Rådgivning

Hvordan foregår samtalerne?

Det er sådan set lige ud af landevejen. Jeg spørger dig eller jer, hvad du eller I har på hjerte. Hvad I gerne vil have min hjælp til. Og så tager vi den derfra. Jeg bekender mig ikke til særlige terapeutiske teknikker eller teorier, men prøver bare så vidt muligt at være mig selv og indrette mit arbejde, så det passer til det, jeg mener, du eller I har brug for.

Jeg er rigtig god til at lytte og holde kæft. Og lige så god til at blande mig og sige, hvad jeg mener, når du/I har brug for det, eller jeg ikke kan lade være. Nogle gange er jeg ret direkte og styrende, men så vidt muligt altid med omsorg. Og jeg sætter en ære i, at stemningen også skal være let og humoristisk ind imellem – trods alvoren.

Du kan læse mere om de forskellige former for samtale  under Individuel rådgivning, Parrådgivning, Coaching og Supervison

Hvad koster det?

Priserne varierer alt efter om man er her i 45, 60, 75 eller 90 minutter. Som udgangspunkt sætter jeg 90 minutter af, men man betaler kun for den tid, man er her. Efter klokken 17.00 stiger prisen fra såkaldt dagpris til aftenpris, som også gælder ved aftaler i weekenden. Der kan betales med dankort eller kontanter. Se de specifikke priser under Shop

Vil du eller I gerne bestille en tid hos mig, kan du se de første ledige tider til højre for denne tekst.

Du kan også skrive til mig på mailadressen: vores_hjerte@mail.dk eller ringe eller sende en sms på 50272828.

Gå til mail- og telefon-rådgivning, hvis du vil have rådgivning pr. mail eller telefon.

Adressen på min praksis er: Nørrebrogade 40, 3.tv., 2200 København N.
På dørtelefonen står der: “Martin Østergaard | Catrine Guillouët”.

Busserne 3A, 5C og 350S går bogstaveligt talt lige til døren. Er du i bil, så sæt 10 minutter af til at finde rundt og finde en plads.

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on Reddit