Hvorfor kommer fyrene altid tilbage?

Forside Fora Brevkasse Hvorfor kommer fyrene altid tilbage?

Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  lillehjerte 5 måneder, 1 uge siden.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19397

  Lea H
  Participant

  Hej brevkasse

  Hvad er jeres erfaringer med, at en flirt eller kæreste er kommet krybende tilbage efter selv at have stoppet flirten eller forholdet? Jeg har oplevet det alle gange noget er stoppet, og jeg undrer mig lidt over det. Jeg tænker, om det har sammenhæng med, at jeg ofte hurtigt signalerer, at jeg gerne vil videre, når jeg bliver droppet. Hvad tænker I? Og har I historier at dele? (-:

  KH Leah

  #19398

  Soulicious
  Participant

  de fyre jeg har kendt – hvor de er vendt retur – er de situationer hvor jeg har “accepteret” et farvel med et helt okay det forstår jeg godt held og lykke- uden at være fornærmet

  der vender mændene retur

  #19399

  Lea H
  Participant

  Det tror jeg, du har ret i, Soulicious. Hvordan plejer du at reagere og forholde dig til en mands retur? Jeg står nemlig i sådan en situation lige nu, og jeg kan ikke finde ud af, om jeg bare skal tilgive og være glad og forsøge at ændre på de ting, der fik ham til at trække sig, eller om jeg bør give udryk for mine splittede følelser og angst for, at han trækker sig igen?

  #19402

  Soulicious
  Participant

  jeg synes da at du skal mærke efter, hvis han er værd at give en chance , så prøv det af 🙂

  #19403

  lillehjerte
  Participant

  Ambivalente mænd vedbliver at være ambivalente mænd. Man må jo spørge sig selv om man gider den der konstante rollercoaster eller om det dræner en.

  #19422

  Lea H
  Participant

  Ja måske.. Men jeg synes, at Martin giver udtryk for, at alle mænd i en eller anden grad er ambivalente. Og at det også er kvindens egen skyld, hvis hun ikke får nok kærlighed – måske fordi hun presser ham. Den er svær..

  #19431

  lillehjerte
  Participant

  Ej det er enten en mand som ikke er forelsket eller har tilknytningsvanskeligheder der er så ambivalente. En mand som er forelsket og/eller elsker en kvinde har ikke de der udtalte ambivalente reaktioner og følelser. De vil og de kører ikke frem og tilbage mellem vil og ved ikke. De er altså på og man kan regne med det.
  Alt andet er tidsspilde.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.