8 mdrs forvirring med min x!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7887
  Cleo
  Deltager

  For lidt over 8 mdr. siden gik min x og jeg desværre fra hinanden, men hold da op vi har været meget igennem siden da :s
  Rent ud sagt har jeg haft meget svært at acceptere han ikke ville være min kæreste mere, det har været svært at acceptere fordi han har så mange kvaliteter jeg godt kan lide. Vi gik fra hinanden 30 april, og hen i starten af Juni var han blevet sur på mig, fordi jeg ikke kunne holde en aftale vi havde lavet om at han skulle have fred og ro til at tænke, fordi han ikke viste hvad han ville og hvad jeg betød for ham.
  I slutningen af Juni brød han kontakten fuldstændig, skrev han ikke gad jeg skrev eller ringet til ham mere!
  I midten af Juli møder jeg ham til et marked, hvor vi ender udenfor sammen. Der siger han at jeg kan finde bedre og han ved ikke om han kan binde sig igen, men han indrømmer os han har savnet mig. En uge efter uden rigtig kontakt skriver han at han kun har sagt det ikke blev os igen og intet kan huske!
  I slutning af juli får jeg nok og skriver et håndskrevet brev til ham omkring det der skete til markedet og at jeg gerne vil ham. Får intet respons og han har travlt med sit arbejde.
  I starten af September, opsøger jeg ham og fortæller ham at jeg ikke kan forstå hvorfor han ikke bare kan fortælle mig hvad der er galt og snakke ud. Han fortæller han ikke gider jeg skriver i hele tiden og bare bliver ved og ved.
  Vi har ikke kontakt i over en måned, og jeg møder ham i byen i midten af Oktober. Vi snakker sammen og han fortæller at han tænkte nok jeg var i byen fordi hans kollega havde sagt jeg var det dagen inden. Der opstår lidt jalousi fra min side den aften fordi han prøver at gøre kur på andre piger, og vi holder lidt øje med hinanden.
  Ugen efter møder vi igen hinanden i byen, jeg bliver meget fuld og vi kommer op at skændes udenfor og han fortæller at jeg skal tag mig sammen og komme videre, at det har ikke været nemt for ham heller og at da hans forældre dengang han var 15 år fortalte de skulle skilles accepteret de det bare og spiste videre! han bryder op og siger at han synes jeg skal gå hjem, men jeg går ind og fester videre. Da byen lukker går jeg selv hjem, jeg ringer til ham og utroligt nok tager han telefonen. Jeg beder ham komme og være sammen med mig en sidste gang, han kommer og mens han smider tøjet fortæller han at han ikke er sur på mig og at jeg er en dejlig pige op til til flere gange. Da vi er færdig, ligger vi os til at sove. Ved middags tid vågner jeg og kan se han har været vågen for han har boksershorts på. Han vågner og skynder sig afsted!
  en uge efter ringer jeg til ham, men han tager den ikke. Senere ringer han tilbage og vi snakker sammen i 20 min. Jeg fortæller jeg bare gerne vil være venner, det kunne vi os godt men der sagde jeg at en ven kan man godt snakke med, ringe med og ses. Men det ville han ikke for han mente ikke jeg kunne nøjes med at være venner!
  Det er så i starten af November, og han vil ikke snakke med mig, jeg skal bare lade ham være. Jeg skriver så en afskedsbesked og fortæller jeg bare savner hans nærvær.
  I byen møder jeg en af hans kammerater, som fortæller at han nok er bange for at miste sit ungkarle liv!
  Natten til d. 23 November vågner jeg kl. 5, ved at han ringer. Jeg tager telefonen og han spørger om vi skal knalde. Jeg er lidt ved siden af mig selv, men han får lov til at komme. Da han har lagt sig, spørg jeg hvad han gerne vil. Han vil gerne at vi kan ses når vi har lyst til at snakke sammen, hvor jeg så udbryder JA VI KAN SNAK SAMMEN NÅR DU HAR LYST! men nej nej sådan er det ikke. Vi hygger og det er dejligt. Mens han er hos mig, går jeg i bad og gør mig klar til at komme til barnedåb. Jeg er i god tid og vil ligge mig ind og slappe af, Hvor han er kærlig og trækker mig ned i sengen og vil putte. Det ender med at jeg køre ham hjem.
  nogle dage efter skriver jeg til ham, hvordan og hvorledes. Og vi bliver enige om at ses når vi har lyst.
  Weekenden efter har jeg været i byen og fået en enkelt, jeg er gået tidligt hjem og ligger mig til kl. halv 2 om natten, da jeg lige har lagt mig ringer min telefon. Det er min x, om han måtte låne en dyne og selvfølgelig måtte han det. Han kommer og putter sig ind til mig er kærlig og intens, jeg kan fornemme han har planlagt at komme, fordi han havde barberet boller.
  Weekenden efter er jeg i by, jeg er små fuld og pænt horney. Jeg forsøger at få fat i ham, ringer til ham 10 gange uden held. Dagen efter kan jeg godt se at jeg har overdrevet, jeg køre ud til ham og får lov til at komme ind. Jeg fortæller jeg er ked af det og det er fordi jeg bliver usikker på mig selv. Han siger så at han blev pæn træt af det og synes vi skulle stoppe!
  nogle dage efter skriver vi sammen, og han bløder lidt op. Vi snakker om at det bare var sex og at hvis han ringer en anden gange skulle jeg kun tage det for sex og smide ham ud når vi var færdige!
  Weekenden efter har vi begge fødselsdag, han skriver ikke rigtig og siger tillykke med fødselsdagen, kun fordi jeg selv ligger op til det. dagen efter på hans fødselsdag ringer jeg til ham, han er i godt humør.
  Om søndagen skriver vi lidt sammen, jeg er trist over at han har skubbet mig væk og han står fast ved at han ikke vil mere!
  Weekenden efter er jeg i by og har fået ganske lidt at drikke men har igen lyst til ham, forsøger at ringe ham op men uden held, kl. er halv 3 om natten. kl. halv 6 vågner jeg ved at han ringer, kan høre han er sammen med hans venner. Jeg skriver til ham omkring hvad han ville. Det var fordi jeg havde ringet? og vi ender ud i at jeg skal komme hjem til ham. Da jeg kommer der hjem, har han lagt sig. Jeg går ind og smider tøjet og han “overfalder” mig, det er dejligt. mens vi har sex afprøver vi ny stilling, han sidder på sengekanten og det er ikke det bedste, men han tager rundt om mig og løfter mig og ligger mig blidt på ryggen i sengen. Det har han aldrig gjort før. Han er intens og lidenskablig, kysser mig og kærtegner mig blidt. Igen holder han igen for ikke at komme, sådan har han os været de andre gange. Vi falder så lidt i snak om en af hans kammerater som har fået en kæreste, hvor efter han udbryder jamen skal vi ikke snakke om os. Så siger jeg hvad tænker du når du tænker på os. Han siger afslapning og spørg så til mig. Jeg siger bare sex, for vi har god sex og på det tidspunkt vil jeg ikke have en kæreste fordi jeg er igang med udd. og vil ikke skræmme ham væk. Jeg fortæller det er rart at være sammen med ham og at han får mig til at føle mig tryg. han siger os at nu gjorde vi det fordi jeg havde lyst, fordi jeg tidligere har spurgt til om det kun var når han havde lyst!
  Vi ligger os til at sove og han holder om mig, det er dejligt. Jeg vågner ved at han er klar igen og han ligger og kærtegner mig. Vi går all in og han får en guffer som han gerne vil. Jeg køre ham ud til hans bil, og under turen spørg han ind til min udd. og om jeg er glad for det.
  dagen efter skriver jeg til ham at det var dejligt og at jeg håber vi kan få det til at gå nu. han skriver ja det må vi se!
  natten til d. 26 dec. er jeg i by jeg skriver til ham om han er i by, hvor han skriver nej. vi bliver enig om at jeg kan tage en taxa hjem til ham, fordi han mener ikke han kan køre. Da jeg kommer spørg han ind til om jeg har haft en god jul og hvem jeg var i by med osv. Vi hygger og da vi er færdige ligger vi bare og nusser, da spørg jeg så hvad han tænker på, hvor han siger intet han ligger bare og slappe af. Han stopper med at nusse mig og jeg spørg om han har noget på hjertet som han gerne vil snakke om? Han svare at han synes vi skal stoppe, og jeg må nærmest trække ud af ham hvad der er galt, han synes det er forkert og han er nok bange for at såre mig. Jeg spørg os om han stadig er bange for at binde sig, hvor han siger nej han vil gerne have en kæreste, han havde bare ikke fundet hende endnu. Han ender med at køre mig hjem og under turen snakker vi lidt, og en ting er vi enig om er at vi er gode i sengen sammen.
  dagen efter skriver jeg til ham at jeg mine følelser er for store for ham og hvis han ikke har noget for mig skal han ikke kontakte mig. han skriver ok så skal vi ikke ses mere. Jeg spørg så om han kan undvære mig, hvilket han siger han godt kan. Jeg skriver at det tror jeg ikke på og at jeg tror han er bange for at blive glad for mig igen fordi han ikke tror han ikke kan præstere og selv er bange for at blive såret, han svare jeg kan tro hvad jeg vil!
  2 dage efter får jeg nok, jeg synes selv jeg er gået over stregen og vil gerne undskylde. Jeg skriver et brev omkring at jeg har været glad for ham, at han må undskylde og at jeg kan forstå at han har en del ting han gerne vil osv. Til sidst skriver jeg at jeg vil vente på en måned el. 2.
  Jeg køre ud og afl. det personligt. jeg siger til ham at jeg håber han vil læse det og hvis han ikke har noget at sige til det, ser han mig ikke mere.

  Nu sidder jeg her, det er lidt over en uge siden jeg gav ham brevet. Jeg ved han er på skitur nu med hans venner, og hvor er det dog rart for så kommer jeg ikke til at kontakte ham. Han skal denne gang bare have lov til at tænke det hele igennem. Men hold dog op hvor er jeg forvirret, hvorfor har han vist mig den interesse og spurgt til mig når vi har ses? været så intens og kærlig? når han mener jeg intet betyder og godt kan undvære mig?

  Men må sige at mine fornemmelser siger mig, at han kan ikke undvære mig og at han kommer igen! jeg ved bare ikke helt hvordan jeg skal reagere på det og hvad jeg skal gøre når det kommer så vidt?

  Undskyld mit lange indlæg, men gud hvor er det dog dejligt at få ud på skrift!

  Hilsen Cleo

  #7888
  Zoe2
  Deltager

  Hold op hvor du virker ulidelig. Men han vil gerne have den gratis sex – når han nu ikke kan blive fri….

  #7889
  Kattemor
  Deltager

  Phyyyy ha…. jeg læste altså ikke hele indslaget… jeg faldt næsten i søvn, skriver du dagbog siden du kan 8 måneders forløb udenad..?

  Prøv lige at læs det selv og spørg dig selv om hvad du havde rådet en veninde til, som var i samme situation… Du skal selvfølgelig stoppe alt kontakt lige nu, hvilket han jo har sagt flere gange…

  #7890
  Salamina
  Deltager

  Hej Cleo

  Mit gæt er, at I kommer til at fortsætte helt som I har gjort siden I stoppede som kærester den 30. april og indtil en af jer møder en ny kæreste. Det er mit gæt fordi I fortsat bevæger jer i de samme cirkler, så enten render I ind i hinanden i byen eller også tager du kontakt – (og ganske få gange tager han muligvis også kontakt) indtil han møder en anden eller du møder en anden. Sådan vil det nok fortsætte ligegyldigt om du ønsker det anderledes eller ej fordi jeg ser ikke nogen steder, at du er i stand til at skære igennem og stoppe.
  Han har sagt meget klart, synes jeg, at han ikke mener/føler du er hans rette match fordi han siger direkte til dig, at han ønsker en kæreste – men – at han ikke har mødt den rette endnu.

  #7909
  Cleo
  Deltager

  tak for jeres kommentar (:

  Zoe2 – Jeg er godt klar over jeg har været for meget for ham! men jeg vil gerne pointere at jeg faktisk havde sagt det var fair nok han ikke ville, hvor han selv tager kontakt til mig. Der er mit spørgsmål så bare hvorfor kontakter han så mig om vi skal hygge, hvis han helst vil være fri? samt vil jeg gerne sige at jeg har aldrig tvunget ham til at være sammen med mig!

  Kattemor – Nej jeg fører ikke dagbog, jeg har bare den egenskab der hedder en utrolig god hukommelse.
  Hvis jeg havde en veninde i min situation ville jeg da sige at hun skal tage afstand, at hun er for god til det her. At hvis han virkelig vil noget skal han nok komme. Men noget inden i mig siger mig bare at jeg er nød til at kæmpe for at få ham til at forstå at han ikke kan finde bedre, han må ikke glemme mig. Men det har noget med min fortid at gøre 🙁 desværre. Den dag i dag ville jeg ønske at jeg bare havde været kold fra start, og er da os flov over nogle af de ting der er sket!
  – Jeg har heller ikke tænkt mig at kontakte ham igen, fordi at hvis det forsætter sådan som nu kommer vi ingen vejne. Hvis han mener jeg ikke gavner ham, og helst vil være fri skal jeg ikke være i vejen mere.

  Salamina – Jeg er rigtig glad for det du skriver, jeg kan selv se nu at forsætter vi sådan her køre vi os selv trætte og der kommer intet godt ud af det! Jeg skrev det sidste brev til ham, for at bekræfte ham i at jeg gerne vil ham for den han er, at jeg vil acceptere han er meget selvstændig og har en meget travl hverdag især om sommeren. Min x har ikke nemt ved at tale om følelser og fortælle hvad han gerne vil, og inderst inde er jeg bange for at han holder igen og ikke tror han er god nok!
  – til sidst i mit brev skrev jeg at jeg forventet ikke at få at vide han havde læst brevet, jeg forventet ikke han kom igen. men at jeg ville indgå vores gamle aftale om at han skal have fred og ro til at tænke det igennem og se muligheder, så jeg vil vente på ham lidt endnu en måned el. 2.
  fordelen ved brevet er at jeg har fået sagt det jeg havde brug for, og at han ikke skal tage stilling til noget med det samme. Han kan læse det igen og igen hvis han har lyst og selv mærke efter hvad han vil.
  Jeg ved godt jeg ikke har været fair, jeg ved godt jeg ikke har været retfærdig over for ham. Men jeg tror selv han siger han ikke har fundet den rette fordi han er splittet i hvad han vil, fordi der er nogle ting lige nu som gør at han ikke ser mig som den han vil blive gammel med.

  Jeg skal ikke forsvare dette indlæg, jeg vil bare gerne ud med det fordi jeg godt er klar over jeg ikke har været fair. Men nu er jeg bare forvirret omkring noget af det han har givet, og hvad jeg læser i min bog skrevet af Martin Østergaard – Vejen til en mands hjerte, så udtrykker en mand gerne de følelser og ord han ikke kan sige igennem sex?
  – hvis det er sandt, hvorfor har min x så været så lidenskablig og kærlig?
  – Jeg har været sammen med andre fyre one night stands, hvor det bare har været 1,2,3 og tak for kaffe! så det gør mig forvirret.
  – Hvorfor har han vist interesse i min udd. min jul. min omgangskreds hvis jeg ikke betyder noget for ham?? jeg havde en ven som sagde det nok var for at holde på mig, for at være venlig. Ja men hvorfor får han så kolde fødder?

  Jeg grubler over hvad jeg skal gøre den dag, han kommer igen som min fornemmelse siger mig. men hvad vil være klogt?

  #7912
  Aries
  Deltager

  DEn her mand har sagt “nej tak” og nej tak, og nej tak, og nej tak. Hahn er dog høflig og et ordentligt menneske. Han kan sikkert godt lide dig og derfor er lidt trøste sex fin med ham. Men forstå nu et nej, det kan ikke siges tydeligere.

  Du må kappe båndet og se dig om efter en ny

  Aries

  #7925
  Henke
  Deltager

  Jeg må tilslutte mig koret i denne tråd. Jeg syntes egentlig han har været klar i spyttet. Han har sagt “nej tak” mange gange, så nu er din opgave rent faktisk at lytte til, hvad han siger. Lad være med skrive til ham, når du er i byen. Det er måske svært i starten, men heldigvis for dig bliver det kun lettere med tiden.

  #7928
  Cleo
  Deltager

  Det er jo os det jeg er indstillet på! Hvorfor skal jeg rækkes sådan ned, når jeg skriver at jeg har fortalt ham at jeg ikke kontakter ham igen hvis han ikke vil mig? Det er jo det jeg siger, jeg ved godt jeg ikke var fair! Helt ærligt så er det her sq mmed til at jeg ikke ved om jeg tør satse på at lade mig selv blive glad for en fyr igen!

  Jeg er kun en splittet kvinde, som er forvirret! Som kan mærke og fornemme mere end jeg måske har lyst til! Jeg ønsker kun det gode for ham og at han har det godt!

  Det jeg gerne ville have haft svar på hvad jeg skal gøre hvis han kontakter mig? Ikke at jeg kontakter ham. For har ikke haft kontakt med ham overhovedet siden d. 28 dec!
  – Men jeg ved besked nu, jeg ved at jeg skal sige til ham nu at jeg er for farlig og ikke er værd at elske fordi jeg ikke kan styre det!

  Så tak for respons! “Samt at i læste mit indlæg rigtogt igennem”

  #7931
  Tena
  Deltager

  Hvis han kontakter dig….
  Ja, hvilke 3 muligheder ser du selv?

  #7932
  sascha
  Deltager

  Sommetider fornemmer vi “ønsketænkning”. Han synes da helt sikkert at du er sød og lækker – men han ser dig IKKE som kærestepotentiale – I duede jo ikke sammen. Det er altid rart at vide at nogen er vild med en. Selvfølgelig er han smigret. Men det handler jo ikke om ham, men om dig. Du får kun ondt af samværet og står i stampe.

  Er i øvrigt helt enig med koret i denne tråd.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.