At være i øjenhøjde

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13334
  vips156
  Deltager

  Jeg er for kun en måned siden gået ud af et forhold efter at have levet 1,5 år i et par rejsetasker næsten halvdelen af tiden. Jeg nyder roen omkring at kunne passe mine børn, mit hjem og mine veninder. Endelig ordentligt tid til det.

  I mit hovedet rumsterer tankerne om denne mand:
  Jeg mødte ham for 4 mdr siden – bagefter med den underlige følelse af at vi ville have aftalt at se hinanden staks efter, hvis jeg ikke lige havde haft en kæreste. Så de tanker glemte jeg bare igen.
  Lige inden forholdet til min kæreste smuldrede, mødte jeg ham igen og han sagde at jeg havde spøgt i hans tanker i alle 4 måneder. Jeg havde forsøgt 1 måned tidligere at sætte ham lidt op med min veninde. Dette blev jeg forhørt lidt om og hans slutkommentar til den snak var “det er dig jeg vil have” og “jeg har tid til at vente”.
  Jeg føler mig enorm tiltrukken af ham,men på den anden side er jeg bange for at komme til at såre ham. Han er den solide håndværker med et væsen og udstråling som jeg har så meget brug for. Men jeg er hende “regnskabskvinden” som meget uheldigvis nogle gange ikke kan lade være med lige at fortællle andre menensker om et eller andet som jeg “ved noget om”.
  Vi har skrevet meget lidt sammen – meget begrænset. Og jeg har valgt kun at skrive til ham, at jeg har fået ultimatum fra kæresten om jeg har valget om jeg vil vende tilbage. Også har vi ikke vendt temaet mere. Vi har nøjes at mest af alt at ønske hinanden glædelig jul.
  Jeg tror han er klar over dilemaet: han fortalte om sin datters studie og at han ikke forstå et ord af hvad der står i hendes bøger, Og lige bagefter spurgte han mig om det er mig som laver regnskaberne i det firma hvor jeg arbejder ….
  Det rammer mit selvtillid: at jeg virker for “klog” til at have en kæreste.
  ALt i alt er situationen vist bare at jeg venter og ser hvad der kommer til at ske for os i 2016.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.