At have en "fetish"/"darkside"…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18120
  Hende_x
  Deltager

  Eller en såkaldt skyggeside måske.. Nogen der har det?

  Siden jeg var i starten af 20’erne, har jeg bevæget mig nysgerrigt i BDSM miljøet (jeg gør det ikke længere, da jeg nu er gift- men som single).. og det fascinerede mig meget, at man kunne udleve sine inderste følelser så åbent som det gøres der. Råt og hæmningsløst… Oprigtigt begær (uanset form) har altid tændt mig.. Så da jeg slog mine spæde folder, var det med en stor sult på at finde mig selv og mit eget oprigtige begær.. Det lykkedes dog ikke helt, men af erfaring kommer man tættere på.. Jeg mødte min mand i min “rigtige” liv og den side af mig blev sat på pause.

  Dette er ikke noget jeg nogensinde har forestillet mig at jeg kan udleve sammen med min mand, da min tiltrækning primært retter sig imod andre kvinder og med mig i førertrøjen, men tanken har alligevel strejfet mig, om min egen mand kun tage del i sådan en for mig personlig udfoldelse, uden at det ville ødelægge det dejlige sexliv vi har sammen..

  Er der andre, som har tendenser i den retning og som måske har fået det til at fungere i deres parforhold, med deres dejlige vanilje-partnere? 🙂

  (Godt man kan være anonym 😉 😉 😉 )

  #18126
  hexia D trix
  Deltager

  Seksualitet er en del af et menneske og det kan man sagtens tale om, det er ikke farligt 😉 og jeg mener man bliver bedre kærester af at kende hinanden på det område.

  Jeg ville virkelig bliver sørgelig, hvis min elsker ikke fortalte mig, hvad han fantaserer om, hvad der tænder ham ……. det er ikke det sammen som at det kommer til at ske……. med mig 😉

  #18127
  lillehjerte
  Deltager

  Har du spurgt ham om han har lyst til at lege lidt med BDSM? ellers prøv at se om han er med på den. Måske er han helt vild med ideen.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.