Alt ender på samme måde… Hvorfor?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17501
  Tena
  Deltager

  Har holdt mig fra min ex- totalt.

  Jeg dater videre med fornyet mod hver gang. Og mødte en fantastisk fyr sidste uge.
  Men er begyndt at observere et mønster, et mønster som næsten er uafvendeligt.
  Alle relationer ender på samme måde.
  Alle relationer starter dejligt ud med masser af kontakt og åbenhed.
  Men lige pludselig trækker han sig med små subtile ændringer i beskeder og kontakt-frekvens og skaber distance. Min radar registrerer ændringerne meget klart. Jeg er er efterhånden trænet i observere dette.
  Det er et mønster jeg ser i dating, som gentager sig så ofte at det ikke kan være en tilfældighed.
  Mønsteret er at han arbejder hårdt for sagen og kontakten i starten og kurtiserer dig med meget opmærksomhed, beskeder hver dag, opkald etc.
  Når nærheden så er opnået, I har mødtes, haft god kemi og kontakt et par gange og i har været i seng sammen, så begynder tågerne at rulle ind over landskabet.
  Han forsvinder, bliver mere og mere utydelig og fraværende. Til sidst ghoster han dig. Eller er meget længe om at svare på beskeder. Hvor han før svarede på et split-sekund.
  Forsvinder når tingene begynder at føles rigtig godt. Og jeg bliver urolig.
  Er tæt på at blive needy og desperat! Men husker reglen om at læne mig tilbage, slappe af og afvente. Give manden Time and Space til at tænke på mig og savne mig.
  Frygtens stemme hvisker dog; nu forsvinder han – og måske allerede nogen andre i kikkerten.

  Er det en mandlig lov? Et mandligt DNA at forsvinde?
  Hvordan undgår kvinden at ende op som et tog-vrag?
  Er det “holding back-strategien” hun skal bruge meget mere?
  Kostbarhed?
  Kan kvinder i disse moderne tider ikke give efter for lysten til fantastisk sex med en lækker mand uden at skulle betale med et efterfølgende fading-out nummer?

  #17502
  HappyFace
  Deltager

  Selvfølgelig kan det ende med et kæresteforhold, når kvinden har “givet efter ..osv.”. Ikke alle mænd forsvinder i den situation. …. men mange gør.

  Min egen kæreste og jeg var aldrig blevet kærester, hvis jeg havde haft sex med ham en af de første gange, vi var sammen. Så havde han simpelthen ikke set mig som kæreste-potentiale. Jeg trak den en måneds tid, trods meget ihærdige overtalelsesforsøg fra hans side. Og tro mig, det var ikke fordi, jeg ikke havde lyst – jeg var jo vild med ham 😉

  Han snakker tit om det og brokker over at jeg “holdt ham hen” – men er samtidig også helt klar i spyttet om, at havde jeg ikke gjort det, så var det aldrig blevet til mere.

  Og sådan tror jeg altså mange mænd er indrettet. De kan godt have rigtig meget lyst til sex med en kvinde, uden at være nået dertil, hvor de har tænkt over, om der er noget at bygge på. Så jeg tror altså på, at vente med sex indtil manden har fundet ud af, om der kunne være basis for mere end sex.

  #17503
  Laerke
  Deltager

  Tena du skriver, at du har kendt ham en uge! Du skal vel også finde ud af om han er noget for dig på den lange bane. Brug tid på at lære ham at kende og find derfor ud af om han er noget for dig inden du begynder at have sex med ham.

  #17504
  Go Happy
  Deltager

  Enig, selv om jeg også er en moderne kvinde, der synes at sex er vidunderligt, og som ikke har lyst til at vente for længe.

  Min erfaring er også, at mænd ubevidst tillægger dig højere værdi = Du bliver kærestepontentiale, hvis de når at knytte et bånd til dig følelsesmæssigt, inden I bliver fysiske. Hvis det kommer for let til en mand, uden at han har gjort en indsats for at opleve dette “privilegie” med dig, så siger hans hjerne, at det kunne han let opnå, og derfor ingen grund til at yde noget for det.

  Uretfærdigt – ja måske… Men du vælger jo selv, hvad han skal byde ind med, for at få dig 🙂

  Jeg tror i øvrigt ikke at mænd forsvinder fra en kvinde, med hvem han oplever god sex. Men hvis den del er der, uden forventninger til andet fra start af, hvorfor skulle han så bruge den tid og energi der er i, at forpligte sig?

  Fra dit syn oplever du, at manden forsvinder, og ofte dukker op med jævne mellemrum, uden at forpligte sig yderligere. Reelt gør han jo blot det, som du har accepteret fra start af; lader ham tage din tid, uden at han behøver at engagere sig. Din frygt er desværre velbegrundet, han er allerede videre, og kommer kun tilbage, når han mangler lidt bekræftelse og nærhed.

  Når du går i seng med en mand, du har set to gange, så er du sammen med en mand, du på ingen måde kender. Hvorfor ikke bruge lidt tid på at gå ud sammen, få nogle oplevelser og mærke efter, om det her reelt er en mand, som du har lyst til at blive kæreste med?

  Det handler ikke om strategier eller kostbarhed. En mand kan godt fornemme, om du spiller spil og tester ham, eller om du helt naturligt ser tingene an, og nyder det der er. Hvis ikke du ser dig selv som noget helt specielt, hvorfor skulle han så 😉

  Nu taler vi jo om gennemsnitsmanden. Selvfølgelig kan du være heldig at rende ind i en mand, der ikke reagerer sådan, og som vil dig fra dag 1, uanset hvad. Jeg ser dog i langt de fleste forhold jeg kender, at det giver en helt anden energi i forholdet, hvis man tager det stille og roligt 🙂

  #17506
  sascha
  Deltager

  Jeg er personligt sådan indrettet at en mand skal “fucke” min hjerne, før han kommer i mine trusser. Jeg tænder bare ikke på dumme, overfladiske mænd. Så det tager mere end 1 uge og en del møder og meget korrespondance og kontakt, før jeg tænder. Men når han så HAR vakt min interesse – og jeg fornemmer go kemi og et potentiale, så hopper jeg gladeligt under dynen (-: Personligt har jeg aldrig oplevet at en date har trukket sig uden en grund eller ghosted. Det forpligter på en anden måde, når man kender hinanden og har haft nogle sjove og gode oplevelser, INDEN man har sex.

  Du skal sætte meget mere fokus på DIG. Er han overhovedet go nok til dig? vær meget mere kræsen og selektiv. Sex er da også meget bedre og mere givende, når man er tryg og glad for hinanden. Er det den “rå” sex du savner, så få det opfyldt et andet sted – lad være at bland tingene sammen. Kærester skriver man ikke hjem til et hurtigt knald. Kærester er jo alt det andet – venskab/sjov/oplevelser/fælles interesser/fælles værdigrundlag og så krydret med dejlig sex – som netop er fantastisk fordi der er mange følelser i spil. Sex kan man få alle vegne i dag – det er meget sværere at finde alt det andet. Så brug tid på at vælge… og lad være at vælg udelukkende efter udseende og sexappeal – og pas på du ikke selv ved tekst, billeder og fremtoning fremstår som “et nemt knald”. Hellere færre gode kontakter end mange fusere.

  Kig kritisk på din egen tilgang til at date og kom så op på hesten igen. Der er også en sød fyr til dig derude.

  #17507
  Tena
  Deltager

  Godt skrevet Sascha – gode pointer og jeg er egentlig enig!
  Vil lige forklare hvordan min date forløb – måske er den typisk for nogle??
  Vi havde skrevet frem og tilbage over dating i ca. 14 dage, talt i telefon et par gange og var på rigtig god bølgelængde. Den sidste uge sms`ede han hver dag og var på alle måde gentleman og sober i sin stil. Mener ikke jeg signalerede et nemt knald, men jeg gav udtryk for min fysiske tiltrækning af ham også – flot fyr.

  Da han bor i Odense besluttede han i lørdags at komme til København. Han var mega dejlig!! Vi tog ud og så julemarked sammen og gik bagefter på restaurant og spiste lækkert mad.
  Så kom spørgsmålet om han skulle med mig hjem til en kop kaffe eller vi skulle gå på cafe – eller bare afslutte daten? Men tiltrækningen mellem os var meget stor så han tog med mig hjem og vi kunne ikke holde os fra hinanden.
  Tror det er det bedste kys – og det bedste sex jeg har fået de sidste 5 år…
  Han blev og overnattede, og tog først af sted kl 2 søndag. Han skrev tak for en dejlig weekend, da han var kommet hjem. Men derefter er der blevet meget stille i forhold til kontakten op til mødet. Ved godt det kun er 3 dage siden, men det er som om at 12 vilde heste skal holde mig tilbage fra at kontakte ham.

  I det her tilfælde gav jeg efter for lysten til intimitet og sex med en mand på første date. Normalt er min stil som din Sascha – flere møder før intimitet.

  Jeg vil prøve at sætte fokus på selv i stedet – og fjerne den fra ham. Er han god nok til mig?? Det ved jeg ikke. Kender hamikke godt nok. Ved kun at det slog gnister seksuelt og at vi taler godt sammen.
  Vil gerne lære ham bedre at kende.
  Hvad skal jeg gøre?
  Afvente og lade ham komme på banen?

  #17508
  Tena
  Deltager

  Frygter at han bare forsvinder…. har prøvet det et par gange før med dates.
  Det giver somregel posttraumatisk stress et par uger.

  #17509
  sascha
  Deltager

  Når man er der, hvor du er lige nu, så får man skabt så stort et pres i sig selv, at mister jordforbindelsen og rationaliteten, hvis man ikke passer meget godt på sig selv. Uanset hvad du skaber af mulige eller umulige scenarier i dit hoved, ændrer det ikke på hvad han tænker og føler. Så spørgsmålet er, om hvad der er sundest og bedst for dig! Jeg tænker ikke at spil og manipulationer er vejen at gå. Formålet må mere være at få skabt noget RO i dig. Ellers går du jo op i lys lue og får gjort noget dumt i stedet.

  Var jeg dig, ville jeg kontakte ham – sige tak for en super hyggelig weekend – og har du lyst til at ses igen? – lad være at pak det ind. Lad være at sexe det op – lad være med alle mulige lange udredninger. Bare kort og godt høfligt og direkte. Så får du det svar, du måske ikke har lyst til, men hey…. bare ærgerligt… så skal du videre. Og afstanden mellem jer kan jo i sig selv blive en deal breaker. Får du et afslag eller intet svar så brug det til start skuddet på at lede efter en meget sundere kæreste – start et andet sted – sorter dem fra, der bor for langt væk, læs deres tekster – er der nogen interessante? Og så prøv at date nogen, du måske ikke lige i første omgang ville vælge som 1. valg. Jeg tror at du trænger til at være den, der er mindst forelsket i en periode. Den der er i tvivl. Den der lader sig opfylde og som overvejer.

  Men bare se at få sendt den besked. Taber du, havde du gjort det uanset hvad, ingen grund til 14 dage i helvede. Og husk så at det faktisk er jul og nytår nu. Han har nok andre planer og ikke tid de første uger – og måske derfor er det ikke noget han har taget stilling til endnu – bare lagt dig lidt til side. Mænd lever meget mere i nuet. Det kan vi kvinder lære en del af.

  #17510
  Tena
  Deltager

  Jeg ved han skal til familie i Jylland i julen og derfor vil jeg ikke sende nogen sms lige nu og spørge ang at ses.
  Jeg vil faktisk hellere give slip og skifte fokus.
  Skabe ro i mig selv uanset ham.
  Skulle det ske at han vender tilbage en af de nærmeste dage, efter jul eller i det nye år, så må jeg tage stilling der. Jeg vil begynde at tvivle…
  Tvivlen er min gode jule-gæst.
  Lige nu lader jeg ham sejle. Tager ikke flere initiativer. Det føles bedst sådan.

  #17511
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ved ikke om du kan redde ham her i land. Der er dog den mulighed at han lige nu er fyldt op af juleforberedelser. Men du kan jo forsøge med at du rigtig gerne vil lære ham bedre at kende. Men jeg tror det vil kunne hjælpe dig at lægge meget vægt på at blive ven med den mand du gerne vil noget mere med. Sørg for at det er dit mål i første omgang og hold det seksuelle helt ude af det. Sørg for din ven er en du har noget til fælles med. De lange snakke som inspirerer dig bør virkelig være i fokus. Det vigtige er at du har fokus på at have mere til fælles med ham end det seksuelle og det må gerne tage mere end 3-6 mdr så du har det fulde overblik om han er en du reelt vil have så tæt på dig som at bygge et liv videre med ham. Når du har fået et venskab med ham, kan det være der er noget mere fysisk intimt at bygge videre på.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.