At score sin bolleven

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19411
  Lea H
  Deltager

  Min veninde er blevet håbløst forelsket i sin bolleven, som har givet udtryk for, at han ikke er forelsket og ikke ønsker et forhold lige nu (det med forhold sagde han allerede inden de sås). Han finder hende meget attraktiv, putter gerne med hende og savner hende faktisk, når de er væk fra hinanden, men hun hører oftest fra ham, når han har været i byen. Han ser hende nok ikke som særlig dyb, hvilket hun ellers er, fordi han er lidt afvisende over for at lære hende at kende, og han vil ikke ses uden for hjemmet.

  Hun ved selvfølgelig godt, at det ville være bedst bare at droppe ham, men nogle gange vil man gerne kæmpe sit yderste, inden man kan give slip. Og det er hun altså villig til, uanset hvad jeg har sagt – så det er ikke råd til at give slip, der søges her for nu (-: SÅ vil I komme med nogle tips til, hvordan man kan (forsøge at) score sin b-ven?

  #19412
  Gniske
  Deltager

  Hun kan kidnappe ham, holde ham fanget, og håbe på Stockholm-syndromet!

  Nej, spøg til side.

  Hvis jeg virkelig skal gå seriøst ind på den her selvværds-gyser – og ikke råde hende til at gå – vil jeg sige, hun skal starte med at få hævet standarden i sit bollevenskab, før det giver mening at arbejde på et kæresteforhold.

  Lige nu er hun gratis sugarbabe – ja endnu værre, da hun hopper til spontant på hans mindste vink. Venne-delen af bollevenskabet er også helt fraværende.

  1) Slut med at sige ja, når han ringer efter at have været i byen. Fra nu af er der kun faste aftaler, helst lavet minimum dagen før, og de skal overholdes (ellers nul sex)

  2) Slut med at acceptere, at han ikke vil ses med hende uden for hjemmet (han er jo mega pinlig over hende). Det skal han gøre med jævne mellemrum til nogle venne-agtige ting (ellers nul sex).

  3) Slut med at han ikke gider lære hende at kende. Han skal gide høre på, at hun fortæller om sig selv, agere nogenlunde interesseret og huske informationen nogenlunde (ellers nul sex).

  Hvis hun kan opnå det, har hun fået et mere anstændigt bollevenskab ud af det, men det er stadig kun et bollevenskab. Så kommer næste skridt (måske – nok ikke….).

  #19413
  Eva Marie
  Deltager

  Ha ha ha Gniske – ja den med kidnapning er god 🙂

  “Spil” hard to get! og med det mener jeg, at hun skal vise ham, at hun sagtens kan have et liv uden ham. Brug den evt. på veninder, tage til koncerter osv.

  Hun skal afvise ham i telefonen fordi hun ikke har “tid” til ham. Evt. fortælle ham, at hun er på udkik efter en fast kæreste, og så fortælle ham om de planlagte byture – spørge ham om han kender steder med lækre single mænd der leder efter fast forhold.
  Hvis han har følelser for hende, skal han nok begynde at være “jægeren” fordi ingen andre skal have hende. Er han “kold”/ligeglad, så skal hun da videre i sit liv og ikke spilde mere tid på ham.

  Hvis han sav

  #19417
  Tintin
  Deltager

  IMO er det meget simpelt.

  De er bollevenner. Han har tydeligt forklaret hende, at han ikke føler noget for hende. Hun må lære at tage andre mennesker alvorligt. Et klart nej er et klart nej. Snip snap snude. Var han vild med hende, så sagde han naturligvis ikke nej. Så ville han udvide deres forhold, og være sammen med hende i en fælles fremtid.

  Men sådan er det ikke.

  IMO er der kun en ting at gøre. Afbryde al kontakt med ham med en sød besked der forklare. Når han kontakter hende igen (for det gør han nok), for at få noget nem fisse, så må hun stå fast.
  Vender han tilbage ned en kærlighedserklæring, så må de starte meget stille og roligt, og så skal han vise, at de er ægte kærester. Kan han kun vis f.eks. 80% kærester og 20% bollevenner, så skodders han hurtigere end han kan sige bolle….

  Personligt tror jeg ikke på, at din veninde har en Kinamandschance. Man ved sku godt om man er sammen med kvinden i sit liv, og så handeler manden derefter. Når han ikke allerede behandler hende sådan, så er løbet kørt.

  Men jeg er sikker på, at din veninde bliver ved med at løbe efter ham, i håbet om….. Et håb som et uden indhold. Sorry men det er som en dårlig film

  #19418
  Laerke
  Deltager

  Jeg ville råde hende til at undgå at investere mere i relationen end han gør. Stoppe den frie adgang til sex. Bare vise hun har travlt m andre ting i sit liv og se om han derved bliver mere sårbar ved den mindre opmærksomhed hun ellers giver ham. Og se om han så feks selv kommer på banen ved at investere hende ud el lign for at lære hende nærmere at kende.

  #19421
  Lea H
  Deltager

  Tak for jeres gode og konstruktive svar med en masse gode pointer. Måske er det bare helt umuligt at score en mand, som allerede har stemplet en som bolleven. Jeg havde nok bare tænkt, at mænd ofte er langsommere om at få følelser, og at det i høj grad kan ændre sig, jo mere han lærer pigen at kende (efter meget samvær vil man vel på et eller andet plan komme hinanden nærmere). Men jeg vil give jeres råd videre. Både det at spille kostbar, at gøre ham lidt jaloux, at stille flere krav til samværet og at overveje helt at gå. Hvis hun vælger ikke at spille kostbar bare for at vinde ham tilbage, men også for at komme stille og roligt videre og fokusere lidt på andre mænd, går det vel den rigtige vej (-:

  #19423
  Laerke
  Deltager

  Nu er det jo ofte sådan at mænd kan have sex uden at få følelser for kvinden mens kvinder (særligt i den fødedygtige alder) sjældent kan have sex over længere tid med den samme uden at få følelser/knytte sig til manden.

  #19427
  Lea H
  Deltager

  Ja, sex er en ting.. Men hvad med putning til langt op ad dagen, holden i hånd i søvne og den form for tryghed og nærvær? At han savner hende, når de er væk fra hinanden synes jeg også forvirrer lidt. Men I har nok ret, jeg er ikke så erfaren med det at have en bolleven (-:

  #19428
  Laerke
  Deltager

  Igen putning, lange kram mv skulle iflg flere undersøgelser virke anderledes på kvinder end på mænd ligesom sex gør. Du kan prøve at google “kærlighedshormonet” for at læse mere om det.

  #19430
  lillehjerte
  Deltager

  Ja han får putning og trygheden gratis og helt uden forpligtelser.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.