Salamina

Forum-svar oprettet

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 984 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15762
  Salamina
  Deltager

  Bevisbyrden ligger hos Sidsel.

  Min straffeattest er fuldkommen pletfri. Og jeg har aldrig været psykiatrisk patient.
  Mine faglige referencer er også pæne.

  Så jeg tænker umiddelbart, at det bliver op ad bakke med at bevise, at jeg angriber sagesløse medborgere i min ret farlige paranoia.

  Sidsels fantasi fejler ikke noget. Ellers.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15760
  Salamina
  Deltager

  Det er nok heller ikke ligefrem en formildende omstændighed, at de skråsikre udtalelser om mig som psykiatrisk patient, er skrevet af en sygeplejerske. Det er nok skærpende, vil jeg tro, for så Sidsel kan vel næppe dække sig ind under, at hun ikke ved, hvad en psykiatrisk patient er.

  Hvilket Sidsel da også bekræfter og uddyber…

  “Derfra ved jeg, at al diskussion/dialog med psykiatriske patienter er nyttesløs. De lever i deres egen verden og bliver de ikke bekræftet i den, går de til angreb på sagesløse medborgere helt uden mening og forstand. De kan blive ret farlige i deres paranoia.”

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15759
  Salamina
  Deltager

  Hvis jeg har kaldt dig for borderliner sissi, så har jeg begået en ulovlig handling, selvom det er i et anonymt forum. Og det kan du vælge at retsforfølge.

  Man må gerne kalde folk idioter og dumme svin og alt muligt svineri, men man må ikke kalde folk for psykopater eller psykisk syge, altså diagnoser, hvis man ikke kan bevise at de er det.

  Fordi det er både æreskrænkende og krænkelse af privatlivets fred, også selvom det er i anonymt forum.

  Anonyme debatfora fjerner normalt øjeblikkeligt injurierende indlæg, og det står også i deres regler og retningslinjer, at det bliver fjernet øjeblikkeligt.
  Og det fordi de som ejer hjemmesiden ikke vil/må være medansvarlige for noget der er i strid med injurieparagraffen i straffeloven.

  Det som er skrevet om mig af Sidsel er i strid med injurieparagraffen i straffeloven.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15757
  Salamina
  Deltager

  I 2011 fik Lotte Heise dagbøder for at kalde Hells Angel-rockeren Jørn “Jønke” Nielsen for en psykopat. Det viser, hvor alvorligt det danske retssystem og samfund tager det at kaste kliniske diagnoser ned over et andet menneske. Det betragtes som dybt æreskrænkende. Desuden kræver kliniske diagnoser et særdeles indgående læge-fagligt kendskab til personen og vurdering af personen.
  Nu er jeg hverken Lotte Heise eller Jønke og vi skriver ikke i Se & Hør her. Men der bør gælde samme minimumskrav her i kassen, selvom jeg er anonym, så er det æreskrænkende alligevel, fordi jeg er også et menneske bagved min anonymitet.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15756
  Salamina
  Deltager

  Sidsel har selv fuldstændigt ophævet værdien af denne sin egen tråd, idet Sidsels hensigt med denne tråd – i hvert fald umiddelbart var – at en moderator skulle på banen, for at undgå indlæg eller vel sagtens fjerne indlæg, går jeg ud fra, der er grænseoverskridende grove.

  I selv samme tråd omtaler og henviser Sidsel trådstarter sygeplejerske mig som en psykiatrisk patient.

  Nu forstår jeg, hvorfor et par af mine private veninder oplyste mig i går om et Sidsel
  selvmål i kassen, som jeg burde gå ind og læse.

  Det gjorde jeg så.

  Og helt ærligt, HELE denne tråd skal fjernes af MØ, fordi trådstarter selv fuldstændigt har ophævet den ellers umiddelbart så gode og fine hensigt med tråden,
  med det indlæg fra Sidsel selv, der smider diagnose omtale og beskrivelse af mig som psykiatrisk patient.

  Det er faktisk helt uacceptabelt, hvis hele denne tråd ikke fjernes af en eller anden moderator.

  Og da især i forhold til MØ’s markedsføring som helhed.
  Sidsels hensigt med tråden var nemlig også, at MØ var nødt til at komme på banen, for at gøre brevkassen mere moderat og “spiselig” og at vi alle sammen sørme skal undgå, at skræmme folk væk med ødelæggende sprog og indlæg.
  Well. På en skala fra 1-10 er det rimeligt skræmmende, at en sygeplejerske smider diagnoser som psykiatrisk patient på andre skribenter. I dette tilfælde er jeg så den psykiatriske patient. Desuden er det skræmmende, at Sidsel hiver op af sin dejlige hat, at jeg har spurgt hende til råds og bruger det imod mig. Man kan forvente mere end lidt af hvert, åbenbart, fra den pæne sygeplejerske, forfatter, journalist etc.
  Bortset fra format og efterlevelse af egne principper altså.

  Men det er nok bare mig…

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15754
  Salamina
  Deltager

  @ Blogger30.

  Sidsel, som har startet denne tråd og som er sygeplejerske, har påklistret mig diagnosen psykisk syg og psykiatrisk patient i et indlæg i eftermiddags. Du må bladre tilbage og finde det selv.

  Det indlæg óm at jeg er psykiatrisk patient har jeg skrevet til MØ om og bedt ham om at slette.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15752
  Salamina
  Deltager

  I øvrigt generer det mig, at I hver især skriver i VI mener form, fordi det i mine øjne er urent trav, at jeg skal forholde mig til både et JEG og et VI, når jeg bliver angrebet fra alle kanter. Det er belastende, at jeg ikke ved om det er et jeg eller et VI, som skriver til mig.
  Jeg kan håndtere, at et JEG henvender sig til mig, men et VI bliver sådan meget FAKE fordi jeg er ikke så dum, at jeg ikke kan finde ude af at gennemskue den der sådan ret så meget mobbe-kultur, der ligger i VI’et frem for jeg’et.
  Derfor står jeg sådan set af nu. Jeg synes der er lige i overkanten af, hvad I kan forlange. Jeg gider ikke hele tiden besvare jeg/vi henvendelser. Det er for latterligt. Fordi så er det jo hinanden I skriver til og ikke mig. Og så kan I bare fortsætte med det.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15750
  Salamina
  Deltager

  Lillehjerte. Hvilke af dine grænser går jeg over?

  Har jeg skrevet at du er psykisk syg? For eksempel.
  Eller har jeg skrevet til dig personligt i denne tråd at
  du er dybt åndssvag og et dumt svin. Det tror jeg faktisk ikke, at jeg har haft tid til.
  Jeg tror faktisk ikke du er helt klar over, hvor mange angreb jeg får her uden at jeg egentlig har angrebet jer hver især personligt. Jeg har over en bred kam angrebet dumheden og modstanden imod mænd i kassen. Og det står jeg da helt ved.
  Men jeg mener ikke, at jeg som sådan, har givet dig personligt en svada lige i denne tråd.
  Jeg kan godt rumme, at du giver mig en. Men jeg mener bare ikke, at det er mit ansvar – sådan helt ind til benet – hvis du føler dig truffet på det meget personlige plan.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15749
  Salamina
  Deltager

  Hvis jeg var MØ ville jeg skelne imellem deciderede diagnoser og alt det andet bavl. Fordi diagnoser er alvorlige anklager, og da især, hvis der ikke findes belæg for dem.
  Men det må MØ jo selv om at finde ud af. Men var det min kasse. Så havde jeg fjernet diagnoserne fordi det er for meget på kant med, hvad både min moral og almen moral tillader.

  som svar til: Ødelæggende indlæg i brevkassen #15747
  Salamina
  Deltager

  Forskellen ligger i, at denne tråd er oprettet af en sygeplejerske for det første. Og en sygeplejerske skal altså ikke kalde mig psykiatrisk patient uden en udredning.
  Sidsel må gerne kalde mig et dumt svin. Det må du også.
  Men psykiatrisk patient vil jeg ikke kaldes og slet ikke af en sygeplejerske, som fagligt set burde vide bedre og da særligt i en tråd hun selv har oprettet om dannelse og korrekthed.

  For det andet er det bizart helt ind til benet, at Sidsel kalder mig psykiatrisk patient i en tråd, hvor Sidsel opfordrer til ordentligt sprog. Det er vist hvad man kalder et selvmål af dimensioner. At konen ikke selv kan finde ud at, at besinde sig. Det er helt latterligt.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 984 i alt)