Afklaring eller?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 81 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9792
  Terese
  Deltager

  Muligvis et klassisk spørgsmål. Men, jeg har lyst til at konfrontere en mand i hvilken retning forholdet går. Jeg kan ikke helt aflurer ham. Gider ikke spilde min tid omvendt har jeg heller ikke lyst til at presse på.
  Hvad er Jeres erfaringer hvis man søger en kæreste? Melde åbent ud og ‘afkræve’ svar. Lade tiden arbejde? Eller tilkendegive ens følelser og så lade bolden være hos ham?

  #9796
  chokoladefro
  Deltager

  Terese: hvor mange gange har du set manden? Har du mødt ham på en dating side? Jeg synes man kan søge afklaring både for tidligt og for sent. Man skal lige have tid til at fornemme hinanden lidt. Men jeg har pt det samme dilemma. Så er spændt på at høre svarene.

  #9797
  Terese
  Deltager

  Vi startede ud med et venskab og så har det udviklet sig derfra. Har ikke mødt har på en datingside. Vi kendte faktisk hinanden lidt på forhånd. Jeg har nok lidt for vane, at søge lidt efter en afklaring, når jeg blir lidt usikker på de signaler, jeg modtager. Ja faktisk så usikker, at jeg kræver handling her og nu! Kvinde klassisk sikkert 🙂

  #9798
  lillehjerte
  Deltager

  Ved du noget om hvordan hans tidligere relationer med kvinder har været? Det kunne fortælle lidt om hvor han er nu og hans mønstre. Der kan være undtagelser. Men tit er det det samme som den foregående intime relation tænker jeg. Jeg går ud fra uden at du hr beskrevet det at I er intime nu? Hvis du er usikker på han signaler er det fordi der sker et eller andet modsatrettet fra hans side vil jeg tro. Min erfaring siger mig at hvis jeg er usikker på, hvor en elsker er, så er det fordi min intuition har opsnappet at han rent faktisk begynder at glide væk. Er det også den fornemmelse du sidder med eller er det fordi I er venner og du føler han lægger an?

  #9810
  Terese
  Deltager

  Han har været gift samt været i et forhold 1 1/2 år. Og så har der nok være lidt løst hist og pist.
  Vi har været intime.
  Vi har været væk fra hinanden i en periode. Begyndte at ses igen på hans initiativ. Og der er et eller andet forandret, synes jeg. Han har for nylig været udsendt. Om det handler om det eller mig, har jeg svært ved at fornemme. Hans overskud virker ikke så stort. Hans initiativer er ikke de samme. Så et eller andet sted glider han jo lidt væk.

  Jeg har tidligere haft en mavefornemmelse om, at han gled væk og ud af kontakten uden det havde noget på sig overhovedet. Han var stadig vældig ‘on’.

  Men et eller andet forandret er der og det må jeg ha undersøgt lidt nærmere 🙂

  #9811
  Terese
  Deltager

  Og nej. Jeg ved ikke hvordan hans tidligere relationer med kvinder har været. Du mener, hvordan hans forhold har udviklet sig og hvordan de har været sammen?

  #9815
  lillehjerte
  Deltager

  Spørg ham direkte og sige at du har på fornemmelsen at han tumler med noget om det er noget du må høre om 🙂

  #9819
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes, at det er svært at vurdere ud fra det du skriver. Men det tyder jo på, at du har kendt ham et stykke tid – og I har set hinanden lidt on and off… Tænker også at du kan spørge lidt ind.

  #9825
  Terese
  Deltager

  Jeg har valgt at spørge lidt ind. Og samtidig spurgt lidt til om vi skal se lidt mere til hinanden. Så får vi af se. Syns faktisk jeg har formuleret mig meget let og stille og roligt spurgt lidt ind. I kærligheden må man jo satse lidt velvidende at helvede måske vil bryde løs indeni en selv 🙂
  Chokoladefrø; står du i lidt noget lignende? Og har du handlet herpå?

  #9828
  lillehjerte
  Deltager

  Det er næsten nemmere at spørge ind face to face, for så skal man ikke gå og vente på svar 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 81 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.