde rigtig meget og er meget træt når han kommer hjem – den har jeg hørt mange gange.
  Vi er efterfølgende stadig venner på fb og andre medier.

  Jeg vælger så efter 3 uger, at kontakte ham igen, da jeg egentlig savner ham og måske har give for tidlig op! Jeg skriver bare hej og hvordan det går på job, hvortil han selv skriver, at han har tænkt en del på mig og at med den måde jeg fik sagt farvel på sidste gan, så var han sikker på, at jeg ikke ville have noget med ham at gøre igen!
  Jeg skrev at det forstod jeg godt og at jeg blev usikker på vores manglende kommunikation. (selvf. Også den manglende sex, men det skrev jeg ikke)
  Jeg skrev at jeg stadig holder af ham og gerne vil mødes. Han svarede at han var overvældet af en masse forskellige følelser og havde brug for betænkningstid – fair nok, tænkte jeg!

  Vi aftaer at mødes om lørdagen, efter han har været udenbyes – men han aflyser, da han er træt efter den 3 dages udenbysrejse. Jeg skriver igen og han svare at han stadig er ret forvirret over situationen, men at han savner mig. Han lukker så op og fortæller, mig at det som bekymre ham er, at jeg reagerede SÅ voldsomt og afslutter vores forhold, men jeg måske alligevel ikke rigtig mener det. Han fortæller, at det ikke er rart at gå igennem og at det heller ikke er første gang, at jeg har reageret lidt vildt (hense, stormer ud af døren, da han ikke kunne få den op at stå).

  Anyways… vi aftaler, at mødes efter vi har skrevet sammen i ca. 8 dage. Da jeg kommer om, fortæller han, at han er meget bange for at jeg kunne komme til at reagere sådan igen og han ikke ville kunne klare at blive svigtet igen. Jeg giver ham ret og siger, at det jo selvfølgelig handler om tillid og at den skal genopbygges. Så begynder han at spørge ”hvad vi er og at vi skal definere os som”?. Og her kommer bomben! Han syntes desuden, at vi er to forskellige steder i vores liv og at efter hans vikariat, som slutter til august, så ved han ikke hvad han skal og hvor han er henne. Jeg er paf! Hvor kommer det nu fra? Han siger, at han gerne vil fortsætte med at se mig, men jeg siger nej tak! Vi dyrker jo ikke engang sex, så hvorfor blive ved med at ses??

  To dage efter vil skæbnen, at vi mødes i byen. Vi snakker sammen og han sætter sig over til vores bord. Han fortæller mig, at jeg er den mest fantastiske kvinde han har mødt og kysser mig lige pludselig. Vi ender hjemme hos ham og putter, kysser osv. Vi hygger faktisk rigtig meget og jeg laver snigeren om morgenen. Han skriver efterfølgende og jeg skriver tilbage. Han skriver også dagen efter, at han tænker meget på mig. Den svare jeg ikke på! Han sender så en snap, hvor han står i hans arbejdstøj, som jeg før har bedt ham 100 gange om at sende – det vælger han så at gøre nu. Den svare jeg heller ikke på! Jeg høre så ikke fra ham i en 8 dage efter ingen kontakt, men så liker han pludselig et selfie-billede på instagram. WHAT!

  Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er op og ned!

  Hvad er jeres syn på at han ikke vil forhold? Er han bange for at jeg svigter ham igen? Kan han ikke se en fremtid, når jeg er 6 år ældre end ham og med hjemmeboende teenager? Er han bare ikke interesseret? Er det gået for meget ud over hans mandlighed, at han ikke kan gennemføre sex og at jeg har meget mere erfaring end ham? I dont know??

  #10489
  chokoladefro
  Deltager

  Hulahop:… Håber, at dit skriv er en joke. Sjældent har jeg læst om en 31 årig kvinde så umoden som dig.

  Du freaker ud fordi den unge fyr, som du kun har set et par gange har problemer med rejsningen. Har du aldrig hørt om, at en del mænd kan have problemer med det, når de har mødt en ny kvinde som er dejlig. Du giver den stakkels fyr præstationsproblemer med din utroligt dårlige opførsel. Han fortæller dig endda om hans usikkerhed og angst for at miste. Du gør hans manglende rejsning til et kæmpe problem. Det forsvinder når en mand føler sig tryg ved en kvinde. Jeg gætter på, at årsagen til at han vælger at gå tidligt hjem, er for at undgå, at blive presset til et samleje, som han er bange for ikke at kunne gennemføre. Du trænger til at sætte dig og læse om, hvordan mænd fungerer seksuelt. Jeg kan godt forstå, at han hverken tør eller har lyst til et forhold med dig. Seriøst jeg håber, at denne historie er opdigtet. Jeg er mildest taget rystet over dig. Håber fyren finder en kvinde, der har mere empati end dig.

  #10490
  Zoe2
  Deltager

  Enig – stakkels mand!

  #10491
  Kattemor
  Deltager

  Puha jeg får helt sved på panden af det brev..

  Hvis jeg mødte en mand som lavede et stort nummer ud af min præstations angst – var jeg med det samme løbet min vej…..

  #10492
  sissi
  Deltager

  Lad den unge mand være!

  Jeg tænker lidt, om det er fordi du ikke kan tage det nederlag, som du måske syntes det er, at du ikke kan tænde en ung mand, så meget at rejsningen holder og du tager den hjem i dig – om det er derfor du handler så heftigt?

  Hvis du var oprigtigt interesseret i manden og havde nogle ægte følelser, nægter jeg at tro, man behandler en mand sådan.
  Så er han bare, hvis det var det lykkedes, en scoring af yngre model på dit cv.. på mig virker det lidt sådan?

  Hvad var det lige for noget med ikke at svare hans 2 sms´er!?

  #10494
  sascha
  Deltager

  Enig i ovenstående. Du er umoden, snotforkælet, arrogant, intrigant og slet, slet ikke noget for en følsom ung mand med præstationsangst – hvad stort set ALLE mænd har når de for alvor har følelser. Det kan tage lang tid og kræver ro, tryghed og forståelse. Sidst jeg oplevede det var manden 48! Og det tog uger. Sluk for Paradise Hotel og andet bræk, du nok lærer livet af og find ud af hvordan den virkelige verden fungerer. Stakkels fyr 🙁

  #10495
  Hulahop
  Deltager

  Jeg har fuldt fortjent den opsang! Jeg ved jeg har trådt gevaldig i spinaten og har virkelig prøvet, at gøre det godt igen! Jeg ved at det handler om mig selv, og at min reaktion på hans manglende rejsning, er min egen usikkerhed. Han har faktisk været den mest voksne og jeg har været utrolig barnlig!

  Men hvad tænker I, når han ikke ønsker et forhold? Er det grundet min opførsel, som han jo nævner, at han er bange for jeg gør igen eller, at vi er to forskellige steder i vores liv!?

  #10496
  sissi
  Deltager

  I kom i hvert fald to forskellige steder i jeres liv som tingene udviklede sig.

  Jeg tænker, han med rette, ikke tør.

  Du har vist ham en personlighed, der ikke er tiltrækkende i længden.. så er han ude – så er han inde. Han har truffet er fornuftigt valg, og passer på sig selv.

  Hvad han har med i bagagen af utryghed, er for mig, sagen uvedkommende… hvis han ikke havde den, er den plantet nu.

  Ja, jeg tror din opførsel er grunden til hans valg.

  #10497
  Hulahop
  Deltager

  Tak for dit ærlige svar, Sissi 🙂 Ja, det er jo så den konsekvens jeg må leve med nu, og sådan er det bare!

  Jeg har også tænkt, at det var min reaktion og han nok bare bruger, “vi er to forskellige steder i livet”, som en måde at komme ud på uden at skulle uddybe sine sårbare følelser igen igen.

  Hvis andre har kommentare, må i meget gerne komme på banen 🙂

  #10499
  sascha
  Deltager

  Der er nok ikke andre svar, end det Sissi, har givet. Han tør ikke. Kan ikke magte dit temperament og vægelsind. Du har gjort ham rigtig, rigtig ondt. Han var jo rasende forelsket i dig. Og du forvaltede den gave meget skidt. Hvis du vil noget som helst med så følsom og sårbar mand må du lære at kontrollere dit heftige temperament og finde en god stor portion tålmodighed frem. Tror du, at du kan det? For så må du jo stille og roligt bevise at du godt kan være omsorgsfuld, givende, tålmodig og empatisk. Før får du ikke hverken hans eller nogen anden mands hjerte for alvor. Men godt du er klar over, at du selv ødelægger alt for dig selv. Så ved du jo hvor du skal starte.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.