Lige nu har jeg det godt

Min personlige bog om at vende negative tanker til positive.

Det sker ikke så ofte, at de, der lever af at hjælpe andre, fortæller, hvor megen de selv slås med udfordringer omkring kærlighed, selvtillid, økonomi, familie, børn og venner. Jeg besluttede mig for i et år at føre dagbog over alt godt såvel som skidt for at blive bedre til at give slip på fx tristhed, irritation, jalousi og lav selvvurdering. 

Det er ikke en bog, som kommer med ti hurtige råd eller andre nemme løsninger. Det er en bog til eftertanken og den, der elsker følelsesmæssige udfordringer. Bogen henvender sig til den, der selv er vant til at deale med mange svære følelser og tanker samt til alle dem, der interesserer sig for psykologi og personlig udvikling. Og ikke mindst terapeuter, behandlere og andre, der arbejder med at støtte mennesker, der kæmper med sig selv.   

Reaktionerne på denne bog har været alt lige fra: "Jeg får lyst til at give dig en skideballe og smide bogen ud i regnen" til "Det er et mesterværk" og "Den er flere steder på højde med Irwin Yaloms forfatterskab". En enkelt besluttede sig efter endt læsning for at starte en uddannelse som psykoterapeut. En anden skrev i en mail: "Jeg har fået så meget ud af bogen, at jeg ikke længere har brug for en session, hvilket jeg ellers trængte vildt til, inden jeg gik i gang med bogen". 

Køb "Lige nu har jeg det godt" her