afvist

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4243
  sille
  Deltager

  Hej Martin
  jeg en kvinde på 40.der i et forhold på 7 år vi ikke børn sammen. jeg har en dreng på 16 år. da jeg arb i en vuggestue.skulle jeg på førstehjælp kursus 3 aftner. der stod lærer så og der var kemi med det samme. da kursus slut. gik der 2 dage så tog han kontakt på facebook.og skrev om vi skulle ses. det gjorde vi og det gik heftigt for sig. vi var begge chok over hvor godt det var. vi så hinanden igen efter nogen dage. og der var det ligesom sidst. når vi gik rundt i byen holdt vi hånd osv. jeg sagde min kæreste det var slut. han flytter om 14 dage. det ved den anden godt. men så i påsken ringer han og siger vi lige ro på og for meget sms og han lige styr på legligheden og gør klar sin datter konfirmation som er i næste uge.nu der gået 14 dage jeg intet hørt. jeg sms ham men intet svar samt han slettede mig på facebook. jeg mega hårdt ramt over ham,end at min kæreste flytter. hvad skal jeg så lige gøre nu. høre jeg fra ham igen. det meget underligt at han intet siger. han sagt så meget vi skulle osv. og nu intet.er han færdig. eller er der en anden. eller kommer han når han ved jeg blevet alene. eller var det bare det. han er 50 og far til 4 børn.han problemer med sin eks kone. som bor overfor ham så måtte side på gulv på altan for at ryge så hun ikke så mig.det køre rundt i mit hoved. forstår ikke at han glemme så hurtigt og bare slut anja

  #4244
  Salamina
  Deltager

  Hej Sille

  Nu er jeg ikke Martin men jeg tror i hvert fald du skal lade helt være med, at kontakte ham den lærer fra dit kursus. Jeg tror du skal tage hans ord om “for meget” sms og ro på helt bogstaveligt. Jeg oplever ham, som ikke interesseret eller ikke interesseret nok i hvert fald.

  Jeg synes også hans ekskone fylder alt for meget, det er da langt ude, at du skal sidde nede på gulvet på hans altan og ryge, det ville jeg ikke finde mig i, hvis jeg var dig. Og hvor meget kan han egentlig tilbyde dig, hvis han er underlagt ekskonen på den måde. Det vil da blive et mareridt for dig, for så kan du jo ikke være fri sammen med ham, når du er hos ham. Det burde være dig, der satte grænser i stedet for at han sætter grænser for dig. Og så det at han sletter dig fra Facebook, det er altså også et vink med en vognstang, synes jeg, at du har med en mand at gøre, som du i hvert fald ikke ligefrem skal rende efter eller efterstræbe, som verdens syvende vidunder. Han er da streng!

  Det kan også være, at han bruger de der førstehjælpskurser til at score allevegne, det gik jo meget nemt med dig, så man må jo spørge sig selv, synes jeg, om der mon ikke er andre, der falder i hos ham der. Vi ved det ikke men hans opførsel er grim overfor dig. Hvis han kontakter dig igen, hvad han måske nok kan finde på, forestiller jeg mig, så er du nødt til at sætte nogle grænser for, hvilke vilkår du vil se ham på ellers får du endnu en røvtur er jeg bange for. Som sagerne står lige nu, så respekterer han dig ikke. Og du får ham ikke til at respektere dig ved at føje ham og være sød og forstående overfor hans dårlige stil.

  #4246

  Hej Sille/Anja

  Mange mennesker har kaos i deres liv og kan være meget kærlige og intense i en kort periode, mens forelskelse dulmer deres indre uro. Men hurtigt bliver de indhentet af kaos, og så skaber de nyt kaos i dem, de har involveret sig i. De er tavse, uafklarede, trætte, travle og fulde af bortforklaringer. Og bliver vrede ved konfrontation.

  Formålet med forholdet var måske for din affære at få et hurtigt fix af glæde, forår, håb og godt humør. Nu er han måske tanket op og skal videre. Og han giver ingen lyd, for det kunne jo være, at han fik brug for at komme og stjæle lidt fra dig igen. Det er ikke ondskab, men sølle afmagt, der styrer ham.

  Bedste metode til at bekæmpe denne for selvværdet totalt ødelæggende situation er at undlade at kontakte ham – overhovedet. En mands uforståelige tavshed skal stort set altid spejles med tavshed.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4262
  Aries
  Deltager

  @Martin

  Mandens tavshed. Der ligger mange spørgsmål i det svar.
  Du har tidligere skrevet at mandens tavshed skyldes
  At han ikke er. Interesseret.
  At det er hans måde at sige at det er slut.
  At han føler sig presset.

  jeg kan forstå at en mand kan vælge at være tavs i det etablerede forhold, fordi kvinden har ordet i sin magt og at manden trækker sig er tavs og tænker, inden han kommer med et svar.
  Men når vi nu taler mænd i dating sammenhæng.
  Vil du så stadig bruge den teori, at han ikke er ond, som i Silles tilfælde. jeg selv og andre af mine veninder har også oplevet denne pludselige forsvinden fra manden. Skal vi blot tilægge ham at han er “Sølle”, så må der være mange sølle mænd derude. Er det en bestemt slags mænd der opfører sig sådan. Først vise kvinden al deres interesse og pludselig uden forklaring forsvinde ud i det blå. Dette intet svar, er det virkelig for at holde en dør åbne? Det er jo ren udnyttelses af et andet menneske. Dagens moderne mand må da vide hvor hårdt det er for en kvinde, med disse uafsluttede projekter. jeg kan ikke rigtigt forstå at vores dejlige mænd ikke kan kommunikere ud.
  I dette nævnte tilfælde har de jo set en del til hinanden hun var ikke bare en one nighter? Hvilke mekanismer i manden frembringer denne adfærd og er det kun usunde mænd, der forsvinder uden at fortælle kvinden..Tak for nu, nej vi skal ikke ses igen?

  Er spændt på dit svar.

  Aries

  #4264
  Tena
  Deltager

  Her et udsnit af en engelsk artikel baseret på mænds udtalelser og svar på dit spørgsmål:

  Why do we disappear with no warning?:

  1. I met someone else and at that point you have become insignificant in my life and I don’t want to have a big dramatic fall-out.

  2. This was clearly more serious to you than it was to me and I’m taking it as casually as I can, and that means not calling or answering when I lose interest.

  3. I think you’re a psycho and I want you to go away… fast.

  4. I’m a chicken shit and simply not mature enough to have an “I don’t want to see you anymore” conversation…so being the weenie that I am, I just fade away and hope you will go away quietly as well.

  …You know the “it’s not you, it’s me” speech? Well most of the time, it’s you. You read too much into the situation and don’t go in with your eyes open. Nine out of 10 times your friends can tell that I’m the terminal bachelor and will never change, but they’re too busy being supportive. That’s like telling a bald guy that he only has a slightly receding hairline.

  er det svar nok Aries…?

  #4265
  sille
  Deltager

  Hej igen
  Nu da intet høre som er mega hårdt. Er der så en anden eller er han fyldt op. Er bare så underligt at man slutter sådan.høre jeg fra ham igen nu når jeg bliver alene. Eller er det bare det. Han intet fået i 2 år. Samt han var helt vild og glæde sig til jeg bliv alene. Så fatter intet ….meget svært at glemme der så mange tanker..? Sille/anja

  #4266
  sille
  Deltager

  Hej Martin
  Når nu intet hører. Tænker denne mand så overhovedet over hvad han gjordt. Og har han det bare skide godt. Jeg håber han lider bare lidt. Da ikke kan se hvorfor han ikke bare sige farvel. Eller en anden. Så han har det dejligt og jeg har det øv er det sådan mænd er. Håber på svar. Sille/anja

  #4267
  Aries
  Deltager

  Mange tak Tena. Det var skønt med din artikel 🙂

  Men det besvarer ikke hvorfor mænd ikke kan være mere modige og tage “tyren” ved hornene. De mænd har jeg da mødt. Som endda ringede og tog den direkte i røret Waoouu for en respekt han fik fra mig og den sidegevinst, at jeg var ude at det ret hurtigt. For jeg sad ikke tilbage med endeløse spørgsmål om , hvad tavsheden betød. Der var ikke nogen åbninger af håb om at han lod en dør stå på klem.

  Når min egen søn kommer i Score alderen, så vil jeg fortælle ham, hvordan man med respekt afslutter en kontakt og ikke lader et andet menneske flagre, fordi man selv vil lukrere på enten at kunne vende tilbage, eller ved at undgå en ubehagelig konfrontation.

  Aries

  #4330

  Mange mænd knalder kun rundt med en kvinde for at blive fyldt op af sex, glæde og energi. Når han så har fået, hvad han kom efter, mærker han, at han ikke ønsker noget varigt med kvinden og forlader hende. At gøre det uden forklaring er ikke OK. Men det sker ganske ofte, fordi mænd gerne vil det sjove og energifyldte. Og ikke den svære afsked.

  Kvinder engagerer sig ofte i mere end sex og glæde i disse forløb og tror fejlagtigt, at det intet betød for manden, når han vælger at stå af uden besked. Og det er på sin vis sandt. Hun betød ikke nok for ham til at blive hans kæreste.

  Nogle ser så mænd som bevidst onde eller bevidst vildledende og løgnagtige i jagten på sex. Og ja, nogle mænd hader kvinder og bruger dem og kasserer dem. De fleste andre et lige så meget rundt på gulvet her i tilværelsen som kvinderne.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.