Kommet han mon igen?

Forside Fora Brevkasse Kommet han mon igen?

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Lea H 9 måneder, 2 uger siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19384

  Lea H
  Participant

  Hej Martin og I andre

  Vil I hjælpe mig med, om jeg har navigeret rigtigt i forhold til at vinde min flirt tilbage? Jeg har kendt ham i 1,5 mdr, og i starten virkede han meget forelsket. De sidste uger har jeg taget meget initiativ til at skrive og ses, hvorimod hans initiativ har været dalende, og jeg tror, han har mistet jagten og har følt sig kvalt, også i betragtning af, at han lige er gået ud af et langt forhold.

  Jeg skrev forleden, at jeg ville give ham lidt plads, hvilket jeg nok bare skulle have givet ham uden ord, så han ikke følte sig angrebet på sine handlinger (han har været sød til at svare mig hver gang). Fortrød og undskyldte, at det kom til at lyde voldsomt. Han skrev, at han ikke kan se formålet med at ses mere. Jeg svarede, at jeg ikke havde tænkt det, som at vi behøvede at tage stilling til et formål endnu andet end at hygge os. Og at jeg er ked af det, men respekterer det. Den har han ikke svaret på. Tror I, der er en chance for, at han ændrer mening, hvis jeg formår at give ham plads nu?

  KH Lea

  #19385

  Lea H
  Participant

  Og lige et spørgsmål mere: Hvad virker bedst – at gøre mig fuldt usynlig for ham, eller indirekte at forsøge at vise, at mit liv fortsætter ubesværet og gøre ham lidt jaloux (det blev han let i starten), fx ved at lave Snapstory af en fest i aften. Jeg laver dog sjældent Snapstory, så det kan også virke modsat og desperat?

  #19386

  Mariaku
  Participant

  Hej Leah

  Hvad med om du bare gjorde noget godt for dig selv, i stedet for at tænke strategier?
  Det er jo kun win win hvis han kommer retur og du har brugt din tid fornuftigt 🙂

  Jeg ville give ham meget plads som i usynlig. Du bliver nødt til at respektere ham og hans ønske om ikke at ses mere, selvom det kan være hårdt.

  #19388

  Lea H
  Participant

  Tusind tak for dit svar!

  Jeg tror du har helt ret – tror jeg vil tage til en fest og have det sjovt i aften. Man bliver bare lidt panisk, når man pludselig bliver droppet af en, man kan lide (lolo) Men i virkeligheden er jeg jo også nødt til selv at være kritisk her. For hvis han kommer tilbage, er han også nødt til at kæmpe lidt for at overbevise mig om at prøve igen.

  Leah

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.