at tagge en mand

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16147
  lillehjerte
  Deltager

  Min veninde og jeg har den lidt løbende- denne undren. Hvad sker der for mænd og fb og messenger? Vores erfaring er at de kan godt lide at sende billeder ud af deres lem via privatbeskeder. Nogle gange ret uopfordret og hvor man tænker “det gjorde han bare ikke”. Men sender man en lille uskyldig hilsen, hvor man tagger dem til et billede af ja det kunne være et billede af en bil eller et træ, for bare at nævne hvor uskyldigt det er(også når man kender dem godt), så bliver der nogle gange meget stille. Det samme hvis man kommenterer på deres opslag. Er det grænseoverskridende/intimt for en mand at få et tag eller lignende? Bliver de kimet ned af deres mor med for mange spørgsmål eller driller deres venner? Eller har mænd det ligesom os kvinder at det er lidt som når vi kvinder får et pikbillede i en pb/sms?

  #16162
  Aries
  Deltager

  Nu er mænd jo ikke en helt anden art end kvindemennesket. Det handler mere om personlighed end kønsforskelle!

  Aries

  #16165
  lillehjerte
  Deltager

  Nå Aries. Det må du jo mene. Jeg har bare observeret en tendens over længere tid sammen med veninderne og det har jeg vel lov til at spørge ud fra, når det undrer. Jeg gad da godt vide hvad mænd tænker og hvad jeg kan sige til min veninde næste gang.
  Jeg fik i øvrigt en dejlig og positiv overraskelse i dag apropos mænd. Er blød som smør. Jeg er heldigvis fritaget de der uheldige billeder som ovenstående, fordi jeg har været heldig at møde en som tænker anderledes.

  #16166
  AnneM
  Deltager

  Har lidt svært ved at gennemskue dit spørgsmål, men umiddelbart tænker jeg, at deres handlinger signalerer, at de kun ønsker sexkontakt og hverken venskab eller parforhold. Mit indtryk er, at mænd, der ser kærestepotentiale i en kvinde holder lidt igen med pikbillederne og samtidig kan indgå i dialog på andre områder også.

  #16167
  Anders
  Deltager

  Det var godt, at du fandt en ordentlig mand, lillehjerte. Der er ikke mange tilbage.

  #16173
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg er sikker på der findes en oprørsk ordentlig mand bag den frække Anders.

  #16174
  Aries
  Deltager

  Tillykke. Så havde jeg jo ret i mit skriv, at opførsel ikke er kønsbestemt, men bestemt ud fra personlighed. Du har mødt en mand som tænker anderledes. Der kan du se. Kvinde sender trutmund og kavalergang, mænd sender pikbilleder. Intentionen er den samme. Useriøs og kun interesseret i sex, altså det handler om personen. Jeg svarede dig så konkret, fordi du så konkret spurgte, om Mænd, følte og syntes og opfattede.

  Aries

  #16175
  AnneM
  Deltager

  Interessant, Aries. Jeg tænker, at nogle kvinder benytter kavalergang og trutmund når de ønsker at hive en mand ind i reden. Synes sjældent jeg hører om kvinder der kun vil sex. Jeg synes mange kvinder brænder nallerne, når de kører stærkt på med seksuelle hentydninger/billeder, fordi de dermed tiltrækker mænd, der kun ønsker sex.

  #16176
  Aries
  Deltager

  Kvinder er jo ofte selv skyld i den følelsesmæssige ballade de roder sig ind i. Som nævnt i dit eksempel. Kvinder der endnu ikke har forstået mandens biologiske og kønsmæssige drift er i min optik og ja undskyld mig mit hårde udtryk “spejlblanke”.

  Lokker du med din sexapeal, med trutmund etc, så skal du heller ikke forvente at få en skøn mand som gerne vil se andet af dit indre, end dit blottede skød. En del kvinder har det imod sig, at de tænker således: Jeg lokker med mine kropslige ynder, lokker ham i fælden til sex. Jeg viser ham i sengen at jeg er en sexkilling. Og det virker på manden, Wow, hot skøn lækker kvinde som er sexkilling, smuk sød og villig. Kvinden begynder dernæst sit forræderi. Hun lagde ud med sex for sjov, for at lokke ham i havn. Hendes formål: At score ham til mere. Hans formål: Lækker sex med en smuk villig kvinde. Her clasher intentionerne for mødet for alvor. Disse mænd kan godt se denne kvinde i en lang periode, men han er der kun for sex. Kvinden tror fejlagtigt at han er vild med mere end hendes understel, men i 80% af tilfældene, er og bliver det kun sexen han er interesseret i. Så den kvinde der indleder en relation med ovennævnte virkemidler, hun får som hun har bedt om, sex. Mænd er simple. Du kan med 100 % garanti vel godt forestille dig, at en mand som indleder en kontakt med et pikbillede, eller bar overkrop, at han ikke er så herrens interesseret i resten af dig som kvinde. Og NEJ – han bliver ikke vild med dig hen ad vejen – selvom det er dit ønske og formål ved at være tilgængelig og gavmild som kvinde. Mænd der vil dig som helhed, han ærer dig og invitere på frokost i stedet. Vent med sex. Han venter gerne, hvis det er dig han er faldet for. Mænd kan bygge broer for den kvinde de har udset sig som mage, alle andre er bare skøger på deres vej. Kvinde forstå disse mekanismer en gang for alle.

  Aries

  #16177
  AnneM
  Deltager

  Godt og præcist formuleret, Aries.
  De mænd, jeg har i min omgangskreds, er alle akademikere. Der er ingen prestige for dem i kvinder, der udelukkende spiller på seksualitet. Derimod ser de ud til at tænde enten på den moderlige type eller den raffinerede og feminine karrierekvinde.
  Jeg har det selv på samme måde. Jeg tiltrækkes på ingen måde af mænd med synlig, udadvendt (=sender pikbilleder) seksualitet. Det er virkelig turn-off for mig. Jeg ved jeg er fordomsfuld, men jeg forbinder pikbilleder med lav intelligens, ligesom jeg gør, når kvinder bærer deres bryster udenpå tøjet. Det udstråler spejlblank for mig, for at bruge dit udtryk.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.