At jagte en mand?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26149
  Flowerchild
  Deltager

  Hej her på brevkassen 🙂

  Ja det er et åbent spørgsmål til mænd især, men måske kvinder også kan svare. Hvor går grænsen i at jagte for meget og være spændende, men samtidig vise interesse for en mand? Hvis man nu bliver tiltrukket af en fremmed mand (en man har set nogle få gange) , kan man så tillade sig at spørge ind til om han eks er gift eller er i forhold ? Hvordan reagerer mænd på sådanne spørgsmål ? Er det at være lidt for meget fremme i skoene?

  KH en voksen dame

  #26282
  Jenzo
  Deltager

  Kære Flowerchild
  Jeg er ikke selv god til at vide den slags, men ved at læse dit indlæg synes jeg at det er spørgsmål som kan stilles lidt senere, når du føler at i er kommet tæt på hinanden, og at du inden i kommer videre til noget mere intimt, vil vide om manden er i forhold eller ej. Måse han også selv siger det på et tidspunkt, med mindre han hører til de mænd om skjuler det i lang tid, også selvom de starter et forhold til en ny kvinde. Men spørge kan du vel til den tid og tro på at han siger sandheden, vi skal ikke slå alle over een kam…

  #27312

  Hej Flowerchild

  Det afhænger nok lidt af, hvordan manden oplever dig. Måske vil han høre dit spørgsmålet som en kompliment. Måske som lidt for langt fremme i skoene, som du skriver. Det kræver nok, at du forklarer lidt mere om jeres relation at kunne svare mere præcist på dit spørgsmål. Og som Jenzo skriver, så vil det nok være bedst at tale lidt mere med ham, lære ham bedre at kende, så samtalen helt automatisk berører, hvorvidt han er ledig eller ej.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.