tjaa

Forum-svar oprettet

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: hvordan for man tillid igen? #17297
  tjaa
  Deltager

  Det var heller ikke dig jeg mente. ‘Men ham 😕

  som svar til: hvordan for man tillid igen? #17295
  tjaa
  Deltager

  De vilkår der blev sat kom jo først da jeg var flyttet ind. Så jeg stod En smule magtesløs. Igennem alt det her har jeg bare fået at vide at jeg bare ikke har elsket ham nok for så havde jeg jo handlet anderledes. Kan jo godt se det er helt hen i vejret og slet ikke rimeligt på nogen måde, men han er så firkantet at du vil aldrig kunne få han til at påtage sig hans del af ansvaret for hvorfor det er gået så gal. Men ja det gøre så ondt inden i. Og du har helt ret i det du skriver. Den måde i gøre det på var jo os den måde jeg havde regnet med det skulle være. Allerede fra dag et da jeg var kommer ind burde mine alarmer have ringet. Men altid nemmere at give mig skylden. Er efterhånden vant til ikke at føle mig god nok med det jeg gøre . Og jeg gøre kun mit bedste og har jeg kun gjort hele vejen igennem det her.

  som svar til: hvordan for man tillid igen? #17287
  tjaa
  Deltager

  Spøger du ham så vil han sige han har gjort alt for mig. Har hoppet og springet for ham som en lille hund er så ked af det .. føler mig så snydt et eller andet sted.

  som svar til: hvordan for man tillid igen? #17284
  tjaa
  Deltager

  Jeg har kun boet til leje ved ham. Og de gange jeg har spurgt er han blevet sur og fået den vendt om til det er min skyld. Han har bedt mig om uden jeg flyttede fra ham om at se mine kontoer hvilket jeg vidste ham men jeg ville jo os se hans men måtte ikke. Tror du har ret med det du skriver. Kærlighed gøre blind nogen gange. Ang min bil har jeg ikke købt kontant for hvordan skulle jeg kunne det med en indtængt så lov men jeg kunne heller ikke undvære bil for så kunne jeg ikke komme på job og derved ingen penge få. Han mener han ikle har skulle betale til mad osv fordi han jo ikle havde fået de 6000 på en gang om måneden han har jo fået det til at lyde som om jeg aldrig har betalt noget og at jeg er så egoistisk og kun tænker på mig selv. Jeg flyttede i mit eget her i okotober mån så selvom jeg nu har egne udgifter betaler jeg jo os til ham. Har flere gange sagt om han dækkede det jeg mistede ved at flytte hjem til ham . Men det har jeg ikke . Var jo så gal at jeg ikke havde råd til at sende mine børn i SFO 😢 Er de så kommet nu… men stadig føler bare at alt skyld er blevet lagt på mime skulder med alt.

  som svar til: hvordan for man tillid igen? #17278
  tjaa
  Deltager

  Vi er flyttet på baggrund af alt dette. Men havde jo håbet det ville blive bedre. Han mener jo at jeg stadig skylder ham en masse

  som svar til: hvordan for man tillid igen? #17276
  tjaa
  Deltager

  Det er et ganske alm rødt murestens villa. Nej jeg har aldrig nogensinde set hvad det er jeg betaler til og når jeg spøger om jeg godt må se hvad det er, bliver han sur og siger at jeg kan os komme til at betale mere hvis det er det. Jeg vil jo heller ikke mene det kan være rigtigt at jeg skal betale så meget. Han betaler ikke husleje i hans hus endnu! Men mine piger og jeg bruger altså ikke for 6000 i el og varme om måneden. Det kom jo helt derud at jeg ikke måtte tage hans bil på job længere da han mente at han ikke havde råd til det. Hvilket jeg ikke forstod efter som jeg betalt diesel på den . Så måtte købe min egen bil. Men da han fandt ud af jeg ikke kunne betale 6000 om mån mente han jo ikke man kunne stole på mig overhovedet.

  som svar til: hjælp mit hovedet kan ikke finde ud af det mere. #12774
  tjaa
  Deltager

  tak tusindfryd du er sød…. det er os det jeg vælger at gøre…

  som svar til: Hvordan får jeg hende videre? #12767
  tjaa
  Deltager

  jeg tænker hun vel har været forelsket i DIG, og når du siger det ikke går osv bliver hun vred hun har jo haft en forstilling om mere eller haft en bagtanke med at skulle have noget hjælp i håb om mere. men bare min tanke. det minder ret meget om en film jeg så for en del år siden..

  som svar til: hjælp mit hovedet kan ikke finde ud af det mere. #12766
  tjaa
  Deltager

  sette du har helt ret, for det var de samme ord jeg brugte til ham hvordan han overhovedet kunne finde på at spille på 2 heste og et eller andet sted lege så meget med ens følelser, men ja der er intet i verden som kun er sort hvid. og føleler helt ærligt at han bruger mig som andet valg og spiser mig af med jeg elsker jo dig, savner dig osv ,for at holde mig ved ilden.
  men min mavefornemmelse havde hele tiden snakket for der måske var en anden. men at bruge mig hvor jeg har været allermest sårbar er ikke okey. men han mener jo ikke han har udnyttet mig. for han siger at alt hvad han har sagt er ærligt. jeg er rystet..

  som svar til: råd søges #12726
  tjaa
  Deltager

  tak tusindfryd. kan virkelig bruge dit råd til noget 🙂 så det vil jeg prøve og følge.
  jeg ville ikke vise min sårbar side overfor ham så synes jeg forholdte mig stille og rolig selvom jeg kogte af raseri inde i 🙁 men den kredit skulle han ikke have.. jeg må se hvad fremtiden bringer..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)