Vejen til mandens hjerte

Vejen til mandens hjerte er solgt i 70.000 eksemplarer i Danmark og Norge. Bogen er udsolgt i originaludgaverne fra forlaget Lindhardt og Ringhof og kan kun købes her.

I filmen herunder kan du høre Martin fortælle om bogen, og under filmen kan du læse forordet.

 

Hvis du ikke får kærlighed nok fra manden er det din egen skyld

Når jeg holder foredrag om forholdet mellem mænd og kvinder, lytter kvinder meget interesseret. Kvinder er meget nysgerrige. I vil meget gerne vide mere om mænd. Vide hvad mænd gerne vil have. Hvad mænd ikke kan lide. Hvad der tænder en mand. Hvad der gør en mand indelukket. Og hvordan man åbner ham igen.

Men mange kvinder bliver også meget kede af høre på det, der bliver sagt. De bliver triste, når jeg siger, at de selv har en stor del af skylden for, at de ikke får den kærlighed, de savner. At manden gør sit bedste. At han ikke bevidst modarbejder kvinden. At han ikke er født dum og vrangvillig. At han ofte misforstår hende. At hun ofte misforstår ham. At begge parter savner viden. At hun gør alt det forkerte i forsøget på at komme ind på ham. Og at hun har gjort det forkerte med stor energi i mange år.

Det er ubehageligt at skulle indse sine fejl. Det er ikke rart at få at vide, at man har dummet sig, når man nu har gjort sit allerbedste for at gøre det rigtige. Det er ikke rart at få at vide, at man i de seneste 15 år kunne have fået langt mere kærlighed, hvis man blot havde handlet anderledes. Det er ikke rart at skulle erkende, at man har givet kærlighed i store mængder, uden at den overhovedet er blevet modtaget. Og værst af alt… at man ikke har fået en brøkdel af den kærlighed, man gerne ville have, fordi den var spærret inde i hjertet på en mand, man selv var med til at låse af.

Køb “Vejen til mandens hjerte” her

Og som E-bog her