Afvænning

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7557
  Tena
  Deltager

  Når man er på afvænning fra et dysfunktionelt forhold som jeg, og har klaret det godt i lidt over måned nu, hvor hverken han eller jeg har rakt ud –
  og jeg så pludselig blir ramt af en hård irrationel længsel, hvad gør jeg??

  Er det almindeligt at lige når det går ret godt med at komme videre og tror man har sluppet, “chrasher” man pludselig en ensom aften og rammer bunden – bliver depressiv og totalt sortsynet. Tror at livet ikke er værd at leve uden ham og det dysfunktionelle forhold –
  der trods alt havde sine spredte lyspunkter. Hjernen ser kun lyspunkterne og glemmer alt det andet.

  Hvad sker der?

  #7559
  Kide
  Deltager

  Jeg tror at det er meget normalt. Er selv kommet ud af et forhold for halvanden måned siden og selvom det går meget bedre, så får jeg stadig dage, hvor jeg kan græde i flere timer… Dette på trods af, at jeg dagen før, har været glad og lettet over at være kommet ud af forholdet….. Vi må bare kæmpe videre, en dag kommer vi vel ud på den anden side:)

  #7563
  sascha
  Deltager

  Det er helt normalt – den sorte engel driller den hvide 🙂 – hver gang du kommer op af sådan en nedtur UDEN at række ud er et skridt ud mod lyset. Se det som et skridt på vejen mod helbredelsen og lad følelserne komme gå. Sorgen skal du igennem for at blive hel igen.

  #7569
  lillehjerte
  Deltager

  det er fordi du skal have meget mere tid til at forarbejde og bearbejde. Det at være alene er i en tid godt. Men måske har du brug for at komme videre på et tidspunkt og erfare at der er dejlige mænd der er langt bedre til kontakten og hvor magtbalancen er harmonisk. Det bearbejder også en del at turde kaste sig ud i at være tæt på en mand igen. Det er rigtig nok man også skal og bør finde tid til at finde værdien i sig selv. Men vi er også sociale væsener som har behov for kontakt og berøring og når du er klar til det skal du også give dig selv lov til at erfare dig selv på ny med en anden mand igen. Men du kan vælge at tage små musesteps. Start med et platonisk venskab og se hvad det har potentiale til at udvikle sig til.

  #7580
  Tena
  Deltager

  Jeg kan mærke at jeg slet ikke er klar til – eller har lyst til nærkontakt med en anden mand.
  Jeg har prøvet sex en enkelt gang meden anden – det forstærker kun længslen efter min ex. Et platonisk venskab er det eneste jeg magter.
  Skal jeg regne med 3-4 måneders sorg, før jeg ikke længere higer efter ham?

  #7581
  sascha
  Deltager

  Nej søde – du skal nærmere regne med 2 år før han ikke længere spøger i din bevidsthed. Ting tager den tid, ting tager og du er klar til at komme videre, når du er klar. Drop at styre det. Bare vær i det. Hver dag er en sejr og et skridt videre. Atvforcere din udvikling ved at være sammen med andre, når du ikke er klar, får dig bare til at savne endnu mere. Nyd at være fagbog vær godt ved dig. Forkæl dig selv og lev dit liv. Pludselig er du hel og fri.

  #7646
  Tena
  Deltager

  Hvorfor får man nogle gange sådan et crash af 2-5 timers varighed, hvor det eneste man higer efter er ham! Man har glemt alt om hvorfor det ikke fungerede, alle hans løgne og dobbeltspil og hans manglende evne til commitment?
  Pludselig konstruerer hjernen er positivt billede af ham og man begynder også at tænke at man selv er skyld i at det ikke gik??
  Faktisk er man næsten klar til at genoptage sin afhængighed – lige sende ham en lille sød jule-sms og lige høre hvordan det går og ønske ham god jul.
  jeg har klaret mig uden kontakt i 1 ½ måned nu.
  Mit selvværd er blevet bedre, har trænet meget og jeg har tabt 2 kg og ser rigtig godt ud! Overskuddet kan være farligt – lede en på vildspor.
  Hvad gør man for ikke at lade sig friste til kontakt over jul og nytår?
  Føler ellers jeg er godt på vej.

  #7647
  sissi
  Deltager

  Livet er som en togrejse – mennesker står af og på toget, og alle efterlader de et eller andet.

  Når du er godt på vej, så holder du fast i det. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du gør det – udover at ødelægge alle kontaktmuligheder – og det kan man jo ikke:)
  – Men det er naturligt, at alle forhold gode/dårlige dukker op i tankerne – og da især hos dig, det er jo kun 1,5 md. siden. Det tager lang tid.

  Så tænk da på ham når det dukker op, og vær glad for du er ude af det, og bearbejd disse tanker… du må da gerne tænke på ham:) Forlig dig med, at x forhold fylder.

  Glæd dig over så langt du er kommet med alt andet i dit liv, din træning og hidtidige vægttab – focuser på det, og sig pyt når tankerne om ham kommer snigende.

  #7651
  Tena
  Deltager

  Skal man sende en julehilsen?
  Ville alt bare blive en gentagelse, hvis vi sås igen?
  Eller kan man ændre et mønster og roller?

  #7660
  lillehjerte
  Deltager

  Nej hvis der skal sendes julehilsner skal det ikke være dig som tager initiativet. Det vil bare fylde for meget i julen uanset om du får en halv reaktion fra ham eller slet ingen reaktion. Det skal da ikke tillade og tage din energi. I stedet for gør noget rigtigt godt for dig. Eller hvis muligt tag ud og flirt, leg og dans uden forventninger om at finde en han. Let the magic begin 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.