..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17458
  Laerke
  Deltager

  Jeg har tit tænkt over, hvad er det der gør at mænd skal have stripper på besøg til herrejulefrosten ? (Alle har koner/kærester) Nu har jeg fundet ud af at det slet ikke er så “uskyldigt”, som jeg først troede, men at det bliver mere ekstremt for hvert år. Nogle bud ? Og hvorfor bliver de ved selv om der er nogle af kæresterne, der siger, deres grænse er nået.

  #17459
  Zoe2
  Deltager

  Fordi der i en gruppe er nogle negativt stærke mænd, der kan presse de andre til denne her underholdning. Selvom de helst ville være fri. Jeg har også hørt historierne om, at nogle (skriver nogle) strippere også er prostituerede.

  Jeg finder de stripperevents dybt platte. Hvorfor kan de (mænd) ikke være lidt mere intelligente og finde på noget nyt sjovt til herrefrokosten eller polterabend.

  #17460
  Laerke
  Deltager

  Jeg var selv en af kvinderne, hvis grænse var nået. Men det var som om min daværende kæreste slet ikke forstod mig. Jeg synes mere han prøvede at gøre mig forkert og fortalte at, alle de andres kærester havde det fint m det, lige indtil jeg fik talt m nogle af de andre kvinder til en fest og hørte om hvad der var foregået i deres hjem. En var kommet hjem før tid og havde fundet to nøgne strippere inde i hendes seng (lang tid efter showet var overstået).

  #17461
  lillehjerte
  Deltager

  Gad vide om SKAT kender til deres indkomster og evt. til ekstra indkomster.

  #17474
  Laerke
  Deltager

  Hmm… Jeg har nu aldrig tænkt på at de 2 kvinder kunne være prostituerede. Der er tale om mænd i alderen 35-45 år (alle m en lang videregående uddannelse).

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.