At date en ældre mand

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24918

  Hej Brevkasse

  Jeg håber der sidder nogle derude som måske kan gøre mig lidt klogere på det med mænd.
  For nogle måneder siden begyndte jeg at se en mand som er 22 år ældre end mig. Vi har kendt hinanden i knap to år inden vi begyndte at se hinanden som vi gør nu. Jeg har være tiltrukket af ham, det meste af den tid jeg har kendt ham og han af mig. Dog har jeg været lidt tilbageholden om at tage skridtet videre pga af alderen. Men som skrevet så skete det alligevel og det er jeg glad for.
  Jeg er i starten af 30’erne og har egentlig ikke haft de vilde seriøse forhold. Grundene kan være mange, jeg bliver ikke nemt forelsket men jeg kan også have svært ved at “åbne” op eller vise at jeg måske er interesseret. Det er i hvert fald nogle af de ting jeg forsøger at gøre op med.
  Men for at vende tilbage til hvor jeg nu er lidt i vildrede. Vi ses ikke så tit pga. afstand og job, det i sig selv er super ærgerligt men pt. ikke noget der kan gøres så meget ved. Det er heller ikke dette der er “problemet”. Jeg har rigtig svært ved at læse ham. Når vi er sammen er han super opmærksom på mig og gør hvad han kan for at jeg har det godt. Jeg må nærmest ikke hjælpe med at rydde af bordet efter maden, når jeg er hjemme ved ham. På den ene side er det meget sødt, på den anden side, er jeg nok noget mærket af det faktum at jeg har boet næsten hele mit voksen liv alene og derfor også har skullet gøre tingene selv. Derfor kan jeg godt tænke, “come on, vi kan da hjælpe hinanden”.
  Han vil gerne ligge og putte og nusse og når vi har sex, kan jeg fornemme at det er super vigtigt for ham at jeg bliver tilfredsstillet.
  Men på trods af dette kan jeg blive i tvivl om hans interesse i mig for han er ikke en mand af mange ord. Det kommer ind i mellem et: du er alt for fræk, du er noget helt særligt og lignende efter sex og den første gang vi kyssede, stod han nærmest med julelys i øjnene og sagde at han var så glad for at jeg havde “givet efter” for den tiltrækning vi havde for hinanden.
  Jeg kan dog godt føle det er svært at få ham til at dele ting om sig selv. Han har selvfølgelig en fortid, heri der er en ekskone og så et par børn og alt det andet. Men den store samtaler er han ikke, og det sidste jeg har lyst til, er at ende med at krydsforhøre ham. Havde vi ikke været intime havde jeg nok bare spurgt ind til disse ting som en random samtale, men jeg fornemmer han ikke har den store lyst til at dele dette med mig. Jeg vil egentlig gerne dele en masse ting og mig selv, men er ikke sikker på om det interesserer ham, da han aldrig spørger ind til det.
  (Når jeg skriver det ned på denne måde, kommer jeg egentlig til at tænke på om han, ligesom jeg, ikke stiller en masse spørgsmål for ikke at virke påtagende)

  I tiden mellem vi ses, skriver vi som oftest sammen. Det er dog altid mig der tager kommunikationen op, hvilket også kan få mig til at tvivle på hans interesse. Ligeledes er det mig der tager inititativet til at finde en dag vi kan ses. Han svarer dog altid hurtigt tilbage og også gerne med nogle søde beskeder. Derfor ved jeg ikke hvordan jeg skal tolke det manglende initiativ fra hans side af. Det burde ikke være et problem da jeg jo egentligt bare burde kunne spørge ham direkte, men det er det for mig. Som skrevet i starten, har jeg ikke mange erfaringer med parhold, hvilket får mig til at føle at jeg er på dybt vand og min usikkerhed gør jeg holder mig tilbage.
  Det får mig til at tænke på om aldersforskellen spiller en rolle her eller om det mere er et spørgsmål om at vi begge ikke er så gode til at åbne op for vores tanker. På den ene side virker det til at han reelt gerne vil mig, på den anden så kan jeg ikke lade være med at tænke på om han bare synes det er fedt at være sammen med en der er det yngre når det alligevel kan lade sig gi’ sig.
  Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om nogle der evt. har erfaringer med noget lignende.

  #24919
  lillehjerte
  Deltager

  Nej jeg har egentlig ikke erfaringer med så stor aldersforskel. Er han generelt svær at få en samtale i gang med, ville jeg nok begynde at føle mig alene. Jeg tror jeg ville fortælle det til manden, så han kunne forstå at det var vigtigt for dynamikken og fællesskabsfølelsen i mellem os. Hvis ikke der skete en ændring, ville jeg nok sige farvel og tak til ham, hvis ikke gnisten allerede var gået af fløjten inden da.

  #24920
  r91
  Deltager

  Kære Leonora,

  Nu skriver du godt nok han er en ældre mand, men det du spørger om er vel egentlig om han er interesseret i dig og der tænker jeg ikke aldersforskellen har så meget at sige.

  Jeg ligger særligt mærke til det sidste du skriver om hvordan han er når i ikke er sammen. For når i er sammen er han sød og opmærksom og det er jo egentlig ikke så underligt for i har det sikkert skide hyggeligt. Men det jeg virkelig synes fortæller noget om en relation er hvordan tingene foregår når i ikke er sammen, og der lyder det for mig ikke som om han er synderligt interesseret.

  Jeg kan give et eksempel fra mit eget datingliv. Jeg så en skøn mand i 4 mdr. Han var så helt vildt kærlig, opmærksom, dejlig og gav mig som sådan ingen blandede signaler overhovedet. Han gjorde alt for at vise, at han var interesseret. Det eneste han ikke gjorde var at lave aftaler. Vi kunne aldrig lave en aftale andet end dag til dag, og fattede jeg ikke på det tidspunkt, men det var selvfølgelig fordi han ikke så en fremtid med mig. Og rigtig nok. Da jeg valgte at bringe det op og spurgte ham hvordan han egentlig havde det med os to sagde han, at han bare ikke havde følelser for mig. Han synes det var super hyggeligt og dejligt at se med mig, men når vi ikke var sammen savnede han mig ikke rigtig og han tænkte ikke ret meget på mig i løbet af dagen. Derfor sluttede den der.

  Ikke for at male fanden på væggen for dig og dit forhold til din fyr, men jeg ville være forsigtig, når du synes han er anderledes når i ses end når i ikke gør. Hvis du altid skal tage initiativ til at ses og til at skrive, så synes jeg lidt det er et faresignal. Hvis en fyr vil se dig, så sørger han også for at lave en aftale med dig.

  Nu ved jeg ikke hvor længe i har set hinanden, men på et tidspunkt er man jo nødt til lidt at få defineret hvad dælen det er man har med hinanden.

  #27557
  7718117425
  Deltager

  Boede han i Hedehusene?

  #27588

  Hej Leonora_Christiane

  Lidt enig med de øvrige… og dig… i at det lader til, at han er meget glad for dig og sætter vildt meget pris på at være sammen med dig. Men at han ikke er nok ‘på’, når I ikke er sammen. Og at han nok er ret lukket som menneske, hvilket allerede er lidt ensomt for dig. At overveje om man skal sige noget eller ej er en klassisk problemstilling for mange kvinder i starten af et forhold. For man har jo ganske rigtigt ikke lyst til at presse for meget på og fremstå som om, man gerne vil have en underskrevet kontrakt, før man går længere ind i forholdet.

  Hvis du vil slippe for at skulle tale om, hvad du føler, så længe han ikke har sagt mere om, hvad han føler, kunne du jo lade være med at tage det næste initiativ til kontakt/aftale. Lad ham drive forholdet frem ved at undlade at gøre noget, før han har gjort noget. Det er jo ikke noget med, at du skal spille kostbar. Du skal bare være kostbar på en helt stilfærdig måde. Ved at insisitere på noget mere gensidighed. Og det kan da være, at han er mere genert og tilbageholdende, end godt er. Men… så kommer du jo alligvel også til at savne noget drivkraft fra ham. Læn dig bare en anelse tilbage og se, hvad der sker. Hvis der ikke sker noget, synes jeg, at du skal lade det sive stille og roligt. Og hvis du synes, at du skal have noget mere konkret afslutning/afklaring på, så kan du jo altid lidt stilfærdigt skrive eller sige, at du er afhængig af, at I skiftes til at tage kontakt, hvis I skal videre i teksten.

  Men mon ikke du allerede har fået nogle flere erfaringer med ham/jer, siden du skrev her i brevkassen? Del dem endelig, erfaringerne. Det er altid dejligt at høre næste kapitel.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.