B-ven

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7088
  snusi
  Deltager

  Hej.
  Jeg har en b-ven som jeg har set i et par måneder. Jeg har før haft en b-ven men ham her skjuler ikke at vi er sammen. Når vi er i byen, kysser han mig uden at skjule det for andre. Han fortæller venner at jeg er hans b-ven, han har også præsenteret mig for sin datter, dog som b-ven. Jeg spurgte ham for ca. 14 dage siden, hvad han ville sige, hvis jeg sagde at jeg er begyndt at få følelser for ham. Han svarede at han ikke er klar til et forhold og ved ikke hvornår han bliver det (jeg har ikke snakket om forhold) Det er dog aldrig ham der tager kontakt, altid mig men han svarer straks og er altid klar og har lyst til at se mig. Vil han mere eller er det bare hans måde at være b-ven på?
  snusi

  #7089
  Kattemor
  Deltager

  Jeg forstår ikke hvorfor du er i tvivl…han har helt klart sagt hvordan han har det – så nej jeg tror ikke du skal regne med at få ham som kæreste…

  #7091
  sissi
  Deltager

  Jeg undre mig over at du ligefrem præsenteres som B-ven. For mig er det i hvert fald ligesom at sætte dig i den bås – også for omverdenen, og slå helt fast det ikke bliver til mere.

  Jeg ved godt at B-venner er udbredt, men troede ikke det var noget man satte ord på, sådan udadtil – men en aftale man havde indbyrdes.

  Jeg ville ikke være i tvivl – og føle det en lille smule nedværdigende, at blive præsenteret som sådan.

  Hvis du er ved at få følelser, skal du nok trække dig, for at beskytte dig selv mod unødig smerte:(

  #7095
  snusi
  Deltager

  Jeg mener også, som sissi skriver, en b-ven er en man har en indbyrdes aftale med og ikke andet og jeg blev derfor også overrasket over, at han skulle fortælle og vise det til alle. Hans datter, som vi mødte havde en ven med og jeg spurgte om det var hendes kæreste men nej det var en b-ven,så det er åbenbart helt almindeligt at fortælle det. Jeg er også blevet inviteret med på besøg hos hans søster, hvilket jeg dog sagde nej tak til. Jeg har ikke haft den tanke, at jeg ligefrem bliver sat i bås men du har jo ret…jeg er sat i den bås og kommer ikke til at blive andet. Jeg kan sagtens få følelser for en person, uden at blive forelsket. Og hvis han ville mere end at være b-ven, kunne jeg arbejde videre på de følelser, og muligvis blive forelsket. En af mine venner har også en b-ven og de foretager sig rigtig meget sammen udover at have sex…men de går aldrig hånd i hånd, eller viser at de er andet end venner. Min vil rigtig gerne gå hånd i hånd og gør det som det mest naturlige.

  #7101
  Henke
  Deltager

  Jeg tror ikke, der er mere at hente hos ham, end noget uforpligtende sex, heller ikke senere hen. Han beskriver jer som bollevenner, jeg syntes nu mere du ligner en overgangsfigur for ham, han er ved at gøre sig klar til et nyt forhold, men ikke med dig. Det virker som om, at han har brug for lidt mere end bare sex. Derfor præsenteres du for familie mm.

  Egentlig kan jeg godt forstå du er forvirret, for hans adfærd er lidt mere kæresteagtig end et bolleforhold plejer at være. Jeg ville aldrig selv introducere en bolleven til familie, måske til venner, hvis vi mødtes i byen. At hans datter ved det, er næsten lidt underligt syntes jeg, men hans familie må være ret så frisindet. Du skal passe på dig selv, for han vil hundrede procent hyppe sin egne kartofler, han vil være sig selv, og sine behov nærmest. Men husk, han har tonet rent flag i den forstand, at han ikke vil være kærester. Men lad være med at knalde ham med det for øje, at han sikkert vil ændre sin mening, det gør mænd ikke, selvom de for sex.

  #7102
  snusi
  Deltager

  Jeg har affundet med at det ikke bliver ham og mig :)Og at jeg skrev herinde, var egentlig bare fordi jeg, som du skriver, blev forvirret over hans adfærd. Jeg har aldrig oplevet dette før. Ja han vil gerne videre men bare ikke nu. Jeg fortæller ikke til nogen, at jeg har en b-ven og gjorde det heller ikke sidst jeg havde det, det er noget der bliver mellem ham og mig. Mange tak for svarene, var lidt nysgerrig om andre havde oplevet noget lignende.

  #7106
  Sidsel
  Deltager

  Altså Snusi!

  Jeg ved,som Sissi også skriver, at der findes bollevenner. Fred være med det, selv om det i min verdensforståelse i længden må føles ret meningsløst og koldt. Intet perspektiv, blot seksuel tilfredsstillelse uden følelser. Det kan åbenbart lade sig gøre.

  Men derfra og så til at præsentere dig offentligt som bolleveninde, er der langt. Har du tænkt over, hvad manden egentlig siger, når han gør det?

  Jeg hører ham sige: ” Jeg har scoret en villig kvinde, som giver mig gratis sex og jeg sparer escortbureauet, når kirtlerne skal tømmes. Jeg behøver end ikke kontakte hende, hun kontakter altid mig.
  Jeg har gjort det helt klart for hende, at vi aldrig bliver kærester, for jeg gider hende ikke på det plan. Er jeg ikke en dygtig alfahan?”

  Nu spørger jeg dig: Hvad vil du? Hvor er din selvrespekt? Hvorfor nøjes du med at agere prostitueret og blive udstillet som en sådan for venner og familie.

  Måske bliver du vred, men sådan ser jeg på sagen udefra. Du skal da ikke servicere ham uden at få noget til gengæld.

  Skulle da lige være, at du er tilfreds med arrangementet, men så havde du næppe skrevet her i brevkassen.

  I bedste mening

  Sidsel

  #7107
  chokoladefro
  Deltager

  Har du overvejet at lade være med at kontakte ham og så se, om han kontakter dig?

  Måske du skulle prøve det og se, hvad der sker.

  #7113
  snusi
  Deltager

  Sidsel…jeg bliver ikke vred, synes det er rart at få forskellige syn på at have en b-ven. Som jeg skrev, har jeg før haft en og det gik rigtig godt og ingen af os havde følelser for hinanden men da han fandt en kæreste, stoppede det og sådan var aftalen og det er også aftalen med ham jeg har nu. Jeg ønsker jo ikke selv en kæreste lige nu. Da vi var i byen sammen og han præsenterede mig som han gjorde, blev jeg jo meget overrasket og også lidt ked af det for jeg vil helst holde en b-ven hemmelig. Jeg var lidt beruset den aften og tænkte først over det et par dage senere og derfor skrev jeg her. Jeg har ikke kontaktet ham siden og gør det heller ikke. Vi har haft det hyggeligt sammen i et par måneder men det var før den fest. Jeg har tænkt på at skrive til ham og fortælle ham min mening om at han præsenterede mig som b-ven, der kom min vrede lige…men vælger nok bare at lade det ligge og vælge ham helt fra, jeg gider ikke sådan en mand. Jeg skrev for at høre om andre havde prøvet noget lignende og mange tak for jeres svar.

  #7115
  Sidsel
  Deltager

  Fint at få respons fra dig. Snusi!

  Det er en ærlig sag ikke at være klar til et forhold, hvad du skriver, at du ikke er. Det er også helt i orden/nødvendigt at tilfredsstille basale behov. Sex er lige så vigtigt som mad og drikke. Men som du synes jeg ikke, at det skal udbasuneres offentligt. Det er det, jeg støder mig på. Og det gør du jo også selv.

  Hvis jeg var dig – hvad jeg ikke er – ville jeg skrive min uforbeholdne mening til bollevennen om at udlevere dig og så ellers glemme alt om ham. Ikke svare på evt. svar fra ham.

  Men igen handler det om, hvad du vil. Du har så vidt jeg kan læse ikke oplyst din alder.
  Der er en stor forskel på at være fx 25 og 35, hvor det biologiske ur tikker højt og ubønhørligt.

  Er du i den sidstnævnte alder og har andre ønsker for din fremtid, spilder du din tid med en bolleven.

  Sidsel

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.