Alle gode gange???

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7943
  kamari
  Deltager

  Hvad hulen gør jeg?
  For tre år siden forlod jeg min mand gennem mange år, vi var vel det jeg vil kalde vokset fra hinanden, jeg lagde bl.a. mere og mere mærke til at jeg kom til at påtage mig hans – og ikke mine egne holdninger…og da vores søn flyttede hjemmefra ønskede jeg at det var mig.
  Det der gjorde udslaget – gav mig sparket til at flytte var da jeg faldt pladask for en anden. Det viste sig bare at han kun var interesseret i mig, når det passede ham. Det blev en tid med svigt og brudte løfter og jeg har set meget lidt til ham de sidste par år, men alligevel holdt lidt kontakt via mail, da jeg har haft svært ved at bryde helt. I første omgang fordi jeg var bange for hvad han kunne finde på, men nu nok mest fordi jeg fokuserer for meget på hans charmerende sider.

  Tilbage til min ex. og mit dilemma.
  Da min ex ikke er skabt til at være alene (som han siger) fandt han inden jeg var ude af døren en kæreste, men da de havde været sammen et års tid – og jeg jo var alene – syntes han vi skulle prøve igen, det gjorde vi 1-2 mdr så vente han tilbage til sin kæreste. Et halvt år senere bryder han igen med hende og banker på min dør….denne gang går der vel 3-4 mdr inden vi bryder vores forhold, da jeg flere gange oplever nogle mistænksomme situationer…og ganske rigtigt kun 14 dage senere introducerer han en ny kæreste for hans familie (det har jeg fra vores søn)

  Vi holdte begge denne sidste jul hos vores søn og svigerdatter – og nytårsaftensdag ringer han og spørger om jeg giver kaffe, det er fint med mig for vi er ikke uvenner og taler fint sammen. Et par dage senere ringer han for at høre om jeg vil hjælpe ham med at købe noget til hans bolig – i mit stille sind undrer jeg mig – men siger det vil jeg godt.
  Nu viser det sig at han og kæreste nr 2 er holdt op med at ses…der skete noget i ham juleaften da han så mig og han ønsker vi skal prøve igen, ikke som sidst men stille og roligt for at finde ud af om det skal være os igen.
  Jeg holder af ham, vi har haft mange gode år sammen og selvom han har en del af de værdier jeg selv står for elsker jeg ham ikke – og er i tvivl om jeg igen kan komme til det. Jeg er ikke i tvivl om at han holder af mig, men jeg kan være i tvivl om jeg bare er hans valg indtil der er en anden. Han siger han går all in….men det sagde han også sidste gang.
  Jeg kan have lyst til at skrive/ringe til ham, men er bange for at sende nogle signaler jeg ikke er sikker på jeg vil. Vi har en aftale sidst på ugen, hvor jeg skal med ham ud at handle – og har sagt ja til at blive og spise hos ham.

  Som person har jeg meget svært ved at sige fra og er frygtelig ked af at såre andre, og mht min ex føler jeg at jeg har et større ansvar for ham end for andre..incl mig selv.
  Har I nogle gode råd til hvordan jeg skal forholde mig?
  Skal jeg give os endnu en chance?

  Venlig hilsen
  Kamari

  #7946
  sissi
  Deltager

  Hej Kamari,

  Som jeg læser det, er der ikke de store inderlige kærlighedsfølelser mellem jer, mere bekvemmelighed.

  Jeg ville ikke gå tilbage til en fuser… der var en grund til du gik, og den er der vist stadig?
  De der lidt panikagtige forhold I begge har kastet jer ud i, gør måske, at I tænker: Nå ja… så ku vi ligeså godt være sammen – det andet var heller ikke så godt.

  Men har I/du begge tid alene, så tror jeg du vil finde ud af, at en tid alene er guld værd… mens du venter på at den rigtige dukker op:)

  Lad dig ikke nøjes… men elsker I hinanden og hvad alt dertil høre, så skal I da være sammen. Men det er ikke det jeg læser:)

  #7948
  sascha
  Deltager

  Måske er du bare bange for at han dumper dig igen? Og derfor er du gået totalt i forsvarsposition? Jeg synes da du skal mærke efter. Du er i tvivl. Det behøver ikke altid betyde nej, men heller ikke nødvendigvis ja. Fortæl da præcist hvordan du har det. Vil han virkelig jer to og gå all in, så har han tiden til st give dig plads og ro til at finde ud af om du kan, tør og vil. I kan jo hygge jer sammen, uden nødvendigvis at have et kæresteforhold og se om følelserne udvikler sig.

  Jeg er nok med tiden blevet lidt kynisk, men den der med st være alene og vente på den eneste ene er vist mest på film. Dermed ikke sagt at man skal være sammen med en man ikke kan lide eller dom ikke respekterer en, men mere at vi dom alderen stiger alle har ar og sår og er bange.

  Mit råd må derfor være – giv tid og mærk godt efter uden at love noget og vær for Guds skyld ærlig. Alt andet er spild af tid.

  #7969
  kamari
  Deltager

  Jeg synes I begge har fat i noget af det rigtige, men der er selvfølgelig ikke nogen facitliste…selvom det kunne være rart.
  Jeg er bange for at det er panikagtigt fra hans side fordi han ikke kan udstå tanken om at være alene…jeg har i modsætning til ham stort set været alene de tre år der er gået siden vi flyttede fra hinanden, med undtagelse af det første halve års tid hvor min nye kæreste ind imellem kom på besøg.
  Jeg føler lidt jeg er taget med bukserne nede for jeg var sikker på at han og hans kæreste havde det godt sammen.

  Jeg sidder ikke og venter på den eneste ene….selvom det jo kunne løse alle kæreste-spekulationer – hvis han skulle dukke op, nej jeg synes egentlig jeg har fået skabt mig et dejligt socialt netværk og et godt liv.

  Jeg er nok ikke så bange for at blive såret, hvis han finder en anden…men mere bange for at komme til at såre ham, hvis ikke jeg går ind i det.

  I bund grund ville jeg nok aller helst have været foruden at skulle til at involvere mig igen og tage stilling til om vi skal være et par igen.

  #7970
  Zoe2
  Deltager

  Det er frygteligt synd for din ex, at han ikke kan være alene. Men det virker som om, at han bruger dig som en nødløsning. Du har størst ansvar for dig selv og nogen gange må man gøre andre mennesker kede af det. Han må skabe sig et liv selv. Kunne han ikke flytte i kollektiv?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.