Hende_x

Forum-svar oprettet

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Forladt og nedtrampet… #26074
  Hende_x
  Deltager

  Hej Den Triste,

  Pyh, sikke noget……. Jeg har lige læst hele din tråd og blev helt ked af det på dine vejne 🙁 *kram* Ja, på jeres begges vejne, for i er 2 i det her og i bærer begge 2 et ansvar og reagerer også begge 2 uhensigtsmæssigt i det her – men helt ærligt, hvem gør ikke det, når alt er på spil og alle følelser er i brand?? … 🙁

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg lige ville med det her.. Måske bare “være” lidt sammen med dig i lortet… ? Sige, at jeg kender din smerte, måske…?

  Jeg var en gang HELT derude, hvor, havde det ikke været fordi jeg er mor og aldrig kunne få mig selv til at slæbe dem igennem sådan et svigt og så stor en smerte det ville være, pludseligt at miste deres mor, så havde jeg taget mit eget liv…. Nogen gange gør det bare RØV, ELENDIGT, ONDT at være i live…… Sådan er det… Og da jeg var helt derude, kom der vitterligt ingen og reddede mig, selvom jeg er “lykkeligt” gift med jordens rareste mand…… – Selvom vi SÅ gerne vil dele vores inderste med nogen, så tror jeg aldrig det sådan helt kan lade sig gøre.. og hvad gør man så? … Jeg kan ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, men jeg gør selv det at jeg anerkender at det er sådan jeg har det lige nu.. Jeg græder.. Jeg tager mig den tid jeg har brug for, for at komme ud med smertern -og i dag kom jeg ind i denne brevkasse for at tale med nogen om den… Måske ændre det ingenting rent praktisk – min smerte er der stadig og min mand er den samme i dag når han kommer hjem fra arbejde, som han var i går – men bare det, at man trods alt ikke er helt mutters alene i verden, bare det at udtrykke smerten, er nogen gange lindring nok til at man kan “lidt igen”….

  Sidste gang jeg havde det svært, trøstede jeg mig selv med, at det går over igen.., Det hjalp mig, i nuet, at minde mig selv om, at selvom jeg lige nu føler alt ramler, så har jeg det anderledes når jeg vågner i morgen.. Der er altid en ny dag… Jeg tror vi mennesker er en del sejere end vi ofte selv går og tror…

  Kæmpe kæmpe kram…

  som svar til: Gift mand forelsket (måske første gang) #18150
  Hende_x
  Deltager

  Det provokerer mig i virkeligheden enormt meget, for hvad med hvad hustruen og barnet vil? Hvorfor har han nogen ret til at vælge andet end det ægteskab han gav sig selv til… (hvis hustruen så på nabomanden der var single og lavede en liste over ham og sin nuværende mand, som et forsøg på at træffe en rationel beslutning om hvem der var mest profitabel at være sammen med, så ville det da sårer trådstarteren helt enormt. De har viet deres liv til hinanden.)

  Altså, mange folk i dag er tomme hylstre hvad angår moral, integritet og old fashion kærlighed og hengivenhed.

  At lave en liste over 2 kvinder, med det gode og det negative- er egoistisk og objektificerende i mine øjne. Det er rigtige mennesker der er tale om her, med rigtige følelser og den mand skulle aldrig have rodet sig ud i sådan noget, når nu han en gang har valgt at gifte sig.

  Men som min egen mand siger: Skat, du taler om idealer her. Virkeligheden er en anden sag…

  og selvom jeg virkelig er imod det, så har han ofte ret.
  Undskyld for mit udbrud, trådstarter. Jeg har faktisk oprigtig sympati for din situation- og jeg ved endda hvordan det føles når hjertet pludselig laver numre. Jeg mener blot at du skal stå ved dit personlige ansvar overfor din datter og den kvinde du i sin tid valgte som din livsledsager. Der er ikke nogen plan B. Du skal få det aller bedste du overhovedet kan, ud af plan A. Det er den rigtige ting at gøre for alle parter.

  P.S Heroin er sikkert også pisse fedt, og du vil være vild med det!
  Men det betyder ikke at du skal tage det. Just saying 🙂

  som svar til: Gift mand forelsket (måske første gang) #18147
  Hende_x
  Deltager

  Sikke noget..

  Allerførst, så er du jo stang forelsket. Når du er det, så vil den måde du ser verden på blive farvet af det og din moral, dine holdninger mv ændre sig derefter.
  Derfor er det allerede for sent for dig at træffe en “moralsk korrekt” beslutning, uden at du selv kommer til at opleve den smerte du i modsat fald at du bliver med din nye flamme- påfører din kone. (så, enten er det dig der sørger, eller også er det hende og din datter)

  Til en anden god gang (for det her vil formentlig ske igen senere i dit liv):
  Så lær at kende dine egne kropssignaler og tankemønstre på hvornår du er tiltrukket af nogen. Når du mærker at du er det, så er det en advarselslampe til dig selv om at nu skal du gå i en lang bue udenom. Du skal ikke blive venner, dele job osv. med mennesker du føler dig tiltrukket af, hvis du har et ønske om at blive i dit ægteskab (med mindre du lærer at slukke for den tiltrækning).

  Så, nu sidder du i saksen – og jeg synes ærlig talt det er flot at du skriver om det herinde for at få input 🙂 Det viser blot at du stadig har følelser for din kone og din datter, og det er rart at høre.

  Den her beslutning handler ikke så meget om verdens bedømmelse af den affære i har kørende. Det er jeres liv, og kun jeres beslutning. Jeg synes det her handler om hvem i er som mennesker. Hvem er du egentlig, på bunden af dit hjerte? Hvilken mand er du? Hvilken far? Hvad skal din “arv” til dine børn være i den her verden?

  Jeg ved ikke om du nogensinde har tænkt over de ting? Men jeg kan fortælle dig, at jeg personligt oplevede at min verden ændrede sig (og mit ægteskab), da jeg holdte op med at se verden igennem mit ego’s briller. Jeg så engang en simple scifi film hvor moderen i filmen sagde til sin datter at “there is an art to loosing yourself”… og det ramte bare plet i mit hjerte. Jeg lever ikke for at forfølge hver eneste følelse, hver eneste tanke eller hver eneste egoistiske behov jeg kan have (det ændre sig jo også heele tiden). Jeg lever for at have kærligt fællesskab med min mand og mine børn. Det er faktisk det eneste der betyder noget for mig efterhånden. Verden er hul. Fyldt med materielle ting, som kan ophidse vores sanser og booste vores ego’er.. men når vores dage engang er talte, hvad er det så vi husker? De nære relationer. Kærligheden til vores børn- de gange vi blev oppe om natten for at sidde vagt når de kastede op og var syge, eller hjalp vores ægtefælde igennem en livskrise. Du skal forstå at du selv skaber dit livs historie. Du har magten og ansvaret til at skabe lige præcis det liv du vil. Det er en kæmpe magt at have- du skriver din egen historie.. Så når du står der, helt almindelig mand og kigger dig i spejlet, hvad ser du så? Ser du en hengiven og kærlig far? En mand der hver dag ærer sin kone og det løfte han gav hende da de valgte at sige ja til hinanden for evigt? Hvad ser du? og hvad ønsker du at se?

  Forelskelse er en midlertidig rus (den kan godt vare et år, men ikke længere end det- så er du tilbage i hverdagen og skal kæmpe med de samme følelser af kedsomhed, som du gør nu). Så, du kan godt dyrke rusen, fortabe dig i den- nyde den.. lige som mænd nyder porno- rusen er bare meget kortere.. Eller du kan stoppe op og skabe den rus sammen med din kone. Komme den kvinde nærmere som har båret dit barn – se på hende. Virkelig kig. Hun har vandret ved siden af dig igennem 19 år. I har været igennem så meget sammen og i er her stadig. Se hendes smil til dig..
  Du skaber selv din verden, så hvorfor ikke aktivt skabe et mere lidenskabeligt og intimt forhold til din søde hustru? 🙂 I kan fx genopdage jer selv igennem tantra.. Du skal bare forstå, at det ikke er nogen ydre omstændighed du kæmper imod lige nu- men dit eget sind. Dine egne tankemønstre og fastlåsninger.

  Efter min mening, så er mennesker i dag alt alt for nemme at lokke med hurtige tilfredsstillelser. Der er altså noget smukt, værdigt og værdifuldt i at holde ud sammen. Det kommer ikke til at være rosenrødt hele vejen. Der er dybe dale og høje bjerge igennem et helt liv- men køb og smid væk- mentaliteten som vi i dag lærer har ingen værdi. Ingen værdighed. Intet smukt i sig….

  Det er min personlige holdning.

  Hvis du har holdt ud længe nok til at nå hertil, så har jeg nogle helt konkrete og lavpraktiske råd til dig.
  1) Din kone bør ikke vide om dit bedrag (uanset hvad du vælger). Det er din byrde at bære for resten af dine dage. Smerten bliver ikke mindre eller bedre af at du også giver den til hende at bære. Så vær en mand, og bær din egen byrde.
  2) Hvis du beslutter dig for at blive, så gå i terapi for at bearbejde dine følelser omkring det der er sket. Du får brug for hjælp til at se klar igen og vende det her til en dybere kærlighed til din søde hustru og datter.
  3) Hvis du beslutter dig for at blive skilt, så tænk rigtig grundigt over hvordan du får gjort det, med mindst mulig skade. Hold bolden på din egen banehalvdel og lad være med at inddrage din hustru i alt det følelsesmæssige rod der bliver. Find et andet sted at bo inden du springer bomben, og tænk over hvordan du vil tale med din datter omkring hendes nye hverdag. Tag også stilling til hvad i gør med jeres hus osv. – og igen, søg terapi, inden du gør noget. Du har brug for sparring med en professionel omkring hvordan du gør det her på den bedst mulige måde.

  Når alt det her så er sagt, så vil jeg langt hellere miste min mand fordi han for resten af sine dage elskede en anden kvinde- end til ligegyldig sex i byen. Men svigtet ville være stort, og jeg ville aldrig blive den samme kvinde igen. Den værdifulde commitment man giver hinanden, at det er i medgang og modgang man står sammen- igennem sygdom og helbred – igennem ung og gammel og rynket – igennem følelsesmæssig tørke og overflod. Den er det mest smukke man kan give et andet menneske. At man vælger hinanden, altid. At elske er nogen gange et valg. Og kan vi have den form for følelsesmæssig modenhed i os, så kan vi have et rigtig dejligt liv i vores parforhold og med vores børn.

  Jeg føler med dig, og jeg føler meget med din lille søde uvidende hustru og datter- som måske lige om lidt får rykket deres verden itu 🙁 Stort knus herfra

  som svar til: Er det bare begær? #18109
  Hende_x
  Deltager

  Stop stop stop stop 🙂 Stop dig selv, kære kvinde.

  Det du oplever lige nu er den klassiske fælde som ALLE mennesker står overfor før eller siden. Det ER spændende. Du ER allerede faldet for ham. Og det betyder at du ikke længere tænker med fornuften men med følelserne og de er totalt uberegnelige- særligt når man er forelsket.

  Nogen gange er det at dele et langt liv sammen, et valg.
  Uromantisk ved første øjekast, men enormt romantisk når man kan se og forstå hvad det valg betyder for ens liv.

  Du har 2 valg nu.
  1) du efterkommer din lyst, udforsker den her nye fyr (som der findes MANGE af derude i verden- ham her er bare den første i en endeløs række- og det er vigtigt at du forstår dét). Måske bliver i til noget, måske ikke. Du mister din nuværende kæreste og må leve med de moralske tømmermænd det giver. Dit hjerte har allerede fortalt dig at det du laver er forkert, men du er stadig forført.
  2) Du træder et skridt tilbage. Stopper med at kommunikere med din kærestes ven. Blokere hans nummer, sletter ham fra facebook mv. så du har ordentlig tid og stilhed til at mærke dig selv.

  Du vil opdage at svaret er meget lige til. Fyren du forelskede dig i har imens han snakkede med dig, knaldet sin ekskæreste. Tænk over det. Ville han gøre det, hvis han havde følelser for dig? (jeg ved godt det gør ondt- men du fortjener sandheden- lige nu lyver du overfor dig selv). Når han kan skrive sådan noget ekstremt vulgære beskeder til dig, hvilket indtryk får du så af ham som mand? Hvem tror du han er som menneske? Hvordan tror du han ville være som kæreste?

  Du skriver at du keder dig.
  Det er faktisk en gave, at du gør det. Det betyder at du som menneske er opfyldt <3
  Det er faktisk et privilegium, at du står i den situation og det er noget mange kvinder sukker efter og drømmer om. At de bare ville finde en mand der behandlede dem godt og elskede dem.

  Hvis ikke du lige nu kan stoppe dig selv i din relativt primitive måde at forvalte dine følelser på (dette er ikke en fornærmelse, men en betragtning) så er du i risiko for at du ryger ind i nogle træls år fremad. Du finder ikke en mand der behandler dig godt, hvis ikke du udstråler at du behandler dig selv godt. (law of attraction).

  Jeg betragter selv den slags begær som en lille djævel der lokker mig. Og når jeg anskuer det på den måde, så bliver det nemmere at se tingene objektivt og ikke lade sig narre.

  Held og lykke til, og pøjpøj med din beslutning

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)