Lige nu har jeg det godt

Min personlige bog om at vende negative tanker til positive.

Det sker ikke så ofte, at de, der lever af at hjælpe andre, fortæller, hvor megen de selv slås med udfordringer omkring kærlighed, selvtillid, økonomi, familie, børn og venner. Jeg besluttede mig for i et år at føre dagbog over alt godt såvel som skidt for at blive bedre til at give slip på fx tristhed, irritation, jalousi og lav selvvurdering. 

Det er ikke en bog, som kommer med ti hurtige råd eller andre nemme løsninger. Det er en bog til eftertanken og den, der elsker følelsesmæssige udfordringer. Bogen henvender sig til den, der selv er vant til at deale med mange svære følelser og tanker samt til alle dem, der interesserer sig for psykologi og personlig udvikling. Og ikke mindst terapeuter, behandlere og andre, der arbejder med at støtte mennesker, der kæmper med sig selv.   

Reaktionerne på denne bog har været alt lige fra: "Jeg får lyst til at give dig en skideballe og smide bogen ud i regnen" til "Det er et mesterværk" og "Den er flere steder på højde med Irwin Yaloms forfatterskab". En enkelt besluttede sig efter endt læsning for at starte en uddannelse som psykoterapeut. En anden skrev i en mail: "Jeg har fået så meget ud af bogen, at jeg ikke længere har brug for en session, hvilket jeg ellers trængte vildt til, inden jeg gik i gang med bogen". 

Køb "Lige nu har jeg det godt" her

 

2 thoughts on “Lige nu har jeg det godt

 1. Hej !
  Har lige afsluttet læsning af “Lige nu har jeg det godt”. Tak for en god oplevelse – kunne genkende langt det meste fra mig selv, og derfor fængede den også fra første til sidste side. Tænker dog også at en del måske vil miste tråden hurtigt, da der “jo ikke sker noget”, specielt hvis de ikke kan genkende sig selv i noget af teksten.
  For ikke så lang tid siden læste jeg “4 mdr. i himlen og 5 i helvede”. Det var med lidt undren/uro jeg kunne læse at mange af de ting du slogedes med i den bog stadig huserer så lang tid efter, på trods af der er en hel del år imellem de to bøger…
  Noget jeg tænkte over en del gange under læsningen var din omtale af Jeres sexliv. Jeg tænker i “4 mdr. i himlen og 5 i helvede” fylder det temmelig meget og er beskrevet ret så meget i detaljer. Men i “Lige nu har jeg det godt” begrænser det sig til at blive omtalt som “beep” ind imellem. Hvad skyldes det ? Synes du ikke det er så væsentligt mere eller er det mere et spørgsmål om diskretion…?
  De bedste hilsner
  Gert

 2. Hvad blev der af thrilleren du omtaler så meget i “Lige nu har jeg det godt” ?
  …og hvad er årsagen til jeg ikke kan se andres kommentarer til din bog herinde ?
  Hilsen
  Gert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.