Vejen til mandens hjerte

Vejen til mandens hjerte er solgt i 70.000 eksemplarer i Danmark og Norge. Bogen er udsolgt i originaludgaverne fra forlaget Lindhardt og Ringhof og kan kun købes her.

I filmen herunder kan du høre Martin fortælle om bogen, og under filmen kan du læse forordet.

 

Hvis du ikke får kærlighed nok fra manden er det din egen skyld

Når jeg holder foredrag om forholdet mellem mænd og kvinder, lytter kvinder meget interesseret. Kvinder er meget nysgerrige. I vil meget gerne vide mere om mænd. Vide hvad mænd gerne vil have. Hvad mænd ikke kan lide. Hvad der tænder en mand. Hvad der gør en mand indelukket. Og hvordan man åbner ham igen.

Men mange kvinder bliver også meget kede af høre på det, der bliver sagt. De bliver triste, når jeg siger, at de selv har en stor del af skylden for, at de ikke får den kærlighed, de savner. At manden gør sit bedste. At han ikke bevidst modarbejder kvinden. At han ikke er født dum og vrangvillig. At han ofte misforstår hende. At hun ofte misforstår ham. At begge parter savner viden. At hun gør alt det forkerte i forsøget på at komme ind på ham. Og at hun har gjort det forkerte med stor energi i mange år.

Det er ubehageligt at skulle indse sine fejl. Det er ikke rart at få at vide, at man har dummet sig, når man nu har gjort sit allerbedste for at gøre det rigtige. Det er ikke rart at få at vide, at man i de seneste 15 år kunne have fået langt mere kærlighed, hvis man blot havde handlet anderledes. Det er ikke rart at skulle erkende, at man har givet kærlighed i store mængder, uden at den overhovedet er blevet modtaget. Og værst af alt… at man ikke har fået en brøkdel af den kærlighed, man gerne ville have, fordi den var spærret inde i hjertet på en mand, man selv var med til at låse af.

Køb “Vejen til mandens hjerte” her

Og som E-bog her

3 thoughts on “Vejen til mandens hjerte

 1. Kære Martin.
  Tak for en fantastisk bog! Den skulle jeg have læst for længe siden!! Jeg har anbefalet den til alle mine veninder og de er lige så solgt som mig.

  Jeg har mistet mit livs kærlighed, han forlod mig efter fire års forhold, og siden han rejste har hver dag været en kamp for mig. Jeg har været hele turen igennem, kunne hverken spise, sove eller tænke. Har i snart et år ligget i fosterstilling og været toppen af ynkelig. Samtidig har jeg været så forbandet vred, for hvordan kan man som mand forlade sin elskede og sine børn!?!?!! Hvordan kan man bare smide håndklædet i ringen.
  Men efter at have læst bogen forstår jeg det jo godt. For vores kræfter var brugt helt op, og vi kunne ikke kæmpe mere, nogen af os. Vi havde begge så meget kærlighed at give, men ikke de rigtige redskaber til at kunne administrere den.
  Og værst af alt, så har ingen af os formået at sætte de rigtigt grænser i vores forhold. Jeg blev den sure mokke ingen gider at være, og han stak halen mellem benene hver gang der var optakt til diskussion. Hvor om alting er har jeg virkelig lært meget om mænd og især om mig selv gennem din bog.

  Jeg har virkelig fået det los som jeg trængte til i den rigtige retning. For det var jo ikke kun ham eller kun mig der smed det hele på gulvet. Det var os sammen, og de ting jeg ikke kan ændre må jeg accepterer nu. Samtidig kan jeg tage mine erfaringer med videre i et nyt forhold en dag. Jeg har hvert fald fået øjenene op for hvor det har været gået mest galt tidligere.

  Tak for en dejlig bog. Glæder mig til at jeg skal læse opfølgelsen.
  De bedste hilsner til dig og dine.

 2. Kære Martin

  Jeg nævner rigtig mange gange årligt, at skal jeg anbefale én bog, så anbefaler jeg din “Vejen til mandens hjerte”.

  Jeg anbefalede den igen i dag til en af mine klienter.

  Denne bog er simpelthen en kæmpe øjenåbner. Det er ikke så mærkeligt, at den er blevet solgt i over 70.000 eksemplarer.

  Hurra for dig og dine indsigter – og tak fordi du deler.

  Kærligst Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *