At tage kontakt til en gammel flirt?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21564
  Enigma
  Deltager

  Hvordan tager man kontakt til en gammel flirt uden at det virker mærkeligt eller anmassende?

  Det er en fyr, jeg har været vild med i lang tid, men hans signaler har været noget tvetydige. Nogle gange har vi skrevet meget sammen, andre gange har jeg intet hørt. Sidst vi sås, snakkede han om, at det kunne være hyggeligt at finde en dag, hvor vi kunne være sammen hele dagen. Hvilket for mig indikerer, at han er interesseret. Men samme aften sagde han, at han syntes det var for langt væk at køre til Odense, hvor jeg skulle studere. Det blev jeg da lidt skuffet over. Hvordan skal den lige forstås? 🙄

  Af forskellige årsager studerer jeg ikke længere i Odense. Jeg er kommet ind på et tilsvarende studie i Århus, hvor jeg skal starte til februar. Det er en del tættere på, hvor han bor. Det har jeg selvfølgelig tænkt over, men det vigtigste er, at jeg kommer til at trives. Alligevel har jeg et spinkelt håb om, at vi kan ses igen. Jeg ved bare ikke, om der er gået for lang tid. Hvad synes I, jeg skal gøre? 🙂

  #21565
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg tror at hvis han havde været interesseret nok, så havde han arrangeret, at I skulle ses igen.
  Hvis man er vild med en person, så er der ikke langt til Odense. I er unge mennesker uden børn..

  #21566
  chokoladefro
  Deltager

  Men du kan jo altid sende ham en hilsen og fortælle at du er tilbage i Århus og høre hvordan han har det. Om ikke andet så finder du ud af om han er interesseret. Kan nogle gange være en måde at komme mentalt videre på med noget afklaring.
  Hvis han er interesseret, så bliver han glad og hvis ikke så kan du komme mentalt videre.

  #21578
  Tintin
  Deltager

  “Han syntes, det var for langt væk at køre til Odense, hvor jeg skulle studere. Det blev jeg da lidt skuffet over.”

  Jeg forstår godt din skuffelse, og inderst inde ved du godt hvori din skuffelse består. Du ved, at han var ikke glad nok for dig.

  Så hvorfor ønsker du at satse på en fyr, som ikke er glad nok for dig? Det fatter jeg intet af.

  Nå, men det var ikke dit spørgsmål. Nej -det er aldrig forsent eller anmassende. Jeg ville blot kastene et hej over de sociale medier. SMS om han vil mødes på en cafe? It all works when there is love.

  #21714
  Enigma
  Deltager

  Tak for jeres svar 🙂 Ja, jeg er også bange for, at han ikke var nær så interesseret som først antaget. Jeg har ikke kontaktet ham endnu. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg skal skrive til ham. Måske starte med at skrive hej, og så senere spørge: “Var du egentlig helt ærlig, dengang vi sidst snakkede sammen?” (hans andre undskyldninger har været, at han har for travlt, men DEN hopper jeg altså ikke på! 😉 ). Ja, I tænker sikkert, at det er indlysende, og at jeg ikke fatter et vink med en vognstang, men jeg vil faktisk gerne have et svar, så jeg kan blive klogere på, hvad jeg kunne have gjort anderledes. Man lærer af ord, ikke af tavshed.

  #21715
  lillehjerte
  Deltager

  Hvorfor løbe panden mod en mur som ikke vil flytte sig?
  Med andre ord er det så ikke tid til at flytte fokus på nogen som er gode for dig fremfor en som har afvist dig? Du ender jo bare med flere skuffelser hver gang du kontakter den x og vil du virkelig spilde din dyrebare energi på det?

  #21718
  Enigma
  Deltager

  Tjooo, jeg er bare træt af folk, der “forsvinder” uden nogen forklaring. 😥

  #21719
  lillehjerte
  Deltager

  Det er desværre sådan. Hank op i at du er mere værd og brug tiden med dem som vil dig i stedet for dem som ikke vil. Det vil påvirke dine overbevisninger om at du er mere værd en sådan en åndsbolle. Og når du er i kontakt med dit værd kommer du også nemmere i kontakt med ordentlige holdbare relationer

  #21721
  Tintin
  Deltager

  @E

  Træt af at folk forsvinder uden en forklaring…….. En rigtig mand ville være ærlig hvis spurgt, men ellers behøver man jo ikke forklare det indelysende.
  Manglende interesse/gnist er jo det mest naturelig i denne verden (statistisk set :))
  Jeg tænker, at din irritation skyldes manglede selvværd. MAO så har du svært med at tage afslag. Struttede du af selvværd, så ville du ikke bruge tid på mennesker, som ikke vil dig nok.

  Men tilbage til dig spørgsmål. Hvis en pige, som jeg har været intim med, kontaktede mig, og spurgte om vi skulle mødes, så ville jeg klart opfatte det som en invitation til lidt sjov i gaden, indtil det modsatte er modbevist. Du behøver blot at spørge om et cafemøde. Siger han ja, så ved du, at han vil i bukserne på dig, men det er ikke det samme som kærlighed, eller at du får sandheden. Du behøver slet ikke de store forklaringer eller planer.

  • Dette svar blev ændret 4 år, 4 måneder siden af Tintin.
  #22218
  Enigma
  Deltager

  Han skrev/ringede til mig i går nat! Vi skrev lidt sammen om formiddagen. Han virker stadig interesseret, og jeg vil gerne se ham igen. Men jeg er også et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil have noget mere fast/seriøst. Jeg ved ikke, hvad han vil, men jeg ved, at jeg ikke vil nøjes med uforpligtende møder. Hvordan siger jeg det til ham uden at virke “desperat”? 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.