Hjertestarter

onsdag 5. december

Kom sent i seng efter deltagelse i debatten i deadline 22.30 og er lidt morgenvissen. Har brugt en times tid på at rådgive på mail. Dejligt at forsvinde lidt ind i at være opmærksom på et andet menneskes dilemma og bruge mig selv til at komme med nogle bud på en vej ud af et dødvande. Det flytter mig selv.

Det sner og er lidt halvmørkt endnu. Herluf har lige siddet herinde på kontoret og kigget på mig og sikkert tænkt, om han ikke snart skulle luftes. Jo, Herluf, lige om et øjeblik. Jeg skal bare lige skrive. Jeg skal lige drage lidt omsorg for mig selv. Være mit eget vidne.

Jeg fik ikke smidt den kommentar med “en wannabe don draper” i debatten i går, men jeg har taget hovedtelefonerne på for ikke at vække min teenagedatter og lytter til Hjertestarter – “Av, jeg brænder i begge ender. Jeg tror, jeg lever, min lever den brænder”. Det er altså nogle fede sange og tekster. Selv om jeg har haft det lidt anstrengt med titelnummeret Hjertestarter, fordi det slæber sig lidt afsted. Men det handler jo netop også om at slæbe sig afsted og have brug for at blive stødt tilbage i livet med lidt stærkstrøm. Måske er det derfor, det irriterer mig lidt.

Nå, nu piver hunden igen. Det er vist tid.