At kende sig selv og sine mønstre i forhold

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13842
  Jolmp
  Deltager

  Kære Martin,

  Jeg har med stor interesse været til fordrag af dig og læst et par af dine bøger, artikler mm.
  Min kæreste og jeg går igennem en svær tid lige nu. Jeg har opdaget af han har talt med andre kvinder. Når vi taler om det kan jeg forstå at det er fordi han har fået lavt selvtillid og søger bekræftelse. På den ene side kan jeg godt forstå hvad han siger. Jeg har brokket mig over opvasken og råbt om hvor lidt han har gjort for mig på sidste og jeg synes ikke han lever op til den mand jeg troede han var eller gerne vil have han skal være. Jeg har kunne føle at han ikke tager interesse i mig og mister lysten. I starten af vores forhold var det han der ”jagtede”mig og jeg var ikke klar og var også ude og snakke med andre som sårede ham meget. Jeg har siden indset at han er den jeg vil være sammen med og vi har opbygget tilliden og jeg har overgivet mig til ham og han er den eneste jeg er meget forelsket og vi er meget passioneret men leger katten efter musen.
  Det som jeg sidder og tænker på lige nu er at når jeg tænker tilbage på min sidste forhold skete (næsten) det samme. Jeg mødte en mand som var karismatisk, selvsikker, fuld af sjov, intiativrig og tog mig med på eventyr og jeg fulgte ham. Pludselig sad vi i en lejlighed sammen og jeg var blevet hans mor og tog opvasken og brokkede mig at vi aldrig lavede noget sammen. Min ellers glade og selvsikre kæreste havde dårligt selvværd og trak sig længere og længere væk og følte ikke han kunne opfylde mine behov.
  En anden ting som er gået op for mig er at de begge er blevet forladt af deres fædre. Jeg studsede meget over en sætning jeg så i din bog at manden har givet alt hvad han kan efter 6 mdr – hvad betyder det? Betyder det at det bliver hverdag efter 6 mdr at man så ikke får mere og at de ændrer sig? Jeg fandt mig selv i mit sidste forhol at jeg tænkte tilbage på sådan som tingene var i starten og jeg tænkte hele tiden hvor godt de kunne blive hvis bare at x og y kunne ske eller ændre sig. Men er det mig som har pillet disse stakkels mænd med og få dem til at føle de ikke er gode nok til mig? Er mine forventninger for høje eller er det bare ikke den rette for mig? Er det mig der har dårlig selvtillid og vil har behov for disse mønd og ser ting som jeg gerne ville have når de egentlig ikke eksisterer og tilsyneladende gør mig glad?

  Jeg kan selvfølgelig ikke forklare hele mine 2 forhold på dette brev men jeg hørte dig til fordraget nævne noget om mænd der er vokset op uden fædre og denne sætning med at manden har givet akt han kunne efter 6 mdr vil jeg rigtig gerne forstå. Jeg prøver at forstå mit eget mønster og jeg vil gerne undgå at sidde i et forhold fo rlænge fordi man venter på noget som aldrig kommer til at ske.

  Glæder mig til at høre fra dig,

  #13847
  Salamina
  Deltager

  Hej Jolmp

  Jeg tror ikke, at Martin besvarer spørgsmål her i denne brevkasse. Hvis du specifikt går efter hans bud på svar, så er det en mulighed i Martins Corner mod betaling, at du skal copy paste dit spørgsmål, og så får du vist svar ret hurtigt. Du finder Martins Corner oppe i menuen.

  Her i denne brevkasse kan du få svar fra alle mulige andre almindelige mennesker, og dem er jeg så en af. Og mit bud er, at I betaler en rengøringshjælp i et eller andet omfang, hver eller hver anden uge – den korte variant af en løsning. I stedet for at du bliver mor i jeres forhold. Så kan du og din kæreste koncentrere jer mere om at være noget for hinanden. Plus får noget solo-tid for jer selv også med venner eller veninder osv.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.