At tage initiativ

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27408
  Enigma
  Deltager

  Kære Brevkasse

  For to måneder siden begyndte jeg at date en fyr fra mit arbejde. Vi har set en del til hinanden mellem jul og nytår, da vi begge havde fået corona, og vi holdt også nytår sammen.

  Efter vi er startet op på arbejde igen, har det mest været mig, der har taget initiativ til at skrive og ses. Jeg har med vilje ikke kontaktet ham, da jeg synes, det er hans tur til at tage initiativet. Nu har jeg så ikke hørt fra ham i en uge, hvilket undrer mig lidt. Når vi har set hinanden, har han været meget kærlig, og jeg har ikke været i tvivl om, at han godt kan lide mig. Sidst vi rendte ind i hinanden på arbejdet, gav han mig et kys. Jeg forstår ikke helt, hvorfor han ikke spørger, om vi skal ses. Da vi skrev sammen sidst, lød han en anelse mere venskabelig, hvilket har gjort mig usikker på hans interesse i mig.

  Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre herfra. Skal jeg kontakte ham igen, vente til han skriver eller?

  P.S. Han er ved at sælge sit hus, som han købte med sin ekskæreste i foråret 2020. Så måske har han brug for mere tid? Jeg ved ikke, hvor meget han er kommet sig over det brud. Jeg har ikke lyst til at mase mig på, så jeg prøver også at give ham “plads” 🙂

  #27413
  r91
  Deltager

  At du ikke har hørt fra ham i en uge ville jeg helt ærligt tage som, at han ikke er interesseret. At han er kærlig og dejlig når i ses ville jeg ikke lægge så meget i (for der får han også noget ud af det i form af opmærksomhed, kys og sex), når han ikke har lyst til at holde kontakten når i ikke ses. Det siger mig at det i hvert fald ikke er noget seriøst han vil.
  Jeg synes du skal glemme ham og komme videre. Skulle han være interesseret alligevel må han komme krybende tilbage, men jeg ville ikke lægge mere energi i det.

  #27415

  Hej Enigma

  Hvis han forrige forår købte hus med sin ekskæreste, lyder det som et virkelig seriøst forhold, han kommer fra. Eller sagt på en anden måde: der må have været mange følelser i spil mellem dem. At det hele kuldsejler på kort tid, og han begynder at date dig i december lyder som en voldsom proces. Der er stor sandsynlighed for, at du bliver brugt til at hele hans sår efter et smerteligt brud, og at han nyder, at du er på, mens han har travlt med at læne sig lidt tilbage i alle sine følelsesmæssige og praktiske udfordringer uden at yde så meget for at passe på jeres forhold. Jeg ville træde et skridt eller to bagud, hvis jeg var dig. Du behøver ikke at sige en masse om, hvor du er eller spørge til hans ståsted. Du skal bare uden ord forvente, at han viser, hvad han vil. Og hvis han ikke vil holde sig til på daglig basis, så vil jeg også vende hovedet væk, når han næste gang forsøger at kysse dug. Du er ikke et supermarked, hvor han kan betjene sig selv. Slet ikke når han ikke betaler for det, han tager. Giv ham en chance til. Det kan være, det vækker ham, hvis han mærker, at du behandler dig selv med respekt ved at trække dig og holde dig væk og ikke stå til rådighed, når det passer ham igen at have kontakt.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #27457
  TrustTheProcess
  Deltager

  Hejsa.
  jeg har præcis siddet i lidt af samme situation, hvor en mand er enormt meget PÅ når vi er sammen, men total radiotavshed når vi ikke var sammen.
  Jeg spurgte direkte og fik det svar jeg forventede. Han vil kun et “situationship” uden forpligelser.Fair nok, det vil jeg ikke, så et fint punktum og en sløjfe på 12 dejlige dates.

  Hvis du har lyst, synes jeg du skal spørge om han har lyst til at ses, og så komme med en konkret dag du kan, ud fra det, kan du hurtigt læse, om han vil dig eller ej.
  – Jeg er lidt modstander af det der med. ” Nu er det hans tur til at skrive”, og holder igen… osv. for det skaber en kedelig dynamik.

  held og lykke 😉

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.