Ikke klar til et fast forhold?

Forside Fora Brevkasse Ikke klar til et fast forhold?

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Enigma 5 dage, 23 timer siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22271

  Sofie21
  Participant

  Jeg er i start/midt 20’erne, netop startet studie i sommers, efter flere års rejsen rundt og useriøsitet.
  Han er alderssvarende, startede studie sidste år i en ny by. (og vi bor nu med 2 timers afstand)

  Vi datede lidt rundt i et par måneder sidste forår inden at jeg skulle ud at rejse et år. Meget afslappet og uden nogen egentlige regler og aftaler.
  Vi holdte kontakten lidt mens jeg var afsted. Men optog den først rigtig da jeg kom hjem og han begyndte at skrive. Han spurgte om vi skulle ses.
  Jeg sagde at jeg gerne vill drikke en kop kaffe, hvis han en dag var i området, men at jeg ikke var klar på overnatning osv. første gang vi mødtes efter et år.

  Han kom til byen og vi drak en kaffe og gik en tur, det var virkelig hyggeligt.

  Weekenden efter inviterede han mig på vin og overnatning, jeg takkede ja. Det var helt vildt hyggeligt, fantastisk sex og lange dybe snakke. dejligt, nemt og ukompliceret.
  Vi har nu ses et par måneder, en gang om ugen cirka. det er svært at passe ind med arbejde, studie og andre sociale ting. – vi er desuden begge ret involverede i forskellige frivillige ting.
  Vores kontakt imellem møderne er begrænset, jeg er selv ikke så god til alt det der skriven frem og tilbage. men der er altid et par snaps, beskeder og sjov.

  Han har væet i byen pga. arbejde de sidste par uger, og har overnattet her. Ingen af os har haft tid til at ses rigtig i weekenderne pga. eksamener, julefrokoster osv.
  Jeg blev pludselig ramt af en usikkerhed, og skrev efter en sådan overnatning: At det var hyggeligt at se ham, at jeg synes han var nice med og uden tøj på.. Men at jeg ikke rigtig kunne finde ud af hvordan temperaturen var hos ham?

  Han svare: “Jeg synes også du er nice med og uden tøj, lad os drikke en kop kaffe og snakke om temperaturen en dag? onsdag?” jeg har aftaler og kan først ses om aftenen, han kommer derfor og sover, vi har sex, og ender med at ligge nøgne i sengen og snakke om tempmerature… han siger at han synes jeg er sød, at vi har dejlig sex og har det sjovt sammen, men at han ikke føler at han har tid til et forhold lige nu, hvor man skal ses 3 gange om ugen og med til familiefødselsdage. at han ikke er klar til noget fast lige nu. men at han nyder at se mig på den måde som vi har gjort den seneste tid. at han før har haft forhold hvor han følte at han blev for begrænset.
  Jeg fortæller at jeg har brug for at vide at jeg ikke bare er en krop og et hotelværelse. men at han faktisk vil mig og mit selvskab. jeg siger at jeg sagtens kan forstå ham og hans behov for frihed. at jeg ikke selv har overskud til et forhold, der kræver en hel masse tid og overskud, da jeg selv er ret presset, i forhold til nyt studie, venskaber, nyt arbejde, ny lejlighed og ny hverdag. jeg siger at jeg ikke har nogen forventninger om at vi skal være kærester om 3 måneder, den slags ved man alligevel ikke før det føles rigtigt. jeg ved ikke om jeg selv vil føle at det er rigtigt med ham. jeg siger at jeg ikke har noget forventninger til at vi skal ses hver anden dag. men at jeg har brug for at vide at han vil mig? at jeg nyder tiden jeg har med ham.
  han bekræfter at han nyder mit selvskab, at han gerne også vil ses andet end når det lige er belejligt med en overnatning .. han spørger om han skal lade være med at spørger om han må overnatte her.. jeg siger nej, at det må han godt, at hvis vi skal ses i den her periode så bliver det nok på denne måde, fra 20-tiden til næste morgen.
  jeg sætter spørgsmålstegn til “klar til et fast forhold?” med en forklaring fra mig selv.. jeg forklare at jeg aldrig rigtig har følt mig klar til et fast forhold. Men at det ligesom måske altid bare er sket? sådan at jeg lige så stille havde mere og mere behov for at involvere den anden i mit liv? men at jeg aldrig har været på udkig efter det? men at jeg da har haft perioder hvor jeg har haft mere behov eller lyst til at finde en at ligge i ske med.
  Han nikker genkendene til dette. Jeg fortæller at jeg ikke er til den slags relationer hvor man mødes kl. 10, har sex, og smutter igen næste morgen før solen står op. At så vil jeg hellere være sexen foruden.
  han siger at han gerne vil ses ud over de sporadiske overnatninger?

  men hvad vil han? han vil ikke havde et forhold, han vil gerne ses, lave ting sammen og havde sex?
  i og for sig vil jeg det samme. for nu. men jeg kan mærke at jeg lige så stille investere mere og mere af mig selv i det. og måske jeg faktisk selv kunne blive klar til et forhold med ham, selvom jeg ikke er det nu. Men ved han allerede nu at jeg aldrig vil være noget for ham? så vil jeg hellere skåne mig selv for skuffelsen om et par måneder når jeg er blevet rigtig forelsket..

  hvad gør jeg? vi tog en snak, men egentligt er jeg endnu mere forvirret end før.
  måske fordi jeg nu har ladet mig selv mærke lidt efter…
  vi har desuden heller aldrig defineret om vi må se andre. har ikke rigtig tænkt på det før nu. måske bare fordi jeg selv ikke har haft brug for det..

  #22281

  Enigma
  Participant

  Jeg har læst, at “ikke klar til et fast forhold” desværre ofte betyder “ikke klar til et fast forhold med dig”. Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at han ikke er klar, men jeg tror, at hans formulering betyder, at han nyder dit selskab og ikke vil miste det, I har sammen lige nu. Men han er heller ikke sikker på, om det er dig, han vil være kærester med.

  Jeg havde en date for en måned siden. Det gik rigtig godt, vi snakkede godt sammen, og han ville allerede ses igen dagen efter. Vi aftalte at ses søndag til en filmaften. Vi havde sex den aften. Jeg ville egentlig gerne have ventet lidt, men det var svært at sige nej, når stemningen var der. Efterfølgende hørte jeg ikke noget fra ham. Jeg skrev til ham i går for at høre, hvad “status” var, om han stadig var på osv. Han skrev, at han ikke var klar til en kæreste, men at han gerne ville hygge sig. Øv, det blev jeg sgu lidt skuffet over. Jeg kunne selvfølgelig indvilge i at ses uforpligtende, men jeg ved, at jeg vil blive såret, hvis jeg nu går hen og bliver glad for ham. Jeg har prøvet den slags relationer før, og de fører ikke noget godt med sig. Derfor synes jeg, du skal mærke rigtig godt efter, hvad DU gerne vil og stå fast ved det. Jeg ved, at det er fristende at blive ved med at ses, men hvis han virkelig vil dig, bør han også kunne komme med en klarere udmelding. Held og lykke 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.