At bo sammen eller ikke

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18536
  Blondii
  Deltager

  Hej,

  Jeg har et problem som går mig virkelig meget på til daglig. Jeg har et rigtig godt og sundt forhold med manden i mit liv.
  Dét som går mig på, er at vi bor hver for sig. Det fungerer ikke for mig, at bo halvt hos ham og halvt hos mig, da jeg føler jeg bor i en taske og ikke har nogen fast base. Jeg er træt af, at jeg altid mangler “et eller andet”. Derudover føler jeg mig som et pak-æsel, da jeg ofte både skal have studiebøger, computer, træningstøj og ekstratøj med.

  Snakken har selvfølgelig gået på om vi så skulle flytte sammen. Men vi har begge to hver vores andelslejlighed, som er købt for et år siden.
  Ingen af os har lov til at leje vores lejlighed ud.

  Han nægter at flytte til mig. Hans argument er, at han som sagt ikke kan leje sin lejlighed ud og han ikke har tænkt sig at sælge.
  Jeg nægter også at flytte mig.
  Fra hans lejlighed har jeg 1,5 times transport på arbejde, frem for 45 minutter fra min lejlighed. Han vil bo tættere på sit job hos mig.
  Han har fast arbejde = fast indtægt. Jeg er studerende nogle år endnu og har derfor KÆMPET for at få min lejlighed. Min lejlighed er det mest stabile fundament jeg har.

  Jeg kan godt se, at det “bør” være mig der reagerer, da det er mig der har et problem med at bo i en taske (måske også fordi han har bil og skal pakke væsentlig mindre). Men jeg kan slet ikke forene mig med, at skulle bo længere væk og miste mit fundament, når jeg i forvejen har det mest ustabile liv af os to.

  Hvad ville i andre gøre? Lige nu er min eneste anden løsning, at jeg stopper med at besøge ham i hverdagene og når jeg har weekend-arbejde, men jeg ved, at det er en løsning som vil gøre ondt på os begge, da vi jo nyder vores tid sammen.

  #18537
  Laerke
  Deltager

  Hvor længe har i kendt hinanden ? Hvis lejlighed er størst ? Kan i ikke prøve at bo hos feks dig i en periode uden at skulle sælge eller leje ud ? Så må han tage hjem og tømme post mv indimellem ? Og så kan i evt prøve den anden vej i en periode bagefter ? Når der så er gået noget tid og i vil bo rigtigt sammen kan enten den ene sælge og købe sig ind hos den anden eller i kan sælge begge lejligheder og købe noget helt tredje sammen.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.