At komme ud med skindet på næsen..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2088
  Henke
  Deltager

  Hej

  For lidt over et år siden startede der en ny medarbejder på min arbejdsplads. Hende og jeg havde en fantastisk kemi allerede fra dag 1. Efter et par måneder begyndte min interesse i hende at vokse på mig. Jeg søgte hendes selskab oftere og oftere.. Efter at havde været kollegaer i ca. 4 måneder besluttede jeg mig for, at fortælle hende, at hun var interessant for mig og jeg ville gerne invitere hende ud. Hun var ikke helt klar til at date fortalte hun. (Hun havde gået fra sin ekskæreste et halvt år før) Tingene udviklede sig hen i retning af, at vi gennem flirtede på arbejdet og sås engang imellem uden for arbejdspladsen. Jeg blev meget forelsket i hende, men hun kunne ikke gengælde mine følelser. Efter knap 5 måneders intensiv flirten, med minimal udvikling af vores relation, måtte jeg meget ulykkelig ende vores “forhold”.

  14 dage senere dater hun en ny fyr. Det var virkelig en mavepuster der sendte mig til tælling. Jeg var dybt ulykkelig. Der rejste sig en masse spørgsmål i mig, som jeg ikke forstod.(og som stadig er en gåde..)
  Efter en måned i et følelsesmæssig helvede starter der en ny kollega på min arbejdsplads. Hun er en kvinde som er særdeles smuk (fortid som model)og er virkelig intellektuel og spændende. Hun fanger selvfølgelig mit øje, men jeg er alt for ramt af ulykkelig kærlighed til at handle. Det er slet og ret ikke i mine tanker. Men sommer månederne går på hæld, og på mit arbejde har vi en årlig sommerfest. Til sommerfesten ender jeg med, at være sammen med hende den nye. Det var bestemt ikke noget der var planlagt. Hun fortæller mig, ganske vist med et par promiller i blodet, at hun har et godt øje til mig, og hun faktisk gerne vil bruge noget mere tid sammen med mig. (min gamle date kontakter mig næste dag for at vide, hvad der skete mellem min ny kollega og jeg. Jeg fortæller vi bare har snakket) Jeg er enormt smigret, her sidder en gudesmuk kvinde der samtidig har hovedet med sig, også vil hun date mig. Jeg har absolut intet gjort for at fange hendes interesse, andet end at være venlig og behjælpelig over for hende. Jeg afviser hende, jeg kan ikke overskue at date en kollega igen, og føler mig heller ikke klar. Der går knap en måned, og jeg må tilstå, at fristelsen blev for stor. Vi dater nu hinanden og har set hinanden i lidt over en måned. Vi tager det stille og roligt, og hun viser lige præcis det engagement, jeg har brug for. Min gamle date ser ikke mere den fyr, hun havde efter mig.

  For 5 måneder siden var jeg helt i kuld kælderen, men livet synes at havde taget en interessant drejning til det positive. Dette må stå som en reminder til mig selv om,(og måske til dem der kan bruge det)at kærligheden bestemt kan have sine grimme ansigter, men alligevel er det muligt overkomme dem, og komme ud med skindet på næsen. God aften

  #2090

  Hej

  Skøn historie, tak.

  Den bedste “hævn” i forbindelse med ulykkelig og uigengældt kærlighed er jo at have det godt – og så endda med den afvisende part som vidne til drejningen i dit liv til det mere positive.

  Håber du for alvor kan nyde dit ny kæresteri og tage imod den heling, det er at blive genelsket. Og at du også vil udvikle følelser af den slags, som du havde for din forrige date.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2092
  Kattemor
  Deltager

  Det er en dejlig historie, det kan vi lide (l)

  #2096
  Anonym
  Inaktiv

  Det er bestemt en dejlig historie, vi godt kan lide …:).

  Dejligt Henke at høre godt nyt fra dig.

  #2133
  Henke
  Deltager

  Charlene, Kattemor og Martin tak for jeres ord og opmærksomhed.

  #2523
  Henke
  Deltager

  Hej alle brugere
  Tråden hedder at komme ud med skindet på næsen. Det får jeg nok brug for igen..

  Nå, men sagen er den, at jeg har datet en ny kvinde fra min arbejdsplads. Vi har datet i ca 2,5 måned. Hvoraf vi så hinanden den 1. måned med hyppige mellemrum. Sagen er nu den, at vi ikke har mødtes privat i næsten halvanden måned. Vi ses på arbejdet, men det er jo langt fra det samme. Den her kvinde er super intellektuel og nyder at bruge hjernen. For ca. en måned siden skal hun på kursus. Det er et kursus hvor en professor holder en forelæsning. Hun er ret stor fan af denne professor og der sker det, at hun tager kontakt til ham. De snakker sammen og den professor syntes om det hun siger. Det ender med, at de nu skal skrive en bog sammen. Hun tilbringer meget tid sammen med ham, stort set hver dag efter arbejde. Hun er som sagt ret intelligent og er tidligere model. Så hun tiltrækker sig opmærksomhed. Det bemærkes hurtigt.

  Der sker så det for en uge siden, at jeg i en kæmpe brændert kysser med ung pige til en julefrokost. Jeg er så beruset at jeg kun husker det i meget korte glimt. Det bliver opdaget af mine andre kollegaer og jeg er tvunget til at lægge kortene på bordet over for hende jeg dater. Hun fortæller mig, at hun ikke ser nogen grund til at date mere, da hun mener, at mine handlinger må afspejle min interesse i hende. Sagen er bare den, at jeg hele tiden har været interesseret i hende og at hun suverænt er min første prioritet. Det forklar jeg hende. Efter nogle sms’er frem og tilbage slutter hun med, at hun måske bare lige skal æde den her. Hun indrømmer, at hun har haft meget travlt og at hun derfor ikke rigtig kan bebrejde mig sidespringet. Men syntes stadig ikke om det.

  Tilbage til professoren..
  Jeg syntes der er noget lunken ved den professor, og konfrontere hende med ham og spørg om der er en romance imellem dem. Hun svare, at hun syntes om ham, men det er mest hans hoved. Jeg spørg om det bare en professionel relation, hvortil hun svare at det er det. Jeg stoler bare ikke på hende.. Jeg kan ikke lurer om hun prøver, at gører mig jaloux, eller hun bare ikke siger sandheden. Hun fortæller, at hun kommer til at bruge mere tid sammen med ham. Slutteligt ender det med, at han kommer og ind, og henter hende efter arbejde i dag. Mens vi har haft samtalen tidligere i dag.. Hold fast jeg blev muggen

  Hvad mener i? -Hvad sker der her?

  #2524
  Henke
  Deltager

  Det skal lige siges at professoren rent fysisk er en mand på ca. 45 år, hun er 33 år. Han er ikke noget fysisk pragteksemplar.

  #2531
  sissi
  Deltager

  Jeg læser lidt, at I ikke har haft noget forhold?

  At I, i den sidste tid kun har været kolleger – mere eller mindre?

  At du finder interesse for en ung pige i en salig julebrandert – fortæller det, og hun trækker sig?
  – Det forstår jeg godt, at hun vælger, – for mig er alkohol ikke en undskyldning.

  Hun finder interesse for en professor ( som du ikke syntes er tiltrækkende )12 års forskel er ingen alder i kærlighed – hvis det er det – de er jo begge voksne:)
  Passer de sammen intellektuelt, betyder udseendet heller intet.

  Du skrev selv du kyssede på en ung pige…:)

  – Så kære Henke, som jeg læser forløbet, så tror jeg ikke du skal spekulerer så meget over hvad der skete her.
  Jeg tror hun ikke er interesseret i et forhold med dig på sigt – selvom I har datet.

  Så op med hovedet… og er du interesseret i hende, så lad hende være – og se om hun om en tid kommer til dig.

  #2533
  Henke
  Deltager

  Det er korrekt vi ikke havde noget forhold, vi havde dog en aftale om, at vi ikke så andre. Det med alkoholen forstår jeg godt, jeg havde nok reageret på samme måde. Jeg fortryder det grusomt, men kan ikke ændre tingenes tilstand.

  Hvis det viser sig, at hun har noget kørende med professoren så bliver hende og jeg ikke et par. Så vil hun allerede have løget for mig, alt for mange gange. Det er måske lidt dobbeltmoralsk af mig, at hun skal tilgive mig for mit sidespring. Men jeg havde da nosser nok til, at fortælle jeg havde gjort det. Så vores relation byggede på ærlighed. Jeg har fortalt hende, at det fra starten af var yderst vigtigt for mig, at der vær ærlighed imellem os. Da vi skal arbejde sammen bagefter, hvis vi ikke lykkes. Hvis hun har valgt ignorere dette, vil jeg miste så meget for hende. Det var hende der i tidernes morgen, trippede for at hende jeg skulle date. Hvor jeg var mere skeptisk, jeg følte mig ikke klar. Hun var meget på i starten som kvinder nu kan være, når de flirter. og var egentlig rimmelig villig til, at vi skulle ses også på hendes initiativ. Men det endte ret pludseligt må man sige.

  Jeg ved godt, jeg har dummet mig. Men føler mig egentlig snydt på en eller anden måde. Jeg føler måske, at hun ikke har haft de klareste intentioner fra starten af, hvilket såre ufattelig meget. Jeg fortalte hende i tidernes morgen, at jeg i sommers, var kommet ud af en dating periode, hvor jeg havde været meget ulykkelig forelsket og at dette havde taget hårdt på mig. Jeg var derfor i tvivl om jeg var klar til at date igen. Jeg var heller ikke interesseret i at gøre hende til en rebounder for mig, qua vores fælles arbejdsplads. Jeg magtede ikke at arbejde sammen med en, som måske ikke kunne udstå synet af mig eller omvendt. Det er lidt en klage sang, jeg her skriver, jeg er et voksen menneske og skal selvfølgelig være ansvarlige for egne handlinger og yderligere være bevidst om valg/fravalg, men dumme beslutninger rammer nu alligevel hårdt en gang imellem. Jeg vil ønske hun havde meldt ud for en måned siden, at vi var et no go. Der var mine følelser ikke så udviklet. Den sidste halvanden måned, har vi trods alt stadig kysset lidt på arbejdet, når vi kunne slippe af sted med det. Ironisk nok var flirten stor i ugen op til julefrokosten.

  #2535
  sissi
  Deltager

  Jeg forstår dig sagtens… men at I ikke har set hinanden i 1,5 måneder privat – uanset hvad grunden måtte være – syntes jeg bare ikke er godt nok… at I har kysset på arbejdet…I er voksne mennesker, men lige på det punkt, syntes jeg I lyder umodne begge to. Hold arbejde – og privatliv adskilt. Ved godt det er jeres fællesbase…

  Lad være at dunke dig selv i hovedet med den julebrandert.. men du skriver, at i det nogle kolleger opdagede det, fortalte du det… havde du gjort det ellers?

  Jeg tror ikke det har den store betydning…da I begyndte at flirte/date var der noget i luften fra hendes side også… men jeg tror, hun på en pn – eller i dine øjne, mindre pæn måde – afslutter den her.

  Så uanset hvad I har haft på begynderniveau – så blev det aldrig helt seriøst vel… jeg tænker, at I ikke ses privat… har hun ikke haft tid i 1,5 måneder, har du så ikke haft bare en tanke på, at måske er hun ikke der hvor du er/var?

  jeg skriver ikke dette, for at forklejne dine følelser – men mere som jeg tænker, når jeg læser dit indlæg.
  To mennesker, der egentlig er på hver sit sted lige nu:)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.