At savne en anden..suk

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18524
  Quinde
  Deltager

  Jeg savner en mand jeg ikke længere har kontakt med så meget at jeg er ved at sprænges – vil mænd gerne vide den slags eller er det fuldstændig ligegyldigt? Hvis han har det på samme måde havde han så ikke kontaktet mig?

  #18525
  hexia D trix
  Deltager

  Hvad er det du savner?

  #18526
  Quinde
  Deltager

  At kommunikere med ham
  At vide at han er en del af mit liv
  At fortælle ham om hverdagen
  Ham

  #18527
  Eva Marie
  Deltager

  Kan du ikke være lidt mere uddybende?

  Hvis I ingen kontakt har – så er han jo ikke en del af dit liv?

  #18528
  Gniske
  Deltager

  Du kan måske godt prøve at kontakte ham, men ikke om dit savn, synes jeg. Det bliver lidt for meget ud fra en psykologisk “underskuds-position”, og handler mere om dig selv end om ham.

  Det er som om, det bliver hans opgave at fylde et hul, du har indeni. Og det er ikke sikkert, han har lyst til at påtage sig den opgave, eller føler, han kan leve op til den. Det kan let fremstå som et skræmmende “job” for ham.

  Vi skal jo alle passe på, ikke at gøre andre mennesker ansvarlige for vores lykke, trivsel og indhold i tilværelsen. Det er vores egen opgave, at “fylde hullet indeni”. Ingen andre kan gøre det for os på en holdbar måde. Kan du få det, du fik fra ham, på en anden måde?

  Hvis du kontakter ham, så gør det ud fra en givende position, og hold det i en let tone. Kan du ikke det, synes jeg ikke du er klar.

  #18533
  HappyFace
  Deltager

  Jo, hvis han havde det på samme måde, havde han sikkert kontaktet dig. Så gå ud fra, at det har han ikke.

  Hvis det er ham, du tidligere har skrevet om, som du var vanvittigt forelsket i, men som du ikke kunne få? … så skal du have både respekt nok for dig selv til ikke at “blive hængende” … og hvis årsagen til at du ikke kan få ham er, at han optaget i et forhold, så skal du også have respekt nok for det, til at lade ham være i fred.

  Hvis han var interesseret, havde han givet lyd fra sig.

  #18535
  lillehjerte
  Deltager

  Man kan vel altid spørge ham hvordan det går på en høflig og følelsesneutral måde via sms, mail eller whatever media I begge bruger. På den måde har du jo åbnet din dør og det er der jo ikke så meget risiko i. Så hvis han ikke svarer ved du jo at du selv må give helt slip for din egen skyld. Jeg kender ikke din historie med ham, så medmindre at jeres sidste kontakt var rigtig dårlig og han frabad enhver kontakt, så kan man jo godt lige “hilse på”. Og ellers må man lade den ligge.

  #18538
  Quinde
  Deltager

  Tak skønne ukendte mennesker. Tak for at holde mig på sporet. Jeg skal naturligvis ikke kontakte ham, for selv om der er meget jeg savner, er der også meget jeg på ingen måder savner. Livet er ikke kun enkelt og noget er uendelig svært, men jeg kommer til at holde mig på sporet, for det fortjener livet og jeg. Jeg skal simpelthen videre uden ham. Tak til jer for at bidrage til den beslutning.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.