Anette87

Forum-svar oprettet

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 81 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Kan jeg få min ex tilbage #22853
  Anette87
  Deltager

  Jeg kan mærke, at jeg virkelig bliver irriteret på den fyr, du beskriver. Han vil ikke have forpligtelser, men han vil gerne komme forbi nogle eftermiddage til lidt familiehygge og sex. Og han vil også gerne komme oppe i dig, selvom du ikke bruger p-piller.
  Han ved udemærket, hvor han har dig, og at du går og venter på, at han kommer tilbage. Det udnytter han for fuld blæs! Dét, at han skriver den virkelige umodne og teenage-agtige besked om, at “så må vi jo se, hvordan skæbnen spiller ind”, er så ufølsomt, manipulerende og umodent! Han ved jo godt, hvad du ønsker og håber på. Han ved også godt, at det ønsker han nødvendigvis ikke – hvorfor i al verden skriver han så sådan noget, som kan tænde det helt store håb i dig!!???? Det er jo helt i tråd med, at han ‘måske’ vil tage dig med på en forlænget weekend til efteråret.

  Jeg synes simpelthen, han virker mega manipulerende, vattet og som et stort barn. En mand, der er halvvejs i livet, ved da godt, at vi alle har en form for forpligtelser i de relationer, vi indgår i. Vi er fx forpligtede på at behandle hinanden ordentlig og med ærlighed.
  Hvis han oprigtigt føler, at han kan gå ud og ind af jeres relation – komme og lege familie og få sex, når han keder sig lidt, det viser, at han mangler nogle sociale færdigheder.
  Enten mangler han oprigtigt nogle sociale færdigheder og omtanke for andre mennesker, eller også er han dybt manipulerende og ved udemærket, hvad han har gang i – nemlig at udnytte dig til at få hygge, sex og tryghed engang imellem, indtil noget bedre dukker op.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Anette87.
  som svar til: Tænder/tænder ikke på hans udseende? #22822
  Anette87
  Deltager

  Sikke et spændende indlæg. Jeg glæder mig til at høre svarene. Jeg har stået i din situation et par gange, hvor jeg ikke gav det en chance, fordi jeg ikke var tændt. Jeg var dog heller ikke forelsket i dem, som du skriver. Eller er det rigtigt forstået, at du allerede er forelsket i ham? Eller det noget, du håber, at du kan blive?

  Har du været sammen med ham seksuelt? Og kunne han dér tænde dig?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Anette87.
  som svar til: Sød praktikant #22815
  Anette87
  Deltager

  Ja, sex er ret vigtigt for mig. Jeg har tidligere været i et forhold, hvor jeg var meget seksuelt frustreret, og det fungerede ikke. Sex er dog ikke det eneste vigtige for mig i et forhold. jeg ser lidt et parforhold som en stol – det skal have flere ben at stå på. For mig er samhørighed, venskab og tillid også vigtige elementer. Mindst lige så vigtige. Men altså, sex er vigtigt for mig. Ikke at det skal være vild og dyrisk sex, men jeg har brug for fysisk intimitet – at blive kysset og holdt op. Det er faktisk noget, den unge fyr gør ret meget, så jeg vil gerne give det en chance. Og så må jeg jo bare fortælle ham direkte, hvad jeg godt kan lide i sengen – fx at han gerne må røre ved mig, når jeg ligger nøgen ved siden af ham.

  som svar til: Sød praktikant #22813
  Anette87
  Deltager

  Jeg må indrømme, at jeg har mistet interessen en smule. Han er fortsat sød, og han har taget initiativ til, at jeg skal overnatte hos ham i weekenden.
  Der er bare et lille prik i maven, der føler, at det er en dreng, jeg har noget kørende med – ikke en mand. Efter jeg har opdaget, at han næsten ikke har noget seksuel erfaring med kvinder og aldrig har været i et forhold, er den fortælling begyndt at fylde rigtig meget i mig. Jeg føler, han er en dreng.
  Typisk for mig, at det negative får lov til at fylde meget mere end det positive. Lige her tror jeg, at det handler om, at jeg har udviklet mig rigtig meget i mine egne forhold – både personligt og seksuelt. Det handler også om, at jeg savner en mand, der tager noget styring seksuelt.

  Åha. Hvad ville I have gjort?

  som svar til: Sød praktikant #22798
  Anette87
  Deltager

  Jeg er 31. Han er 24.

  som svar til: Sød praktikant #22792
  Anette87
  Deltager

  Det er faktisk lidt svært at svare på. Han er virkelig sød, og vi hygger os sammen. Vi har været sammen næsten hele weekenden. Men han er MEGET uerfaren. Han har aldrig rigtig haft en kæreste og kun været i seng med en lille håndfuld piger. Jeg kan mærke, at han er usikker og ikke rigtig ved, hvordan han skal røre ved mig.

  Øv.

  som svar til: Sød praktikant #22772
  Anette87
  Deltager

  JA! Vi skal ud at spise på lørdag! I fredags var han virkelig sød og opsøgende.

  Det undrer mig bare, at vi slet ikke har snakket sammen hele weekenden. Det giver mig lidt bange anelser, og hele mit abalyseapperat går i gang.
  Men som sagt afslutter han først praktikken nu på fredag, så det er nok en god ide at tage den med ro indtil.
  Han virkede meget interesseret, da jeg spurgte om vi skulle ses næste weekend. Han har endda rykket rundt på planer for at kunne ses med mig. Og han har inviteret på middag 🙂

  som svar til: Sød praktikant #22726
  Anette87
  Deltager

  Øv. Det er lige gået op for mig, at praktikanten først afslutter sin praktik fredag i næste uge. Jeg er ved at dø af utålmodighed. Har bare lyst til at sætte mig på skødet af ham.

  Vi snakkede sammen her til formiddag – meget overfladisk om praktik og kaffeindtag. Men det var hyggeligt, og der var kemi. Han havde på ingen måde travlt med at afslutte vores samtale men virkede interesseret i at snakke med mig.

  Cirka en time senere kigger han i min retning og sender mig et virkeligt sødt smil – i det øjeblik tænker jeg virkelig: okay, han er interesseret! Jeg bliver helt rød om ørerne.

  Nu nogle timer efter, kan jeg alligevel ikke lade vær med at tænke på, om han bare er venlig og glad for, at jeg er så imødekommende.

  Hvordan finder jeg ud af, hvad der er op og ned?

  Jeg søger også gode råd til, hvordan jeg kan kick-starte flirten lidt mere og finde ud af, om han er interesseret. Har I gode råd til moves? Skal jeg fastholde hans blik endnu længere – eller hvad?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Anette87.
  som svar til: Sød praktikant #22710
  Anette87
  Deltager

  Jeg tror, jeg sender en besked til ham lige efter hans sidste dag. Så er det også nemmere for ham at sige fra.

  Men guud, hvor er han sød. Og jeg er ret sikker på, at han ved, at jeg er interesseret. Jeg har virkelig holdt øjenkontakt og gloet meget på ham. Han kan ihvertfald godt mærke, at jeg synes, han er lidt dejlig. Hvis han nu ikke var interesseret eller følte det akavet, så ville han da ikke bevæge sig fysisk hen til de steder, hvor jeg står. Vel?

  Uhh, det er lidt spændende!

  som svar til: Bliv eller gå? #22691
  Anette87
  Deltager

  Kære du

  Det, du beskriver, har intet med kærlighed at gøre. Du er fanget i et drama og nogle mønstre, som føles velkendte og derigennem trygge, men det har INTET med kærlighed at gøre.

  Jeg synes, jeres forhold bliver beskrevet meget usundt og teenage-agtigt. I lyder som nogle på 14 år! Drama binder mennesker sammen, men det et ikke kærlighed. Det er måske spænding og hed sex – præcis som du beskriver.

  Måske det er på tide at bryde de gamle mønstre og arbejde på dit selvværd? Herigennem vil du måske kunne finde dig en mand, som for alvor kan bringe ægte kærlighed og glæde ind i dit liv. Jeg har selv gået vejen.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 81 i alt)