afhæning og bange for og miste

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2802
  perlesmor
  Deltager

  uhhh ja sidder her en sen aften ,ser Nicolaij og Julie og det giver mig nogle tanker også efter en snak med en veninde der sagde til mig jer er afhæning af anderkendelse af mænd i jeg er god nok:-(

  Og ja lidt er jeg jo nok jeg føler mig ikke elsket , og jeg elsker nok ikke mig selv eller jo , men jeg har det super dejligt og godt når jeg ved der er en mand der vil mig , og fortæller mig jeg er dejlig, og han får mig til og føle mig god nok

  jeg har en kæreste vil jeg kalde det , man han har de to sidste år vi har været on and off sammen fordi han går i hulen når det hele kommer for tæt på siger han .da vi var sammen her i julen fortæller han mig han ikke er til så meget anderkendelse , det acc jeg da jeg ved han spekulere meget over med job og økonomi, han siger han vil flytte til sammen by som mig sælge hans hus osv men det han skal have gjort ved det er der intet sket endnu , jo hans datters værelse har han været et år om og lave og er ikke færdigt endnu , han arbejder rigtigt meget , vi har været sammen mig hans datter og ham , men nu når han ikke har sin datter så meget så siger han at han gerne vil bruge tiden alene med hende , det kan jeg godt forstå men jeg føler mig i den grad skubbet til side og svigtet , han har bedt mig om og hjælpe ham og sparke til ham når han går i hulen det har jeg så prøvet med han trænger sig længere væk fra mig , han svare ikke på mine beskeder , jeg vil jo gerne vide om jeg er købt eller solgt …..

  men han kan godt spille Word Freud med mig , jeg slettede ham som ven på fb i vrede og nu vil han ikke godkende igen …

  jeg er bange for og miste ham for jeg elsker ham og han giver mig tryghed , efter min dreng er kommet på opholdssted for et år siden hvor kæresten har været der for mig i min Depp så føler jeg også jeg må give igen , han dater har spurgt hvornår jeg kommer derned igen til ham , og han svarede hende vi må se når vi får tid , jegved han sover rigtigt meget og hans læge har tilbudt ham piller han har gået til psykolog , men da hun kom for tæt på han indre holdte han op , og mente ham og mig skulle klare problemerne

  hjæææææælp

  hvad skal jeg

  #2804
  Salamina
  Deltager

  Ved du, hvad det handler om, når han går i hulen dér? På mig lyder det som om, at han har hele pladen fuld og derfor måske har svært ved, at prioritere, hvor han skal starte og slutte, at få fat i de løse ender, det er meget ofte sådanne mange løse ender, der sender mennesker i huler. Så måske taler I forbi hinanden, når han siger, at du skal sparke ham ud af hulen, måske handler det om, at han får hjælp til en prioriterings-rækkefølge, hvad skal han have fokus på nu og her og resten må vente til det første er løst osv. Ellers bliver han nok helt rundforvirret, tænker jeg. Jeg tror ikke på, at han både kan løse job, økonomi problemer og sælge hus og gå til psykolog og rydde op i det dér kommer for tæt på og tage stilling til piller fra hans læge. Det er jo en stor gang grød, hvor det bliver bare for meget… 😉 Også for dig, at være med til og tage del i.

  Hvad du kan gøre. Well. Du kan sige til ham, at han er nødt til at få noget hjælp til at få prioriteret, hvad han skal løse nu og her og hvad der dernæst kommer. Det er synd, at han ikke har taget sine problemer den vej rundt med hans psykolog, fordi det kan psykologen også hjælpe ham med, en helt praktisk prioritering af hvordan han får taget fat på det vigtigste lige nu og lavet noget prioritering på den der rækkefølge. Det kan du ikke rigtigt gøre for ham. Det kræver en udenforstående.

  Men du kan sparke ham i den retning – når nu han har bedt dig “sparke” enten hos den psykolog han har gået hos tidligere eller hos en anden, der kan rådgive ham omkring, hvordan han får prioriteret. Jeg synes, han har for mange løse ender og jeg formoder, at det er derfor han går i hulen. Det bliver for uoverskueligt, hvis ikke han har fokus på blot én ting ad gangen.

  Han skal nok godkende dig igen som ven på Facebook osv.

  Jeg kan godt forstå du ikke føler dig elsket, for han lyder ikke som om, han har så meget af gi’ af med de der hulemanerer. Men så kan det udmærket styrke din følelse af mere værd, at stille som krav, at han får hjælp til at rette fokus på en ting af gangen, så vågner han nok lidt mere op. Du kan sige, det er enten eller. Hans pladder med at rode rundt, det må stoppe. Og han må tage ansvar for at få ryddet op i sine to-do-lister.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.