Bange for at binde sig

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11757
  auch01
  Deltager

  Hej,
  Jeg håber i vil tage lidt tid til, at kommentere på min situation.
  Jeg har valgt at give en gammel flirt endnu en chance, efter han i en længere periode gerne vil begynde at se mig igen og savnede mig(har nu set ham i ca en måned). Sidste gang vi stoppede med at ses sårede han mig utrolig meget. Jeg var vildt glad for ham, men han ønskede ikke at have en kæreste, derfor droppede jeg ham til sidst.
  Jeg ved godt det er mindre smart og en chance at tage, men jeg vil hellere give ham en chance til, end at fortryde det senere. Før i kommentere på det, så sagde jeg fra mange gange overfor ham og fortalte ham, at hvis han blot ville have “let” sex skulle han lade mig være. Så jeg har forsøgt at sætte mig i respekt og tage mine forbehold;-)
  Ja, men nu er vi begyndt at ses igen og det er rigtig rigtig dejligt. Han har virkelig oppet sig og behandler mig milliarder gange pænnere nu, end sidste gang. Jeg frygte dog at det ender samme sted som før. I nuværende situation har jeg ikke behov for at vi er kærester og måske får jeg det heller ikke i længden, men det tror jeg dog, hvis jeg skal være realistisk. Men jeg har det dårligt med, hvis han er sammen med andre, på samme måde som han er sammen med mig – eller også bare generelt. Det tror jeg dog ikke han er.

  Da vi begyndte at ses igen havde vi en samtale om, hvad der skulle ske. Tror lidt han misforstod mig, da det der var vigtigst for mig var at det ikke endte som før. Jeg vil føle mig tryg og godt behandlet, men kæreste-situationen, var egentlig ikke så relevant for mig under snakken. Han tog det dog meget som “kæreste-snakken” og sagde, at det ikke havde ændret sig særlig meget for hans vedkommende og han heller ikke vidste om det ville. Han savnede mig dog rigtig meget og ville meget gerne se mig igen. Det skræmte ham lidt, at jeg allerede var ved forholdstanker – sagde han.
  Jeg kan dog mærke at tingene har ændret sig for ham – han er glad for mig! Hvis jeg skal analysere lidt på ham, tror jeg, at han er virkelig bange for at jeg overtrumler hans “privatliv” og “ret” til at være sammen med drengene og dyrke sine hobbier. Jeg tror virkelig han nyder at han ikke skal bekymre sig om, at der sidder en sur kæreste der hjemme. Da dette er noget han oplevede i sit forrige forhold og ser MEGET hos sine venner nu.
  Den type er jeg bare slet ikke og jeg føler lidt han projekterer forrige oplevelser over på mig. MEN jeg kan også godt forstå ham, for sidste gang endte det jo med jeg blev meget såret og derfor forsøgte at holde fast i ham på ind lidt needy måde – hvilket nok påbegyndte hans frygt for overstående.
  Men men men jeg vil jo godt ha han gerne vil mig, også i længden. Jeg vil ikke bare være hans tryghed. Jeg har også nogen spørgsmål, som jeg rigig gerne vil ha svar på fra ham, som fx: Hvorfor har du ikke lyst til at have en kæreste? Hvad er du bange for vil begrænse dig ved at have en kæreste?(hans begrundelse sidst for han ikke ville). Og vigtigst er det mig som person du ikke vil være sammen med i længere tid?

  Jeg føler dog, at det er nogen spørgsmål jeg ikke rigtig kan stille ham endnu. Vi har jo i princippet kun ses i 1 måned – det er helt nyt og vi har næsten lige haft den anden snak. Pausen var på ca 3-4 måneder, siden vis stoppede sidst, hvor vi før det sås i ca 6 måneder. Jeg kunne bare godt tænke mig at vi snakkede om den slags ting uden han bliver skræmt. Jeg vil gerne forklare ham, at det skræmmer mig, at vi er begyndt at ses igen og jeg vil godt forstå, hvorfor han ikke vil have et forhold.
  Jeg er bare bange for, at hvis jeg begynder på alt den seriøse-snak vil ødelægge at jeg faktisk virkelig er glad for situationen som den er!

  Hvad tænker i? 😀

  #11759
  Guldlog
  Deltager

  Åh, jeg tror desværre ikke rigtigt, at du har fået sat dig så meget i respekt, som du egentlig gerne ville. Bolden er hele tiden hos ham, og du går jo og undertrykker en masse følelser og tanker – ting du ikke tør dele med ham af frygt for konsekvenserne. Balancen er jo på forhånd rystet skæv, og jeg tror du skal turde tage den snak, som du frygter. Og så må du jo tage stilling til det videre forløb derfra. I har jo en historie som ikke er til at komme uden om – og efter sigende, er der ikke så meget der har ændret sig på hans side af banen. Savn kan være mange ting, husk det. Held og lykke.

  #11774
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror guldlog har ret- jeg kender typen- og som du beskriver ham, så vil han slet ikke et forhold. Som jeg læser det får du opbygget en masse forventninger og håb som fører til skuffelser gang på gang med ham.

  Du er inde på at han nok kan have noget kørende med andre. Hvis du har den tanke og fornemmelse, så er det nok sådan det er med ham: han er “en fri fugl” der vil gøre som det passer ham og han ønsker ikke at binde sig. Måske slapper han lidt af nu fordi han synes han har haft samtalen med dig om forhold- og han regner dermed at du har forstået det denne gang. Problemet med sådanne relationer, hvis man drømmer om noget seriøst med dem, er at man let kommer til at føle sig overflødig og ikke god nok til en og det sætter sine spor på selværet, hvis ikke man sletter forventningerne helt.

  #11807
  Tena
  Deltager

  Hvordan er det gået med din genstartede relation?
  Fik du stillet ham nogle af de spørgsmål, som du havde tænkt?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.